Zeus 0 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 سلام یک پوسته میخوام برای سایت گرافیک ممنون میشم معرفی کنید بهم ...ترجیهن به این صورت چیدمانش باشه عالی میشهhttp://www.xgraphic.ir/پیشاپیش سپاس گزارم لینک به ارسال
hojjat jafarian 480 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 بررسی کنید :http://takide.ir/%D9%88%D8%B1%DA%98%D9%86-%D8%B3%D9%88%D9%85-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AA%DA%A9-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3/ 3 لینک به ارسال
Zeus 0 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 دوست عزیز لیسنک دانلود رو حذف کردن ونشد تست کنم ..ممنون میشم بازم معرفی کنید لینک به ارسال
mahmoodzamani 5 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 مراجعه کنیدhttp://tehran-graph.com/689/%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%88%db%8c%da%98%d9%87%d9%82%d8%a7%d9%84%d8%a8-%d9%81%d8%b9%d9%84%db%8c-%d8%aa%d9%87%d8%b1%d8%a7%d9%86-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%81/ 2 لینک به ارسال
Zeus 0 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) پوسته زیبایی هست نمونه های دیگری در این سبک هست بازم ؟! ویرایش شده شهریور 92 توسط Zeus لینک به ارسال
Zeus 0 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 مراجعه کنیدhttp://tehran-graph....علی-تهران-گراف/بد از نصب با چند مشکل مواجه شدم :1- بد از نصب افزونه ها این ارور :افزونهی post-plugin-library/post-plugin-library.php بهخاطر این خطا غیرفعال شد: پرونده افزونه پیدا نشد.2- این ارور در بخش افراد انلاین :Fatal error: Call to undefined function cystats_countUsersOnline() in C:\wamp\www\wp-content\themes\tehran-graph\rightsbar.php on line 19برای درست کردنش راهنمایی بفرمایید ممنون لینک به ارسال
mahmoodzamani 5 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 آدرس سایتتون رو لطف کنید لینک به ارسال
Zeus 0 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 بر روی لوکال دارم تست میکنم , هنوز بر روی سایت قرار نگرفته لینک به ارسال
mahmoodzamani 5 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 مشکل اول از افزونه مذکور می باشد مشکل دوم نیز برای نصب نبودن افزونه cystats می باشد لینک به ارسال
Zeus 0 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 افزونه نصب شد و فقط تعداد اقراد انلاین به نمایش دراومده و در زیرش این یکی ارور رو دادهFatal error: Call to undefined function wp_statistics_searchengine() in C:\wamp\www\wp-content\themes\tehran-graph\rightsbar.php on line 21 لینک به ارسال
mahmoodzamani 5 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 شما عین حال که پلاگین cytates رو نصب دارید باید پلاگین wp_statistics را نیز نصب کنید.اگر می خواهید از یک پلاگین استفاده کنید توابع پلاگین wp-statistics را که توسط دوست خوبمون جناب صوفی طراحی شده است رو جایگزین پلاگین قبلی کنید مشکلی بود در خدمتیم. لینک به ارسال
Zeus 0 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 این پلاگینم نصب کردم و اینارو نمایش دادافراد آنلاین : 1ورودی گوگل :0تعداد کل مطالب : 1تبادل لینک با : 0 سایتبازدید امروز :و در زیرش این ارور :Fatal error: Call to undefined function wp_statistics_today() in C:\wamp\www\wp-content\themes\tehran-graph\rightsbar.php on line 27 لینک به ارسال
mahmoodzamani 5 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 این پلاگینم نصب کردم و اینارو نمایش دادافراد آنلاین : 1ورودی گوگل :0تعداد کل مطالب : 1تبادل لینک با : 0 سایتبازدید امروز :و در زیرش این ارور :Fatal error: Call to undefined function wp_statistics_today() in C:\wamp\www\wp-content\themes\tehran-graph\rightsbar.php on line 27خب شما می بایسند تابع نمایش بازدید امروز را با تابع جدید جایگزین کنیدتوابع جدید در سایت مصطفی صوفیiran98.org لینک به ارسال
Zeus 0 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 منم آخرین ورزن رو نصب کردم , پوسته دیگری در همین سبک سراغ دارید ؟ لینک به ارسال
mahmoodzamani 5 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 منم آخرین ورزن رو نصب کردم , پوسته دیگری در همین سبک سراغ دارید ؟تابع زیر را جایگزین تابع قبلی کنید<?php echo wp_statistics_visit('today'); ?> 1 لینک به ارسال
Zeus 0 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 اگه امکانش هست بیاین یاهو ازتون چنتا سعال داشتم ایمیلتون که در پروفایلتون بود رو اد کردم لینک به ارسال
Zeus 0 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 کسی پوسته دیگه ای سراغ داره ؟! ممنون میشم معرفی کنید لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 این مشکل از سمت پوسته نیست بلکه از سمت افزونه هستاگر با همون پوسته مشکلی بجز خطایی که میده ندارید کافیه آمار رو ازش بردارید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری