greeneye 17 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 سلامیک مشکلی پیش اومده برای من که سایتم کامل لود نمیشه ، به چند نفر گفتم میگن برای ما مشکلی نداره ، با بقیه مرورگر ها هم امتحان کردم اما فایده ای نداره همینطوری که عکسشو میزارم لود میشه ، تا همین الان هم افزونه کش نداشتم که الان wp super cache رو نصب کردممیشه بگید مشکل از کجاست به نظرتون؟ لینک به ارسال
greeneye 17 ارسال شده در آذر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 واسه بقیه هم همینطوریه لینک به ارسال
iAmin 405 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 میتونه اشکالات زیادی داشته باشهاز جمله افزونه هامشکل در قالب و... 1 لینک به ارسال
greeneye 17 ارسال شده در آذر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) میبخشید که پستها پشت سر هم و اسپم مانند شد.اما نمیگذاره ویرایش کنم.آدرس سایت:www.aalachigh.irدر جایی این مقاله رو دیدم:http://blog.ifaco.ne...wordpress-html/آیا این مشکلاتی که گفته مشکل سایت بنده هستش؟لطفا راهنمایی بفرمایید.تشکرمیتونه اشکالات زیادی داشته باشهاز جمله افزونه هامشکل در قالب و...افزونهها رو غیر فعال کردم.درست نشد.قالب هم تغییری توش داده نشده اخیرا و همیشه درست بوده.پشتیبانی هاست ایران میگه به ما مربوط نمیشه.لطفا راهنمایی بفرمایید.مرسی---پینوشت:ریست سرور چی هستش؟آیا با اون کار درست میشه؟تشکر ویرایش شده آذر 92 توسط greeneye لینک به ارسال
iAmin 405 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 شما قالب پیش فرض وردپرس رو بگزار ببین درست میشهربطی به اون مقاله ای که گفتید نداره اون مربوط به مصرف منابع وردپرس هست.در ضمن ارتباطی با ریست سرور نداره مسئله اون کاملا جداست. لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 افزونه کش را فعلا غیر فعال کنید آخرین مطلبی که اضافه کردید را حذف کنید آخرین افزونه ای که نصب کردید را غیر فعال کنید 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری