تنها در تاریکی 445 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی شما وردپرسی های عزیز ...-------------------------------------------------------------------------------------------امروز افتخار این رو داریم که نسخه 2.4.1 افزونه بی بی پرس رو که همین دیروز منتشر شده است را به اشتراک بگذاریم.شما با بی بی پرس فارسی میتوانید یک انجمن در کنار سایت وردپرسی خود داشته باشید و دیگر استرس ساخت یک انجمن برای وبسایت خود را نخواهید داشت.نکته : هر گونه، سوال در مورد بی بی پرس دارید حتما مطرح بفرمایید تا بررسی و پاسخ داده شود.برای دریافت اطلاعات بیشتر از این افزونه میتوانید به صفحه رسمی این افزونه سری بزنید.لیست تغییرات نسخه 2.4.1 :Fix forum status savingFix widget settings savingFix custom wp_title compatibilityFix search results custom permalink compatibilityFix custom user topics & replies pagesFix hierarchical reply handling in converterدانلود بی بی پرس فارسی نگارش 2.4.1 :bbpress.2.4.1.zipآموزش نصب :فایل bbpress.2.4.1.zip را از قسمت افزونه های وردپرس آپلود و فعال نمایید. و یا از طریق کنترل پنل هاست خود اقدام به آپلود آن نمایید.منتظر نظرات، انتقادات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم. 7 لینک به ارسال
javad abbasi 502 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی شما وردپرسی های عزیز ...-------------------------------------------------------------------------------------------امروز افتخار این رو داریم که نسخه 2.4.1 افزونه بی بی پرس رو که همین دیروز منتشر شده است را به اشتراک بگذاریم.شما با بی بی پرس فارسی میتوانید یک انجمن در کنار سایت وردپرسی خود داشته باشید و دیگر استرس ساخت یک انجمن برای وبسایت خود را نخواهید داشت.نکته : هر گونه، سوال در مورد بی بی پرس دارید حتما مطرح بفرمایید تا بررسی و پاسخ داده شود.برای دریافت اطلاعات بیشتر از این افزونه میتوانید به صفحه رسمی این افزونه سری بزنید.لیست تغییرات نسخه 2.4.1 :Fix forum status savingFix widget settings savingFix custom wp_title compatibilityFix search results custom permalink compatibilityFix custom user topics & replies pagesFix hierarchical reply handling in converterدانلود بی بی پرس فارسی نگارش 2.4.1 :bbpress.2.4.1.zipآموزش نصب :فایل bbpress.2.4.1.zip را از قسمت افزونه های وردپرس آپلود و فعال نمایید. و یا از طریق کنترل پنل هاست خود اقدام به آپلود آن نمایید.منتظر نظرات، انتقادات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم.دستتون درد نکنه. اما چرا انجمن خودتون کاملا فارسی نشده است ؟ اگر از این نسخه ای که در اینجا گذاشتید استفاده می کنید باید بگم از این نسخه بهتر فارسی شده هست که تماما فارسی می کنه. لینک به ارسال
RedPlus 1585 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 والا من رو حرف شما رفتم ي سرچ زدم تو گوگل تا صفحه 2 رو هم ديدم چيزي به جز همين تايپيك نديدم !اگه چيزي سراغ دارين بدين ما هم خوب استفاده كنيم !البته دست اين دوستمون هم درد نكنه دارن زحمت ميكشن 1 لینک به ارسال
تنها در تاریکی 445 ارسال شده در مهر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 دستتون درد نکنه. اما چرا انجمن خودتون کاملا فارسی نشده است ؟ اگر از این نسخه ای که در اینجا گذاشتید استفاده می کنید باید بگم از این نسخه بهتر فارسی شده هست که تماما فارسی می کنه.درود ...در انجمن وبسایت خودم نیز از همین نسخه ای که در اینجا قرار دادم استفاده شده، و تماما فارسی شده؛ چنانچه مشکلی در برخی از بخش ها وجود داره ذکر کنید تا بررسی بشه. تشکر.والا من رو حرف شما رفتم ي سرچ زدم تو گوگل تا صفحه 2 رو هم ديدم چيزي به جز همين تايپيك نديدم !اگه چيزي سراغ دارين بدين ما هم خوب استفاده كنيم !البته دست اين دوستمون هم درد نكنه دارن زحمت ميكشندرود ...لطفا بفرمایید که مشکل چه چیزی هستش ؟! تشکر. 2 لینک به ارسال
javad abbasi 502 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 درود ...در انجمن وبسایت خودم نیز از همین نسخه ای که در اینجا قرار دادم استفاده شده، و تماما فارسی شده؛ چنانچه مشکلی در برخی از بخش ها وجود داره ذکر کنید تا بررسی بشه.تشکر.درود ...لطفا بفرمایید که مشکل چه چیزی هستش ؟!تشکر. سلام. ایرادات را در عکسی که گذاشتم نشان دادم. همچنین من از یک پوسته استفاده کردم که تاریخ بی بی پرس شمسی شد. یه نگاه به آخرین پست این تاپیک بکن شاید بتونی تابعش را پیدا کنی. لینک به ارسال
شاهد 5 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 من هم با مشکل آقای عباسی روبرو هستمچرا تماما فارسی نیست؟تاریخ هم... لینک به ارسال
تنها در تاریکی 445 ارسال شده در آذر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 من هم با مشکل آقای عباسی روبرو هستمچرا تماما فارسی نیست؟تاریخ هم...درود ...؛نسخه جدید بی بی پرس در حال فارسی سازی میباشد و یه سری مسائل نیز در نسخه جدید برطرف خواهد شد.موفق باشید. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری