seyedmahdi110 4 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 سلام من از قالب جریده استفاده میکنم که خودش قابلیت اینو داره که تب بسازهحالا میخام یکی از تب هام طوری باشه که وقتی روش کلیک میشه یک صفحه از یه وب سایت دیگه رو توش Load کنهیه کد پیدا کردم اما کلا به هم میریزه و اصلا خودشو داخل کادر پست جا نمیده<!DOCTYPE html><html><body style="border:0"><iframe src="http://www.othersite.com" style="position:absolute; top:0; left:0; right:0; bottom:0; width:100%; height:100%; border:0">Your browser does not support iframes.</iframe></body></html> لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 شما اگر بخواهي هر صفحه در صفحه خودت باز كني نياز نيست دوباره بين كدها html بزني كافيست تگ iframe قرار بديد . درضمن كدبالا شما سايز و... تعريف كرديد براش لینک به ارسال
seyedmahdi110 4 ارسال شده در آبان 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 سلامعزیز من به جزئیات این کد توجه ندارم گفتم راهی هست که بتونه خودش اتوماتیک داخل تب ها و اندازه صفحه قرار بده یا اینکه نه باید دستی انجام داد همینممنون لینک به ارسال
Farid 2281 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 سلامفکر کنم منظورتون پاپ آپ هستش 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری