دکتر مهندس 687 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 سلام دوستانمن برای سایتم یک دیتابیس ایجاد کردم و برای ساب دامیناش هم دیتابیس های دیگهدیتابیس اصلی سایت الآن حدود 100 مگابایت حجم دارهوقتهایی که در بخش مدیریت هستم، گاهی ارور 500 (500 Internal Error) رو مشاهده میکنم و این اتفاق بیشتر در سایت اصلی می افته و نه در ساب دامین ها (گاهی اوقات بطور همزمان ساب دامین ها فعال و سایت اصلی ارور 500 نشون میده!)این میتونه به دلیل زیاد شدن حجم دیتابیس باشه؟ اگر آره، چطوری درستش کنم و اگرنه، از چی میتونه باشه؟یک سوال دیگه هم اینکه میتونم از این به بعد یک دیتابیس دیگه ایجاد کنم و بقیه مطالب رو توی اون بریزم؟ البته درحالی که مطالب قبلی هم از روی دیتابیس قبلی لود بشه و مشکلی نداشته باشن ها!توضیح اینکه شرکت هاستینگم محدودیتی از نظر حجم دیتابیس اعمال نمیکنه! لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 فکر نمیکنم اصلا ربطی به دیتابیس شما داشته باشهاز چیز دیگه ای هست 1 لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 فکر نمیکنم اصلا ربطی به دیتابیس شما داشته باشهاز چیز دیگه ای هستمثلا از چی؟ من میگفتم شاید از سرور باشه، ولی خب اگر از سرور بود، کل سایتهایی که روی اون سرور بودن باید ارور تایم آوت میدادن! اما این ارور فقط برای یکی از دیتابیس های من هست فقط! لینک به ارسال
NOSRATI 12 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 سلاماین جا رو بخونید:http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-fix-the-internal-server-error-in-wordpress/ 1 لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 سلاماین جا رو بخونید:http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-fix-the-internal-server-error-in-wordpress/ممنون ولی فکر نمیکنم از اینها باشه! آخه مشکل فقط توی بخش مدیریت هست و خود سایت بدون مشکل (البته با افت سرعت) باز میشه.حالا فعلا حافظه php رو براش 128 تعریف کردم تا ببینم چی میشه.توی یه پست بچه ها نوشته بودن که شرکت هاستینگ این مشکل رو داره ولی خب من موندم که سایت من چرا فقط مدیریتش (اونم فقط جاهایی که میخوام چیزی به دیتابیس اضافه کنم مثل افزودن مطلب و...) مشکل داره! لینک به ارسال
Bright Moon 653 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 دوست عزیز من قبلاً با این ارور روبرو شدم.برای وقتی بود که دامنه هنوز سطح دسترسیش درست نشده. 1 لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 دوست عزیز من قبلاً با این ارور روبرو شدم.برای وقتی بود که دامنه هنوز سطح دسترسیش درست نشده.یعنی چی سطح دسترسیش درست نشده ؟من نزدیک به یک ساله که دارم با این سایت کار میکنم و همه چیزش هم دست خودمه! لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 بنظر من میتونه از سمت اون بخش فشاری به سرور وارد بشه که باعث بروز این خطا باشه 1 لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) '.آقا مرتضی خب یعنی چی؟ چطوری میتونم بفهمم چه فشاری وارد میشه؟من کار خاصی نکرده ام که بخواد اینطوری بشه آخه!اروری که میده اینه:Request TimeoutThis request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout ویرایش شده شهریور 92 توسط دکتر مهندس لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 از طرف سرور چیزی به شما اطلاع ندادن؟ مثلا فشاری جیزی؟ 1 لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 نه هیچی نگفتن. یعنی راستش ترسیدم ازشون بخوام بررسی کنن یهویی بررسی میکنن بعدش میگن سایت شما به سرور فشار میاره باید رحل اقامت برگزینی و بری!جالب اینه که فقط وقتی میخوام مطلب بنویسم (Post-new) این ارور رو میده و در جاهای دیگه مدیریت مشکلی نیست! لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 دوستان به نظر شما اگر کد post-new.php رو از یک وردپرس تروتمیز بردارم و بجای کد post-new.phpسایتم جایگزین کنم امکان داره مشکل حل بشه؟سوالی که هست اینه که افزونه هایی مثل all in one seo که نصب کرده ام و ابزارکشون در قسمت نوشتن مطلب جدید مشاهده میشه با این کار به مشکل بر نمیخورن؟با تشکر لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 دوستان به نظر شما اگر کد post-new.php رو از یک وردپرس تروتمیز بردارم و بجای کد post-new.phpسایتم جایگزین کنم امکان داره مشکل حل بشه؟فکر نمیکنم ربطی داشته باشهسوالی که هست اینه که افزونه هایی مثل all in one seo که نصب کرده ام و ابزارکشون در قسمت نوشتن مطلب جدید مشاهده میشه با این کار به مشکل بر نمیخورن؟خوب برای تست غیرفعالشون کنید ببینید تغییری ایجاد میشه؟ لینک به ارسال
seyedmahdi110 4 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 من هم به همین مشکل برخوردم چطوری حلش کنم عجب غلطی کردن فهرست اضافه کردما لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 شما دقیقا مشکلتون چی هست؟ لینک به ارسال
monaf 0 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 داداش اگه مشکلن حل شده بگو چجوریچون منم این مشکلو دارم لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 داداش اگه مشکلن حل شده بگو چجوریچون منم این مشکلو دارمشما دقیق مشکلو مطرح کنید تا راهنمایی بشیددرضمن مراحل کامل انجام بدید و در انجمن هم تاپیک های مشابه وجود داه اون ها رو هم ببینید حل میشه 1 لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در آبان 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 داداش اگه مشکلن حل شده بگو چجوریچون منم این مشکلو دارموالا نمیدونم چطوری حل شد ولی خب بهرحال بعد از کلی تیکت زدن به سرور مشکل حل شد فقط همینو میدونم لینک به ارسال
محسن شایان 194 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 سطح دسترسی post-new.php رو یه نگا بندازید شاید برای اون باشه چون من توی بعضی از سرورها دیدم که توی یه سطحی که میزاری این خطا داده میشه. حالا نمیدونم اینم همونه یا نه.در ضمن همونطوری که گفتند ربطی به حجم بانک اطلاعاتی هم نداره بعد چقدر اطلاعات توش هست که حدود ۱۰۰ مگ شده ! یه شستشو هم بزنید فکر کنم خوب باشه لینک به ارسال
S@eid 154 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 نه این مشکل ربطی به سیستم نداره کاملا بر میگرده به هاستینگ زمانی وقتی یه فایل php در یک زمان مشخص بازگذاری نشه این خطا میده و برمیگرده به تنظیمات سرور اصلا لازم نیست سیستم رو دست کاری کنید و یا امسال این لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری