Dash mehdi 0 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 درودمن شبکه وردپرس رو فعال کردم و الان قالب ها کامل نیستن.اگه میشه افزونه هایی که برای نمایش قالب احتیاج هست رو بهم معرفی کنید.تشکر لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 افزونه ای نمی خواد لاگ اوت کنید و دوباره لاگ این شید در بخش مدیریت شبکه انتخاب قالب هر قالبی را که شما مجاز بدانید برای باقی شبکه هم در دسترس خواهد بود 5 لینک به ارسال
Mostafa 2587 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 از این افزونه هم در خارج از پیشخوان میتونید استفاده کنید. 4 لینک به ارسال
Dash mehdi 0 ارسال شده در تیر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 تشکر از پاسختون.من منظورم این بود که بعضی قالب ها رو که نصب می کنم کامل نیستن یعنی درست نمایش داده نمیشه بعضیا هم نصف قالب نمایش داده میشه.برای اینکه قالب ها درست کار کنن به چه افزونه هایی احتیاج دارند؟تشکر لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 برمیگرده به اینکه چه توابعی در پوسته استفاده شده باشه.معمولا وقتی کامل لود نمیشن خطایی نمایش داده میشه.طبق اون خطا میشه افزونه یا تابع موردنظر رو پیدا و نسبت به حل مشکل اقدام کرد. 5 لینک به ارسال
NESTED 4295 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 موردشون حل شدنصب نبودن پلاگین امارگیر 5 لینک به ارسال
Dash mehdi 0 ارسال شده در تیر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 با تشکر از راهنمایی هاتون و آقای NESTED که بنده رو در یاهو راهنمایی کردن.یک سوال دیگه هم دارم البته ببخشید اینجا جاش نیست.من وقتی آدرس سایتم رو بدن www می زنم به مرحله درخواست سایت میره ولی وقتی با www میزنم خود سایت باز میشه.خودتون امتحان کنید: www.jwp.ir , jwp.irچه جوری حلش کنم؟تشکر لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 سلاملطف کنید در تاپیک جدید مطرح کنید.ممنون 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری