jafar1374 15 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 سلامتو سایتهای مختلف وردپرسی می بینم که ی متن رو داخل کادر نوشتن که بهش استایل دادن مثل این عکس زیر ، چطور اینکارو باید کرد ؟با سپاس لینک به ارسال
Farid 2281 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 سلام ، با استفاده از سه خصوصیت css :border:1px solid #000;background:#ccc;padding:3px;کد اول برای ایجاد کادر دور نوشته ، کد دوم برای رنگ پس زمینه و کد سوم برای ایجاد فاصله بین متن و کادر دورش 6 لینک به ارسال
jafar1374 15 ارسال شده در مهر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 ن منظور ک همه نوشته ها عادی باشه و مثلا ی نکته یا یاداروری رو داخل کادر باشه از داخل ادیتور پوردپرس باید تنظیم بشه یا چجوریه ؟ لینک به ارسال
RedPlus 1585 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 شما به وسيله شورت كد ميتونيد اين كار انجام بدين !افزونه هاي شورت كد زيادي موجود هست ! اگه هم ميخواين ميتونيد خودتون يكي درست كنيد و بهش استايل بدين! 4 لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 بسیاری از این ها به صورت ثابت میباشند و محل قرارگیری کدها داخل single.php میباشددر ضمن افزونه هایی هم وجود دارنددسترسی ندارم مگه نه اسم میدادم) 4 لینک به ارسال
Farid 2281 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 ن منظور ک همه نوشته ها عادی باشه و مثلا ی نکته یا یاداروری رو داخل کادر باشه از داخل ادیتور پوردپرس باید تنظیم بشه یا چجوریه ؟منظورتون نقل قول هست //شما باید در استایل به تگ blockquote خصیصه های مورد نظر ( مثل کادر ، بکگراند و ... ) رو بدید ، بعد در ادیتور هر متنی که نقل قول کنید این استایل رو میگیره ، مثلا :blockquote{border:1px solid #000;background:#ccc;padding:3px;} 9 لینک به ارسال
jafar1374 15 ارسال شده در مهر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 چیزی بود فرید عزیز گفتن - همون نقل قولمرسی از همه لینک به ارسال
::AmiR:: 258 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 حالا اگه بخوایم گوشه های border رو گرد کنیم چیکار باید بکنیم؟ اگه بخوایم فونت اون هم مثلا ایتالیک باشه؟ لینک به ارسال
I..R 1485 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 درود.برای گرد کردن از خاصیت border-radius باید استفاده کنید برای سهولت کار می توانید از ژنراتور استاد فخار استفاده کنید :http://wpu.ir/3g56jبرای تغییر فونت نیز ار خاصیت font-family استفاده نماییدhttp://www.w3schools.com/cssref/pr_font_font-family.asp 2 لینک به ارسال
::AmiR:: 258 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 خیلی عالی و خوبممنون از راهنمایی بسیار خوبتونفقط جسارتا یک مشکل دارم که نتونستم چیزی درباره ی اون کشف کنم که اگر این رو هم راهنمایی کنید ممنون میشم.متن داخل این کادر تقریبا چسبیده به خطاگه بخوام فاصله ی متن رو با کناره ها بیشتر کنم باید چیکار کنم؟ لینک به ارسال
I..R 1485 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 ار خاصیت padding در css استفاده نماییدhttp://www.w3schools.com/css/css_padding.aspبه عنوان مثال :.yourclass {padding: 5px;} 2 لینک به ارسال
::AmiR:: 258 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) آقا واقعا ممنونکارم رو به راحتی راه انداختید.من در حال حاضر با راهنمایی های شما از کد زیر استفاده میکنمblockquote{border-radius:10px;border:1px solid #C0C0C0;margin:10px 0 0 0;background:#FFFFCC;padding-top:5px;padding-bottom:5px;padding-right:25px;padding-left:25px;box-shadow: -3px 3px 1px #A5A5A5;}اما تو مرورگرهای دیگه نشون داده نمیشه و فقط تو موزیلا این قابلیت نشون داده میشه !باید این کد رو چیکار کنم که بشه تو مرورگرهای دیگه هم دیده بشه؟ ویرایش شده اسفند 92 توسط ::AmiR:: لینک به ارسال
I..R 1485 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 اگر گرد شدن گوشه ها در مرورگر های دیگه مشکل داره باید به این صورت کد خود را تغییر بدید :blockquote{-moz-border-radius:10px ;-webkit-border-radius:10px;border-radius:10px;-khtml-border-radius:10px;border:1px solid #C0C0C0;margin:10px 0 0 0;background:#FFFFCC;padding:16px;box-shadow: -3px 3px 1px #A5A5A5;} 2 لینک به ارسال
::AmiR:: 258 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 طبق دستورتون کد رو جایگزین کردم اما متاسفانه همچنان توی مرورگر IE نشون داده نمیشه.به عنوان مثال این پست رو با موزیلا و IE چک بفرمائید. لینک به ارسال
I..R 1485 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 بررسی شد در تمام مرورگر ها موردی نبودکش مرورگر خود را خالی کنید (ctrl+f5) 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری