atryad 3 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 با سلامیه مشکل وقتی که روی نام دسته یا برچسب های سایتم کلیک میکنم مطالب اون برچسب و دسته نمایش داده نمیشود و پیغام مطلبی موجود نیست یا مطلبی در این دسته وجود ندارد درحالی که در مدیریت ورد پرس تعداد مطالب دسته ها یا برچسب ها مشخص است قالب رو هم عوض کردم باز هم همون مشکل وجود داردممنون میشم کمکم کنید لینک به ارسال
بویکا 124 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 برید به قسمت تنظیمات در پیوند یکتا به صورت پیشرفض در بیارید . شاید درست بشه . 2 لینک به ارسال
atryad 3 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 تست کردم درست نمیشه لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 جدیدا این مشکل ایجاد شده؟ 2 لینک به ارسال
seyedmahdi110 4 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 منم این مشکل رو پیدا کردم لینک به ارسال
seyedmahdi110 4 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 آها باید یه بار دیگه همه رو بروزرسانی کنی تا حل بشه فکر کنم مربوط به آپدیت All In Seo One بود نمیدونم لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 از خیلی از افزونه ها می تونه باشه که متداول ترینش همون All In Seo One است جداول دیتابیستون رو یکبار repear کنید احتمالا درست می شه وارد phpMyAdmin بشید جداول را سلکت کنید و Repear را انتخاب کنید 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری