mmotlagh 132 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 به تازگی افزونه ووکامرس رو نصب کردم و یکسری محصول تست هم گذاشتم که فروشگاه رو تست کنمبا تصاویر ارسالی و ابعاد اونها مشکلی دارم، ووکامرس تصاویر رو از بخش تصویر شاخص برمیداره و نشون میده و تصاویر رو به ابعادی که لازمه کوچک میکنه، منتها من میخوام تصاویر رو مربع نشون بده چه در سایز کوچک و چه سایز بزرگ، یعنی تصویر شاخص رو آپلود کنم و حالا یا به کمک یه افزونه و یا تنظیمات ووکامرس همه تصاویر شاخص مربع بشهالان صفحه فروشگاه به دلیل کوچک و بزرگ بودن تصاویر خیلی به هم ریخته است، ممنون میشم اگر راهنمایی کنید 1 لینک به ارسال
mmotlagh 132 ارسال شده در آبان 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 خوب دوستان مثل اینکه راه حلش پیدا شد!با استفاده از افزونه Regenerate Thumbnails میشه ابعاد تصاویر بند انگشتی رو دوباره سازی کرد. حداقل در نگاه اول به نظر می رسه که مشکل حل شده ... 2 لینک به ارسال
daryagame 0 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 سلاممن با این افزونه آپ کردم همه ی تصاویر رو کراپ کرد و سایزشون هم کوچیک شدهمیشه راهنمایی کنین که اگر بخوام کراپ نشه باید چه کار کنم؟قب از استفاده از این پلاگین باید از کجا سایز رو اوکی کنم؟ممنون میشم لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 خب توی خود پوسته شما شاید کراپ فعال هست. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری