ArMiN 0 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 با سلام و خسته نباشید من یه مشکل خیلی مهم دارم من نمی دونم چطوری میشه یه صفحه مثل صفحه اصلی سایت زد یعنی دوستم به من گفت که یه برگه باید ساخت و من ساختم ولی نمیتونم توش پست های جدا از هم بزنم مثل صفحه اول سایت یعنی نمی دونم از کجا میتونم یه صفحه مثل صفحه اول سایت زد با پست های جدا از هم ، تو برگه هم فقط میشه یه پست داد )):لطفا کمک کنید کارام مونده لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 سلامبه انجمن خوش اومدیناگر درست متوجه شده باشم میخواین یک برگه بسازید و نمایش اون برگه مثل صفحه اولتون باشه.برای اینکار کدهای فایل ایندکس رو در داخل فایل جدید کپی کنید و بعد اون رو تبدیل به یک برگه با قالب دلخواه کنید. 2 لینک به ارسال
ArMiN 0 ارسال شده در تیر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 (ویرایش شده) با سلام و تشکر از جوابتون من این کار رو انجام دادم ولی بازم نشد یعنی من میخوام مثل صفحه اول بتونم توش پست های جدا از هم بدم ولی نمی شه حالا راهی هست که من بتونم تو یه برگه پست های جدا از هم بدم ؟ ویرایش شده تیر 91 توسط ArMiN لینک به ارسال
Saeed Fard 4740 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 دوست عزيز براي اينكار شما ميتونيد از طريق هاستتون يك سابدامين ايجاد كنيد و بعد توي اون سابدامين وردپرس جديد نصب كنيد ، يا خيلي بهترش اينه كه از وردپرس شبكه استفاده كنيد .. 2 لینک به ارسال
ArMiN 0 ارسال شده در تیر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 با سلام ممنون از جوابتون ولی من نمی دونم چطوری میشه این کار رو کرد چون من تازه وارد هستم و حدود 1 ماه هست که سایت راه انداختم اگه کمی بیشتر توضیح بدید ممنون میشم یا لینک بدید خودم ببینم لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 ؤساتش کمی درخواستتون مبهم شد!شما میخوای پست های جدا از هم مثل صفحه اصلی داشته باشی؟یعنی در یک دسته جدید باشن یا نه فقط پست های ارسال شده اخیر رو نمایش بدید؟ 2 لینک به ارسال
ArMiN 0 ارسال شده در تیر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 سعید جان گفتن جواب رو ولی من یاد ندارم ساب دامین درست کنم و یه سوال دیگه هم داشتم در وردپرس شبکه قالب فرق داره یعنی من بخوام ورد پرس شبکه نصب کنم بعد باید قالب وردپرس شبکه ای رو پیدا کنم یا همون قالب کار میکنه ؟ لینک به ارسال
Saeed Fard 4740 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 پس بهتره از وردپرس شبكه استفاده كنيد ، اين رو به انتهاي فايل wp-config.php اضافه كنيد وردپرس شبكه فعال ميشه ..define('WP_ALLOW_MULTISITE', true);حالا ميتونيد كاري كه لازم داريد رو با ساختن سايتهاي ديگه در پنله مديريتتون انجام بديد (البته اگه همين كار مد نظرتون باشه ) ، در مورد سوال آخر هم خير ، قالب وردپرس شبكه با وردپرس معمولي تفاوتي نداره و هر دو يكي هست ..موفق باشيد ../. 2 لینک به ارسال
ArMiN 0 ارسال شده در تیر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 با سلام از همه دوستان که به من کمک کردید تشکر می کنم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری