رفتن به مطلب
ssll

تصویر پیشفرض برای مطالبی که تصویر شاخص ندارند

پست های پیشنهاد شده

سلام میخواستم برای مطالبی که تصویر پیشفرض ندارند یه تصویر پیشفرض انتخاب کنم تا برای همه مطالب بدون تصویر شاخص یه تصویر شاخص پیشفرض انتخاب بشه . البته به این صورت بباشه بهتره که برای هر دسته یه تصویر شاخص پیشفرض انتخاب کرد . ( البته در صورتی این عمل انجام بشه که مطالب اون دسته تصویر شاخص نداشته باشند)

ویرایش شده توسط ssll

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام

این کدی هست که در یکی از پروژه هام ازش استفاده کردم شما میتونید نحوه فراخوانی تصویر شاخص مد نظرتون رو تغییر بدید . ( قسمت the_post_thumbnail )


<a href="<?php the_permalink() ?>">
<?php if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail('artabaz-thumb');
} else { ?>
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/img/defult.jpg" width="293" height="293" alt="<?php the_title(); ?>" />
<?php } ?></a>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام

این کدی هست که در یکی از پروژه هام ازش استفاده کردم شما میتونید نحوه فراخوانی تصویر شاخص مد نظرتون رو تغییر بدید . ( قسمت the_post_thumbnail )


<a href="<?php the_permalink() ?>">
<?php if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail('artabaz-thumb');
} else { ?>
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/img/defult.jpg" width="293" height="293" alt="<?php the_title(); ?>" />
<?php } ?></a>

ممنون از پاسختون . اما هر چی گشتم این فایل رو پیدا نکردم . ادرس دقیقتر بدین لطفا

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

کدوم فایل رو پیدا نکردید

تصویر پیش فرضتون رو بگذارید در پوشه images در قالبتون

در حلقه وردپرس بگردید دنبال


<?php the_post_thumbnail('XXX');?>

که ممکنه بجای XXX یک آرایه مثل اندازه تصویر باشه یا نام شاخصه تصاویر و ممکنه که خالی باشه اگر داخل شرط بود یعنی به این شکل


<?php if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail();
}?>

که برای همون شرط else می گذارید اگر نه اول شرط را اجرا می کنید و بعد else را تعریف می کنید


<?php if ( has_post_thumbnail() ) { //شرط اصلی
the_post_thumbnail();
} else { //else ?>
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/IMAGE.jpg"><!--نشانی تصویر -->
<?php } ?><!--کد پایان شرط-->

به جای IMAGE.jpg نام تصویرتون رو می گذارید

در ضمن می تونید جند تصویر بسازید و نامهاشون رو شماره بندی کنید و کد تصویرتون رو به اینشکل تنظیم کنید


<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/IMAGE<?php echo rand(1, 10);?>.jpg">

تا به صورت رندم از بین تصاویری که دارید تصویر لود بشه(توی این مثال 10 تصویر IMAGE1.jpg تا IMAGE10.jpg تصاویر هستند

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

کدوم فایل رو پیدا نکردید

تصویر پیش فرضتون رو بگذارید در پوشه images در قالبتون

در حلقه وردپرس بگردید دنبال


<?php the_post_thumbnail('XXX');?>

که ممکنه بجای XXX یک آرایه مثل اندازه تصویر باشه یا نام شاخصه تصاویر و ممکنه که خالی باشه اگر داخل شرط بود یعنی به این شکل


<?php if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail();
}?>

که برای همون شرط else می گذارید اگر نه اول شرط را اجرا می کنید و بعد else را تعریف می کنید


<?php if ( has_post_thumbnail() ) { //شرط اصلی
the_post_thumbnail();
} else { //else ?>
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/IMAGE.jpg"><!--نشانی تصویر -->
<?php } ?><!--کد پایان شرط-->

به جای IMAGE.jpg نام تصویرتون رو می گذارید

در ضمن می تونید جند تصویر بسازید و نامهاشون رو شماره بندی کنید و کد تصویرتون رو به اینشکل تنظیم کنید


<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/IMAGE<?php echo rand(1, 10);?>.jpg">

تا به صورت رندم از بین تصاویری که دارید تصویر لود بشه(توی این مثال 10 تصویر IMAGE1.jpg تا IMAGE10.jpg تصاویر هستند

خب منظورم این هست مثلا میگید حلقه وردپرس دنبال این کد بگردم (ادرس این فایل توی کدوم قسمت از قالب هست؟) بعدش هم جاهای که نوشتین شرط اصلی و else و پایان کد نمیدونم چی بذارم . شما بگید کدهای کدوم فایل رو بذارم تا بررسی بشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

حلقه پست معمولا در فایلهلی ایندکس/single/archive/page/category هست و البته بستگی داره به پوسته تون

بعضی پوسته ها در فایل دیگه دارن

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط RDC
      درود دوستان...
      من در بخشی از قالب یک card درون آن اسلایدر تعریف کردم, ولی مشکلی که داره در اسلایدر یک خروجی عکس دریافت می کند و چطور می تونم چند تا عکس تصاویر شاخص بارگزاری کنم؟
      از افزونه Dynamic Featured Image استفاده کردم مشکل حل نشد...
      ممنون میشم جواب بدید
    • توسط Mostafa_Pc
      سلام وقتتون بخیر
      کلی میگم که وقتتون رو نگیرم
      عکسای سایت رو انتقال دادم رو هاست دانلودی که تازه خریدم
      سایت https بوده اما واسه هاست ssl نگرفتم چون هزینه اضافی سالیانه بابت آیپی اختصاصی داشت
      کلیه کارارو انجام دادم عکسا توی پست و غیره نمایش پیدا میکنن
      اما تنها مشکی که موجوده تصاویر شاخص لود نمیشه
      فقط هم مشکل اینه آدرس تصویر شاخص رو از هاست دانلود میاره اما با آدرس https
      همین باعث میشه تصویر شاخص لود نشه
      راهی وجود داره که وردپرس به زور لینک هاست رو با https لود نکنه؟
      حتی از افزونه هایی که تصویر شاخص از آدرس خاص لود کنه هم استفاده کردم ولی بازم داره https میذاره
      افزونه Really Simple SSL هم نصبه غیرفعالش کردم ولی بازم حل نشد...
      اساتید راهنمایی کنید
      سپاسگذارم
    • توسط mehdi.tayebi
      سلام به همگی دوستان .
      با استفاده از تابع add_theme_support قابلیت اضافه شدن تصاویر بندانگشتی به قالب خودم ایجاد کردم .
      add_theme_support( 'post-thumbnails' ); حال با استفاده از تابع add_image_size برای تصاویر شاخصم دو مقدار سایز ایجاد کردم . " small-thumbnail " که مربوط به مطالب بلاگم میشه و " portfolio-small " که مربوط به مطالب و نمونه کارهایی میشه که با استفاده از custom_post_type ها ایجاد کردم .
      add_image_size('small-thumbnail',340,120); add_image_size('portfolio-small',275,175); مشکلی که ایجاد به وجود اومده من وقتی تصویر مورد نظر آ‍پلود میکنم در کل باید در پوشه uploads نهایت از یک تصویر سه سایز کراپ شده داشته باشم " سایز اصلی " ، " اندازه  small-thumbnail" و " اندازه portfolio-small " . اما برای هر تصویر شاخص من پنج تصویر در سایزهای مختلف ایجاد میشه که اصلا ارتباطی با add_imge_size من نداره بخصوص تصاویر مربوط به portfolio-small .
       
      مشکل کار دقیقا چیه و چه کاری باید انجام داد ؟
       

    • توسط pcnano
      سلام به همه دوستان عزیز 
      از وقتی ووردپرس رو نصب کردم بخش تصاویر شاخص در نوشته ها فعال نمیشود . و همچنین در بخش تنظیمات صفحه گزینه تصویر شاخص وجود ندارد 
      تمام افزونه ها رو غیر فعال کردم و همچنین قالب رو تغییر دادم اما باز این مشکل حل نشد 
      مشکل کجاست؟
      اگه قبلا بحث شده در این مورد لینکشو بزارید
      ممنون 
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید . حتما با خودتون میگید این تکراری و کلی آموزش تو همین انجمن و سراسر وب در موردش هست اما من تقریبا همشون رو امتحان کردم و جواب نداد .
      1- از داخل تنظیمات سایز تصاویر بند انگشتی رو به سایز مورد نظرم تغییر دادم
      2- همین اندازه و 0 گذاشتم
      3- از کد زیر در فانکشن استفاده کردم


      <?php
      add_filter('jpeg_quality', function($arg){return 100;});
      ?>

      در این کد 100 رو 150 هم گذاشتم .
      سایز تصاویر شاخص بنده 780 در 350 است . حالا وقتی من مثلا تصویری با سایز 800 در 350 قرار بدم کیفیت تصویر نمایشی به شدت کاهش پیدا میکنه . وقتی حجم تصویر آپلودی رو نگاه میکنم با حجم تصویر واقعی فرق داره و حدود 10 کیلوبایت کمتر می باشد . اما وقتی با خود سایز 780 قرار میدم افت کیفیت خییل کمتر مشخص میشه . ممشکل اصلی هم همینجاست خوب اگه یه زمانی قالب سایت رو عوض کردم و سایز تصاویر شاخصش 200 در 200 شد احتمالا افت کیفیت تصاویر خیلی زیاد بشه .
      من برای قرار دادن تصویر شاخص از قالب timthumb.php و همچنین کدهای زیر استفاده کرده ام .


      <div class="thumbnail">
      <?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
      <a href="<?php the_permalink() ?>"> <img src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/timthumb.php?src=<?php get_image_url(); ?>&h=350&w=780&zc=1" title="<?php the_title(); ?>" /></a>
      <?php } else { ?>
      <a href="<?php the_permalink() ?>"> <img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/no-thumbnail.png" title="<?php the_title(); ?>" /></a>
      <?php } ?>
      </div>

      همچنین در css قالب نیز مقداری برای max-width در نظر گرفتم و اونو 100 درصد گذاشتم .
×
×
  • اضافه کردن...