ANDROha 2 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) با سلام و درود خدمت همه زحمتکشان وردپرس فارسی.ببخشید یه سوال داشتم.چون سایت بنده یک سایت دانلود هست،به نظر شما از چه افزونه و یا ابزاری استفاده کنم که حداقل 2 روز یکبار من بک آپ از کل سایتم داشته باشم؟!هم از مطالب،پوسته،نظرات و کلا محتوای کلی سایت؟!ممنون میشوم اگر راهنماییم کنید...با تشکرهادی نصیری/مدیریت سایت اندروها ویرایش شده مهر 92 توسط Morteza لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 سلامبه انجمن خوش اومدین دوست عزیزبهتره این نوع پشتیبان گیری از سمت پنل سایت یا خود مدیر سرورتون انجام بگیره لینک به ارسال
ANDROha 2 ارسال شده در مهر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 خوب من باید با سرور هاست دانلودم صحبت داشته باشم یا هاستی اصلیم؟یک افزونه ی به درد بخور نیست که بتونم باهاش کار کنم؟سایتی که روش کار میکنم اینهwww.ANDROha.irاگر زحمتی نیست یه نگاه بندازین.چون سایت من دانلود هست باید روزانه بک آپ داشته باشم آخه...اگر راهنماییم کنید ممنون میشوم.مرسی آقا مرتضی. لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 اگر دو سرور هست بهتره از سرور وردپرستون بکآپ داشته باشیدچون هاست دانلود حجم بالایی پیدا میکنه و شما هرسری چند صد مگا/گیگا بایت باید دانلود کنید(بکآپ) لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری