Saeed Fard

مشكلات و سوالات رفع ارورهاي قالب در W3C

476 پست در این موضوع قرار دارد

فك كنم اشتباه عمل كردم يا شما اشتباه گفتيد

چون با انجام اينكار تعداد ايرادها به 125 رسيد!

نه به دليل اينكار نبودش

يك سوال

من ديروز ارور ها را كه چك كردم44 تا بيشتر نبود اما امروز شده 125 آخه چرا؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بسته به نسخه سندی که شما ست می کنید میاد و کدهاتون رو بررسی میکنه. یک کد در سند نسخه 5 ممکنه درست و در نسخه پایینتر چون موجود نیست خطا بگیره و برعکس.

این میتونه علت افزایش خطا باشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

يك سوال

اين ارور ها كه براي متن هستش چيه؟

چطوري برطرفش كنم؟

http://4blogers.com/up/do.php?img=45

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای کدوم بخش سایتتون هست؟ ایندکس یا پست ها؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای کدوم بخش سایتتون هست؟ ایندکس یا پست ها؟

پست ها

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

يك سوال

اين ارور ها كه براي متن هستش چيه؟

چطوري برطرفش كنم؟

http://4blogers.com/up/do.php?img=45

سلام

کاراکتر دابل کوتیشن اشتباهی استفاده شده.

در قسمت :


<meta name=”description” content=”وبلاگ نويسان دراراي انجمني با كاربراني فعال و ظاهري زيبا ميباشد كه هدف كار وبسايت افزودن اطلاعات به كاربر و كمك به او در رسيدن به هدف و سوال خود را دارد.در سايت آموزش هاي HTML5 به صورت مبتدي و متوسط كه از سراسر وب جمع آوري شده و بصورت كامل هستش در اختيار كاربران قرار ميگيرد تا با اين زبان آشنايي پيدا كنند و آن را در زمينه هاي مناسب به كار ببرند.” />

به جای ” از " استفاده کنید.

این مورد فقط برای نقل قول در متن مطالب استفاده میشه نه در تگ های HTML و باید در تمام تگ ها اصلاح کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اصلا متوجه نشدم :(

آقا اصلا اين متن توي وبسايت من نيستش كه

توي اين لينك توي جشنواره وب هستش:

http://directory.iranwebfestival.com/website/4blogers.com

خوب چه ربطي به سايت من داره كه ارور داده؟

ميشه ميتدي تر بگيد كه چجور برطرف كنم؟لطفاً

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اصلا متوجه نشدم :(

آقا اصلا اين متن توي وبسايت من نيستش كه

توي اين لينك توي جشنواره وب هستش:

http://directory.ira...te/4blogers.com

خوب چه ربطي به سايت من داره كه ارور داده؟

ميشه ميتدي تر بگيد كه چجور برطرف كنم؟لطفاً

از سایتتون View-source بزنید میبینید در خروجی سایتتون هست.داخل تگ head و در تگ meta .

اگر به صورت دستی وارد کردید درست کنید و اگر نیست در صورت وجود افزونه سئو تنظیمات آن را نگاه کنید و اگر بازهم موردی پیدا نکردید مربوط به کدهایی هست که از جشنواره وب ایران در سایتتون استفاده شده.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در پوسته بودشو

لي من هيچ وقت بهش اضافه نكرده بودم :(

راستي من با غير فعال كردن W3 Total Cache تعداد ارورهام را از 120 و 3 خطر به 32 تا ارور رسوندم؟

در تنظيمات افزونه اشتباهي كردم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

post-848-0-50924800-1359104506_thumb.jpg

در تصوير بالا

اين ارور براي تمام پست هاي من گرفته شده يعني 10 پستي كه در صفه اصلي هستش؟

يعني در پوسته تگ <a/> اينجوري وارد شده: <a/

چطوري بايد درستش كنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما بعد از عکس یک </a> اضافه دارید که باید از حلقه در ایندکس حذفش کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون فقط 8 تا ارور مونده :)

اين ارور مربوط به چيه؟

Line 64, Column 98: Bad value for attribute action on element form: Must be non-empty.

… <div id="topsearch"><form class="searchform" action="" method="get"> Syntax of IRI reference: Any URL. For example: /hello, #canvas, or http://example.org/. Characters should be represented in NFC and spaces should be escaped as %20

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ويه توضيح بديد اين چندتا ارور را هم چطوري برطرف كنم

باتشكرpost-848-0-14150400-1359141245_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- مقدار بین تگ script نباید به این صورت استفاده بشه.{lang: 'fa'}

2- مقداری برای ""=action تعریف نشده و نباید خالی باشه.

3و4 - بسته نشدن تگ a

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من اين كد را براي گوگل پلاس استفاده كردم


<script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js">
{lang:'fa', parsetags:'explicit'}
</script>

ولي بازهم اين ارور


Line 49, Column 9: The text content of element script was not in the required format: Expected space, tab, newline, or slash but found { instead.
</script>
Syntax of script documentation:
Zero or more code comments, each of which is either a single-line comment starting with "//" or a multi-line comment starting with "/*" and ending with "*/". The content must also meet the constraints of the script microsyntax. For further details, see Inline documentation for external scripts.

براي ارور 3و4 اين كدي هست كه در هدر وجود داره،خوب اين كد كجاش مشكل داره؟


<li><a href="<?php echo get_option('hamyar_twitter_link'); ?>" class="twitter" title="Twitter"><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/files/img/twitter.png" width="25" height="25" alt="Twitter" /></a></li>
<?php }?>

ویرایش شده در توسط alikhani98
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توصیه

بهتره از پوسته هایی که سایت همیار ارائه میکنه کمتر استفاده کنید. تا الان اکثر این نوع پوسته ها مشکل داشتن و موارد این انجمن کاملا گواه براین مورد هست

1- متد کاملا اشتباه هست و درس خطا گرفته:

<script type="text/javascript">
(function() {
var script = document.createElement('script');
script.type = 'text/javascript';
script[ (!script.async) ? "defer" : "async"] = true;
script.src = "https://apis.google.com/js/plusone.js";
script.text = "{lang: 'fa', parsetags: 'explicit'}";
document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(script);
})();
</script>

برای خطا 2و3- در سه خطا بالاتر هست که لینک بسته نشده.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توي پوسته اين كد وجود داره:


<?php if(get_option('hamyar_twitter_link')!=""){ ?>
<li><a href="<?php echo get_option('hamyar_twitter_link'); ?>" class="twitter" title="Twitter"><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/files/img/twitter.png" width="25" height="25" alt="Twitter" /></a></li>

حالا كجاي اين كد لينك بسته نشده :huh:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چند خط بالاتر از ایین خط هست. الان سایتتون نیست تا بهتون دقیق بگم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتم از دسترس خارج شد بخاطر تغییر توی فایل هدرش درستش کردم

حالا راهنماییم کنید :mellow:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان بررسی کردم اون بخش هم مشکلش حل شده.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان بررسی کردم اون بخش هم مشکلش حل شده.

كلا كدهاش اشتباه هستش

چرا؟

چون كه وقتي كلا تويتتر را برداشتم به فيسبوكش گير داد و بعد به .....

توي كدنويسيش چه مشكلي هستش؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضي خيلي ممنون

من خودم به اشتباه خودم پي بردم

اينكه الان 4روز هستش از سايت زدم و دارم اين ارور ها را درست ميكنم و....

در صورت نياز باز مزاحم خواهم شد.

بابت راهنمايي هاي شما متشكرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام این ارورها مربوط به چیه هر چی کلنجار رفتیم یکی میگه بعضی کدها لازمه باشه در کدنویسی ولی این سایت باز اونا رو ارور می گیره

اینا که bold و قرمز کردم گیر داده

البته کدها راست چین و چپ چیشنش در این پستی که زدم این ور اونور شده

تو header.php اولش این کد رو مگه نباید گذاشت ؟به همراه <head> در اول خط به این هم گیر داده

no document type declaration; implying "<!DOCTYPE HTML SYSTEM>"

<html>

این 3 مورد به علامت / گیر دادن تو خروجی کدها تو link rel و meta name و meta property

document type does not allow element "LINK" here

NET-enabling start-tag requires SHORTTAG YES

document type does not allow element "META" here

مثلا این نمونه خط ها

<meta property='og:locale' content='fa_IR'/>

<meta name="msvalidate.01" content="2faf0372c1974d6fb289cd4ccc0e1af2" />

<link rel="canonical" href="http://yourdomain.com/" />

end tag for element "HEAD" which is not open

</head>

document type does not allow element "BODY" here

<body>

end tag for element "DIV" which is not open

</div>

required attribute "TYPE" not specified

<script>var pausecontent2=new Array()

=========================================================================================

این نوشته ها هم کمی توضیح بدید برای چیه ممنون می شم ، آیا اینا کدی داره که ما قرار ندادیم در سایت؟

  Unable to Determine Parse Mode!
The validator can process documents either as XML (for document types such as XHTML, SVG, etc.) or SGML (for HTML 4.01 and prior versions). For this document, the information available was not sufficient to determine the parsing mode unambiguously, because:

the MIME Media Type (text/html) can be used for XML or SGML document types
No known Document Type could be detected
No XML declaration (e.g <?xml version="1.0"?>) could be found at the beginning of the document.
No XML namespace (e.g <html xmlns="[url="http://www.w3.org/1999/xhtml"]http://www.w3.org/1999/xhtml"[/url] xml:lang="en">) could be found at the root of the document.

As a default, the validator is falling back to SGML mode.

No DOCTYPE found! Checking with default HTML 4.01 Transitional Document Type .

No DOCTYPE Declaration could be found or recognized in this document. This generally means that the document is not declaring its Document Type at the top. It can also mean that the DOCTYPE declaration contains a spelling error, or that it is not using the correct syntax.

The document was checked using a default "fallback" Document Type Definition that closely resembles “HTML 4.01 Transitional”.

Byte-Order Mark found in UTF-8 File.

The Unicode Byte-Order Mark (BOM) in UTF-8 encoded files is known to cause problems for some text editors and older browsers. You may want to consider avoiding its use until it is better supported.

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این مشکلات رو چطور میشه رفع کرد دوستان:

[*]Line 694, Column 7: element "ASIDE" undefined	
<aside>

You have used the element named above in your document, but the document type you are using does not define an element of that name. This error is often caused by:

[*]incorrect use of the "Strict" document type with a document that uses frames (e.g. you must use the "Frameset" document type to get the "<frameset>" element),

[*]by using vendor proprietary extensions such as "<spacer>" or "<marquee>" (this is usually fixed by using CSS to achieve the desired effect instead).

[*]by using upper-case tags in XHTML (in XHTML attributes and elements must be all lower-case).

[*]Line 334, Column 16: NET-enabling start-tag requires SHORTTAG YES
فرمت : Mkv<br />


For the current document, the validator interprets strings like <FOO /> according to legacy rules that break the expectations of most authors and thus cause confusing warnings and error messages from the validator. This interpretation is triggered by HTML 4 documents or other SGML-based HTML documents. To avoid the messages, simply remove the "/" character in such contexts. NB: If you expect <FOO /> to be interpreted as an XML-compatible "self-closing" tag, then you need to use XHTML or HTML5.
This warning and related errors may also be caused by an unquoted attribute value containing one or more "/". Example: <a href=http://w3c.org>W3C</a>. In such cases, the solution is to put quotation marks around the value.
[/list][list]
[*]Line 267, Column 41: ID "MENU" already defined
<div style="font-weight:bold;"><div id="menu">


An "id" is a unique identifier. Each time this attribute is used in a document it must have a different value. If you are using this attribute as a hook for style sheets it may be more appropriate to use classes (which group elements) than id (which are used to identify exactly one element).
[/list]
Line 207, Column 58: ID "DTX-HIGHLIGHTING-ITEM" already defined
…ghlighting-item">ا</span>ن :<span id="dtx-highlighting-item"> انگلیسی</span></…

An "id" is a unique identifier. Each time this attribute is used in a document it must have a different value. If you are using this attribute as a hook for style sheets it may be more appropriate to use classes (which group elements) than id (which are used to identify exactly one element).

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

H @ M e D به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

تو header.php اولش این کد رو مگه نباید گذاشت ؟به همراه <head> در اول خط به این هم گیر داده

no document type declaration; implying "<!DOCTYPE HTML SYSTEM>"

<html>

برای سند نسخه 4 این کد اشتباه هست. این رو بزارید:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

این 3 مورد به علامت / گیر دادن تو خروجی کدها تو link rel و meta name و meta property

برای بررسی دقیق آدرس سایتتون رو بدید. باید ببینیم این کدها کجا قرار داده شده.

[b]end tag for element "HEAD" which is not open[/b]
</head[color=#ff0000][b]>[/b][/color]
[b]document type does not allow element "BODY" here[/b]
<body[b][color=#ff0000]>[/color][/b]
[b]end tag for element "DIV" which is not open[/b]
</div[color=#ff0000][b]>[/b][/color]

این بخش هم مربوط به جاگذاری اشتباه کد شماست.

required attribute "TYPE" not specified

<script>var pausecontent2=new Array()

در سند نسخه 4 شما باید type رو به اسکریپت اضافه کنید.

اخظارهای بعدی:

به علت شناخته نشدن نسخه سند سایت شما و همچنین یونیکد نبودن صفحه سایت شماست.

شما در فایرفاکس view source کنید اون بخشهایی که در کد قرمز شده خطا هست و باید فیکس کنید.

-----------------------------------

این مشکلات رو چطور میشه رفع کرد دوستان:

شما در بالای سایت سند رو باید html5 تعریف کنید

<!DOCTYPE html>

در این نسخه یکسری از المان ها حذف شده.

[*]Line 267, Column 41: ID "MENU" already defined

آی دی MENU تکراری هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hossein.hz
      سلام وقتتون بخیر
      من افزونه Slide Anything را در سایتم نصب نمودم ولی بعد از آن متوجه به هم ریختگی افزونه در صفحات سایتم شدم.
      خیلی دوست داشتم از این افزونه تو سایتم به عنوان اسلایدر استفاده کنم؛ افزونه های دیگه را بررسی کردم و متأسفانه، فقط این افزونه به دردم میخوره.
      میشه لطفاً بفرمایید این مسئله چطوری حل میشه، اگر راهی هست چطوری انجام میشه؟ بسیار ممنونم

    • توسط sina_ebrahimi
      سلام 
      من از betheme استفاده میکنم و یک قالبی انتخاب کردم حالا توی این قالب یه دکمه هست به نام buy now  . میخوام حذف کنم .
      چطور می تونم حذف کنم ؟؟؟؟؟

    • توسط amiriii
      سلام
      برای فروش فایل دانلودی تو ووکامرس مسیر فایل رو از رسانه ها میدم به ووکامرس
      کاربر بعد از خرید وقتی رو لینک میزنه در ابتدا بصورت کلید هست ادرس یو ار ال ولی بعد وقتی دانلود منیجر شروع به دانلود میکنه
      مسیر فایل رو روی هاست نشون میده
      اینطوری کلا قابلیت انقضای فایلهام بی معنی میشه
      چون اون لینکو ذخیره کنه هر جا و به هر کس بده میتونه دانلود کنه
      چطور میتونم اون مسیر که فایل دانلود میشه رو بصورت کد گذاری شده نمایش بدم به خریدار

       

    • توسط david7222222222
      چطور میتونم تقویم یک افزونه ی وردپرس رو شمسی کنم ؟ از تقویم این افزونه برای حسابداری و ثبت قرار ملاقات استفاده میشه و باید در نمایش هم کاملا شمسی باشه.لطفا کمک کنید ممنون
    • توسط Sa۱۹۹۹eed
      سلام
      من فایل های سایتمو اخیرا انتقال دادم به هاست دانلود که فقط دسترسی اف تی پی دارم بهش
      سایت من با https باز میشه ولی هاست دانلود با http
      اول مشکلم این بود که سایتم خودکار هاست دانلود رو هم ریدایرکت میکرد به https و فایل دانلود نمیشد و در واقع وارد هاست دانلود نمیشد اصلا
      که این مشکلو با پشتیبانی هاستم در میون گذاشتم و این مشکل رو رفع کردن و دیگه ریدایرکت نمیشه به  https
       
      اما همون پشتیبانی هاست میگه که با پاک کردن کش مرورگر هر دستگاه این مشکل برطرف میشه که امتحان هم کردم درست میگفت
      منتهی خب من الان کش مرورگر خودمو میتونم پاک کنم
      واسه کاربرام رو که نمیتونم پاک کنم
      با  چندتا دستگاه که قبلا وارد سایت شده بودم امتحان کردم تا وقتی کش مرورگر پاک نشه دانلود نمیشه به هیچ وجه 
      و تمام کاربرایی که قبلا یکبار هم وارد سایتم وارد شدن دیگه نمیتونن دانلود کنن ...
      تنها راهی که تونستم پیدا کنم برای حل کردنش اینه که سایت خودم رو از https به http تبدیل کنم
      که نمیخوام اینکارو کنم
       
      سایت: https://rayamoviez.com
      کسی میدونه این مشکلو چجوری میشه حل کرد؟؟؟؟؟!!!!!