omid0098i 2536 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 سلام دوستانچند روز پیش قالب جدیدی رو روی سایت قرار دادم و تصمیم گرفتم پوسته ی قبلی رو به صورت رایگان در اختیار شما کاربران وردپرس پارسی قرار بدم. قالب به صورت کاملا سئو شده (حدود 100) هستش و کاملا ولید شده. از قابلیت هاش هم میشه به دارا بودن زمینه ی دلخواه و یک منوی جیکوئری در وسط صفحه برای قرار دادن آخرین مطالب هر دسته اشار کرد.قالب سرعت لود بالایی داره و گفتم شاید برای کسی مفید واقع بشه ...دانلود قالب به صورت رایگان با حجم 393 کیلوبایت 25 لینک به ارسال
ict universe 2 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 واقعا دستتون درد نکنهچندتا سوال داشتم که اگر جواب بدید ممنون می شم1. چطور می تونم منو لیست برنامه ها و بازی هارو فعال کنم2. چطور می تونم جای موضوعاتی که شما قرار دادید موضوعات سایت خودم رو قراربدم3. چطور می تونم توی تب های جدید ترین بازی ها . جدیدترین تم ها رو تنظیم کنم4.چطور می تونم قسمت منوی بازی های محبوب رو عوض کنماگه فایل لایه باز هدر رو هم قرار بدید نمی دونم چطور ازتون تشکر کنمباز هم به خاطر رایگان قرار دادن این قالب ازتون تشکر میکنماجرتون با خدا لینک به ارسال
omid0098i 2536 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 خواهش می کنم!1. توی قالب منویی تعبیه نشده!2. بصورت دستی موضوعات رو قرار بدید و یا با کد فراخوان دسته ها این کار صورت بگیره3. توی فایل هدر این قسمت ها هستش و دستی میتونید تغییر بدید4. از توی کدهای قالب!فایل لایه بازش رو ندارم متاسفانهقالب دست ببریداضافه کنم که برای هرچه سبک تر شدن قالب اصلا از توابع پی اچ پی استفاده نکردم برای همین برای تغییرات باید توی 1 لینک به ارسال
meli0098 0 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 اگه میشه قالب توپترین رو هم برا دانلود قرار بدید لینک به ارسال
tarenoco 4 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 سلام قالب زیبایی قرار دادید برای قالب های جدیدتر منتظر هستیم 1 لینک به ارسال
bhb 9 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلام دوستانچند روز پیش قالب جدیدی رو روی سایت قرار دادم و تصمیم گرفتم پوسته ی قبلی رو به صورت رایگان در اختیار شما کاربران وردپرس پارسی قرار بدم. قالب به صورت کاملا سئو شده (حدود 100) هستش و کاملا ولید شده. از قابلیت هاش هم میشه به دارا بودن زمینه ی دلخواه و یک منوی جیکوئری در وسط صفحه برای قرار دادن آخرین مطالب هر دسته اشار کرد.قالب سرعت لود بالایی داره و گفتم شاید برای کسی مفید واقع بشه ...دانلود قالب به صورت رایگان با حجم 393 کیلوبایتسلام × امید جان ورژن جدید قرار گرفته نمیشه ؟! × 1 لینک به ارسال
aliasghar29 12 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلام× امید جان ورژن جدید قرار گرفته نمیشه ؟! ×خیر دوست عزیز 1 لینک به ارسال
kazemztc 0 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 این قالب افزونه نمیخواد؟ نصب کردم خیلی مشکل داره قسمت نظرات بالا نمیاد و سرچ سایت روی سایت قبلی هستش لینک به ارسال
محمد امین 49 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلام دوست منچیزی با نام سئو 100 درصد وجود نداره وسئو کاملا امر وقت گیری هست و با چند h1 و h2 و title و غیره سئو رو 100 نمیکنه اگرچه اگر از بعضی سایتها گزارش بگیرین فقط رو همین موارد تاکید دارن ولی فوق العاده سئو بحث پیچیده ای هست و روزانه باید روی سایت برای پیشرفت اعمال بشهموفق باشید 1 لینک به ارسال
aliasghar29 12 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلام دوست منچیزی با نام سئو 100 درصد وجود نداره وسئو کاملا امر وقت گیری هست و با چند h1 و h2 و title و غیره سئو رو 100 نمیکنه اگرچه اگر از بعضی سایتها گزارش بگیرین فقط رو همین موارد تاکید دارن ولی فوق العاده سئو بحث پیچیده ای هست و روزانه باید روی سایت برای پیشرفت اعمال بشهموفق باشیددو کلوم از زبون مادر شوهر !این عنوان برای جلب دو نفر بیاد دانلود کنهدر ضمن من قالبو خودم دارم استفاده میکنم ! 1 لینک به ارسال
محمد امین 49 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 دو کلوم از زبون مادر شوهر !این عنوان برای جلب دو نفر بیاد دانلود کنهدر ضمن من قالبو خودم دارم استفاده میکنم !دوست عزیزمتاسفانه به خاطر کمبود مطالعه افرادی مثل شما خیلی وقتها با چنین واکنش هایی مواجه شدم. لطفا مطالعه خودتون رو درباره بحث سئو افزایش بدین و مودبانه صحبت کنیدموفق باشید لینک به ارسال
aliasghar29 12 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) دوست عزیزمتاسفانه به خاطر کمبود مطالعه افرادی مثل شما خیلی وقتها با چنین واکنش هایی مواجه شدم. لطفا مطالعه خودتون رو درباره بحث سئو افزایش بدین و مودبانه صحبت کنیدموفق باشید:-jباش شما اصن گوگل ویرایش شده شهریور 93 توسط aliasghar29 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده