محمدمهدیـ

تغییر یک فایل php توسط فایل دیگر

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.

من میخوام مثلاً داخل صفحه ی setting.php چند تا فیلد بزارم که یه سری متغیر رو بگیره اطلاعاتش رو و اون اطلاعات رو جایگزین کنه داخل یک فایل php دیگه ، مثل config.php

مثلا ما از قبل ، داخل صفحه ی config.php به این شکل موارد زیر رو تعیین کردیم :


$title = 'سایت شخصی محمد';
$email = 'mohammad@google.com';

حالا میخوام داخل صفحه ی setting.php یه سری فیلد تعیین کنم که اطلاعات جدید رو بگیره و داخل صفحه ی کانفیگ جایگزین کنه.

مثلاً کاربر برای title$ عنوان دلخواه خودش رو وارد کنه و submit کنه تا در config.php ثبت بشه !

و برای ایمیلش هم همینطور ، داخل صفحه ی setting.php وارد کنه ایمیل جدید رو تا در صفحه کانفیگ جایگزین شه.

ممنون میشم کمک کنید (( فوریه ))

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل php رو به اینصورت می شه تغییر داد ولی تغییراتش رو به این راحتی نمی شه ذخیره کرد مگر اینکه کار با دیتابیس را بلد باشید

ولی اگر منظورتون در استفاده از وردپرس باشه وردپرس راه های متعددی برای این قبیل کارها داره

اصولا آنالیز شما اشتباهه

فرض کنید صد کاربر دارید و هر صد نفر در حال ویرایش فرم هستند و کاربر صد و یکم برگه کانفیگ رو داره می خونه

چی باید توی صفحه ببینه یک سری فیلد که مرتب دارند تغییر محتوا می دند؟

مگر اینکه هر کاربر بخواد خودش تغییراتی رو که اعمال کرده ببینه که باز می شه بحث دیتابیس و فراخوانی اطلاعات از دیتابیس

البته اگر قصد ذخیره نداشته باشید و فقط قرار به نمایش تغییرات به خود تغییر دهنده باشه به راحتی می تونید با متد پست یا گت اینکار را بکنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم استاد عزیز.

این کدی که بنده دارم می نویسم، تک کاربره هست و همزمان توسط چند نفر تغییر داده نخواهد شد.

البته ربطی به وردپرس هم اصلاً نداره و اختصاصی هست.

بنده میخوام یک صفحه برای این اسکریپت خودم بسازم که بتونه مقادیر متغیر ها رو تغییر بده. همین...

و بعید می دونم به دیتابیس هم نیازی داشته باشیم در این بخش.

ممکنه راهنمایی کنید چطور این صفحه تنظیمات (setting.php) رو بنویسم که بتونه مقدار متغیر هایی مثل email$ و title$ رو تغییر بده از فایل کانفیگ ؟!

شما می تونین فرض کنید یه چیزی میخوام بنویسم ، مثل صفحه تنظیمات عمومی وردپرس. همون جایی که تایتل سایت و ایمیل مدیر و ... نوشته میشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امکان تغییر فایل php مانند یک فایل متنی هست. باید Separator در نظر گرفته بشه

پیشنهادم استفاده از ini هست

http://php.net/manual/de/function.parse-ini-file.php

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا پارسا من اصلا چیزی متوجه نشدم از چیزی که دادین.

لطف میکنید با 1 مثال ساده راهنمایی کنین عزیزان ؟

توی پست #3 توضیح کامل رو دادم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط abdananbimeh
      آن کیست کز روی کرم مرا یاری کند
      باسلام
      دوستان عزیزان برادران مهندسین گرامی
      من نمی تونم این وردپرس رو هاست گیگفا نصب کنم حالم رو گرفته
      یه کسی من رو کمک کنه
      یه دامنه خودم دارم هر کسی لطف کرد  تونست کمک کنه ایمیل بفرست رمز و یوزر رو بهش بدم خودش زحمتش رو بکشه البته یه دامنه هم خودم دارم
       
    • توسط iritteam
      سلام دوستان
      وقت بخیر
       
      یک قالب از یک شرکت خارجی خریدیم که بجز pages و posts بخش های دیگه ای مثل services و landings و ... بهش اضافه شده. در اصل به صورت post_type جدید موارد landing و... رو به قالب اضافه کردن.
      آدرس صفحات لندینگ در حال حاضر به این شکله: http://example.com/landing/landing-page-name و میخوایم که عبارت landing در وسط URL حذف بشه و آدرس به این شکل بشه: http://example.com/landing-page-name
      سعی کردیم با استفاده از تغییرات htaccess و قوانین rewriterule ها این کار رو انجام بدیم که متاسفانه با خطای too many redirection مواجه شدیم.
      در مرحله بعد هم در متد register_posty_type() با استفاده کد زیر:
      'rewrite' => [ 'slug' => '/', 'with_front' => false ] سعی کردیم این کار رو انجام بدیم اما متاسفانه همه صفحات و پست ها رو دچار مشکل کرد و مجدد نتیجه ای نداشت.
       
      کسی هست که بتونه کمک کنه تا این مشکل رو حل کنیم؟
    • توسط Rezasafari
      با سلام بنده بخاطر اینکه سورس سایتم پاک شده بود مجبور شدم سایتو به بک آپ پنج روز قبل برگردونم.و چون سایت من خبری هست و هر روز پنج خبر گزاشته میشه.آیا الان من باید اقدامی کنم که توسط گوگل جریمه نشم یاخیر؟؟
    • توسط faradm
      با سلام. وقت بخیر!
      من قصد دارم فرمی طراحی کنم که کاربر تاریخ تولد یکی از دوستان یا نزدیکانش را وارد کنه و وقتی کسی فرم تولد را پر میکنه برای شماره ای که وارد کرده، در تاریخی که مشخص کرده، (یکروز/دوروز/سه روز) زودتر یک پیام تبریک به همراه کد تخفیف از طرف سایت ارسال بشه.
      آیا این امکان از طریق فرم گرویتی وجود داره؟
      یا افزونه خاصی برای اینکار باید نصب بشه؟(ممنون میشم اگر افزونه مفیدی در این زمینه میشناسید معرفی کنید)
      ضمنا قالب سایت وودمارت هست و افزونه پیامک فارسی هم روی قالب نصبه.
    • توسط mahdixq
      سلام من فایل های سایت gzip شدن حتی افزونه نصب کردم فایل اچ تی داکس هم ادیت کردم توی اینسپکت المنت هم فایل های سایتم بخصوص svg هارو encoding رو gzip نشون میده ولی ولی با ابزار gtmetrix انالیز میکنم هیچ نمره ای به gzip (https://gtmetrix.com/reports/chikarkonam.com/FPDb4Ba9)نمیده دوستان چیکار کنم کلافه شدم کلی سایت ایرانی خارجی سر زدم کمکم کنید!!(: