Saeed Fard

مشكلات و سوالات رفع ارورهاي قالب در W3C

476 پست در این موضوع قرار دارد

فك كنم اشتباه عمل كردم يا شما اشتباه گفتيد

چون با انجام اينكار تعداد ايرادها به 125 رسيد!

نه به دليل اينكار نبودش

يك سوال

من ديروز ارور ها را كه چك كردم44 تا بيشتر نبود اما امروز شده 125 آخه چرا؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بسته به نسخه سندی که شما ست می کنید میاد و کدهاتون رو بررسی میکنه. یک کد در سند نسخه 5 ممکنه درست و در نسخه پایینتر چون موجود نیست خطا بگیره و برعکس.

این میتونه علت افزایش خطا باشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

يك سوال

اين ارور ها كه براي متن هستش چيه؟

چطوري برطرفش كنم؟

http://4blogers.com/up/do.php?img=45

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای کدوم بخش سایتتون هست؟ ایندکس یا پست ها؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای کدوم بخش سایتتون هست؟ ایندکس یا پست ها؟

پست ها

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

يك سوال

اين ارور ها كه براي متن هستش چيه؟

چطوري برطرفش كنم؟

http://4blogers.com/up/do.php?img=45

سلام

کاراکتر دابل کوتیشن اشتباهی استفاده شده.

در قسمت :


<meta name=”description” content=”وبلاگ نويسان دراراي انجمني با كاربراني فعال و ظاهري زيبا ميباشد كه هدف كار وبسايت افزودن اطلاعات به كاربر و كمك به او در رسيدن به هدف و سوال خود را دارد.در سايت آموزش هاي HTML5 به صورت مبتدي و متوسط كه از سراسر وب جمع آوري شده و بصورت كامل هستش در اختيار كاربران قرار ميگيرد تا با اين زبان آشنايي پيدا كنند و آن را در زمينه هاي مناسب به كار ببرند.” />

به جای ” از " استفاده کنید.

این مورد فقط برای نقل قول در متن مطالب استفاده میشه نه در تگ های HTML و باید در تمام تگ ها اصلاح کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اصلا متوجه نشدم :(

آقا اصلا اين متن توي وبسايت من نيستش كه

توي اين لينك توي جشنواره وب هستش:

http://directory.iranwebfestival.com/website/4blogers.com

خوب چه ربطي به سايت من داره كه ارور داده؟

ميشه ميتدي تر بگيد كه چجور برطرف كنم؟لطفاً

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اصلا متوجه نشدم :(

آقا اصلا اين متن توي وبسايت من نيستش كه

توي اين لينك توي جشنواره وب هستش:

http://directory.ira...te/4blogers.com

خوب چه ربطي به سايت من داره كه ارور داده؟

ميشه ميتدي تر بگيد كه چجور برطرف كنم؟لطفاً

از سایتتون View-source بزنید میبینید در خروجی سایتتون هست.داخل تگ head و در تگ meta .

اگر به صورت دستی وارد کردید درست کنید و اگر نیست در صورت وجود افزونه سئو تنظیمات آن را نگاه کنید و اگر بازهم موردی پیدا نکردید مربوط به کدهایی هست که از جشنواره وب ایران در سایتتون استفاده شده.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در پوسته بودشو

لي من هيچ وقت بهش اضافه نكرده بودم :(

راستي من با غير فعال كردن W3 Total Cache تعداد ارورهام را از 120 و 3 خطر به 32 تا ارور رسوندم؟

در تنظيمات افزونه اشتباهي كردم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

post-848-0-50924800-1359104506_thumb.jpg

در تصوير بالا

اين ارور براي تمام پست هاي من گرفته شده يعني 10 پستي كه در صفه اصلي هستش؟

يعني در پوسته تگ <a/> اينجوري وارد شده: <a/

چطوري بايد درستش كنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما بعد از عکس یک </a> اضافه دارید که باید از حلقه در ایندکس حذفش کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون فقط 8 تا ارور مونده :)

اين ارور مربوط به چيه؟

Line 64, Column 98: Bad value for attribute action on element form: Must be non-empty.

… <div id="topsearch"><form class="searchform" action="" method="get"> Syntax of IRI reference: Any URL. For example: /hello, #canvas, or http://example.org/. Characters should be represented in NFC and spaces should be escaped as %20

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ويه توضيح بديد اين چندتا ارور را هم چطوري برطرف كنم

باتشكرpost-848-0-14150400-1359141245_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- مقدار بین تگ script نباید به این صورت استفاده بشه.{lang: 'fa'}

2- مقداری برای ""=action تعریف نشده و نباید خالی باشه.

3و4 - بسته نشدن تگ a

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من اين كد را براي گوگل پلاس استفاده كردم


<script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js">
{lang:'fa', parsetags:'explicit'}
</script>

ولي بازهم اين ارور


Line 49, Column 9: The text content of element script was not in the required format: Expected space, tab, newline, or slash but found { instead.
</script>
Syntax of script documentation:
Zero or more code comments, each of which is either a single-line comment starting with "//" or a multi-line comment starting with "/*" and ending with "*/". The content must also meet the constraints of the script microsyntax. For further details, see Inline documentation for external scripts.

براي ارور 3و4 اين كدي هست كه در هدر وجود داره،خوب اين كد كجاش مشكل داره؟


<li><a href="<?php echo get_option('hamyar_twitter_link'); ?>" class="twitter" title="Twitter"><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/files/img/twitter.png" width="25" height="25" alt="Twitter" /></a></li>
<?php }?>

ویرایش شده در توسط alikhani98
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توصیه

بهتره از پوسته هایی که سایت همیار ارائه میکنه کمتر استفاده کنید. تا الان اکثر این نوع پوسته ها مشکل داشتن و موارد این انجمن کاملا گواه براین مورد هست

1- متد کاملا اشتباه هست و درس خطا گرفته:

<script type="text/javascript">
(function() {
var script = document.createElement('script');
script.type = 'text/javascript';
script[ (!script.async) ? "defer" : "async"] = true;
script.src = "https://apis.google.com/js/plusone.js";
script.text = "{lang: 'fa', parsetags: 'explicit'}";
document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(script);
})();
</script>

برای خطا 2و3- در سه خطا بالاتر هست که لینک بسته نشده.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توي پوسته اين كد وجود داره:


<?php if(get_option('hamyar_twitter_link')!=""){ ?>
<li><a href="<?php echo get_option('hamyar_twitter_link'); ?>" class="twitter" title="Twitter"><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/files/img/twitter.png" width="25" height="25" alt="Twitter" /></a></li>

حالا كجاي اين كد لينك بسته نشده :huh:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چند خط بالاتر از ایین خط هست. الان سایتتون نیست تا بهتون دقیق بگم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتم از دسترس خارج شد بخاطر تغییر توی فایل هدرش درستش کردم

حالا راهنماییم کنید :mellow:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان بررسی کردم اون بخش هم مشکلش حل شده.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان بررسی کردم اون بخش هم مشکلش حل شده.

كلا كدهاش اشتباه هستش

چرا؟

چون كه وقتي كلا تويتتر را برداشتم به فيسبوكش گير داد و بعد به .....

توي كدنويسيش چه مشكلي هستش؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضي خيلي ممنون

من خودم به اشتباه خودم پي بردم

اينكه الان 4روز هستش از سايت زدم و دارم اين ارور ها را درست ميكنم و....

در صورت نياز باز مزاحم خواهم شد.

بابت راهنمايي هاي شما متشكرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام این ارورها مربوط به چیه هر چی کلنجار رفتیم یکی میگه بعضی کدها لازمه باشه در کدنویسی ولی این سایت باز اونا رو ارور می گیره

اینا که bold و قرمز کردم گیر داده

البته کدها راست چین و چپ چیشنش در این پستی که زدم این ور اونور شده

تو header.php اولش این کد رو مگه نباید گذاشت ؟به همراه <head> در اول خط به این هم گیر داده

no document type declaration; implying "<!DOCTYPE HTML SYSTEM>"

<html>

این 3 مورد به علامت / گیر دادن تو خروجی کدها تو link rel و meta name و meta property

document type does not allow element "LINK" here

NET-enabling start-tag requires SHORTTAG YES

document type does not allow element "META" here

مثلا این نمونه خط ها

<meta property='og:locale' content='fa_IR'/>

<meta name="msvalidate.01" content="2faf0372c1974d6fb289cd4ccc0e1af2" />

<link rel="canonical" href="http://yourdomain.com/" />

end tag for element "HEAD" which is not open

</head>

document type does not allow element "BODY" here

<body>

end tag for element "DIV" which is not open

</div>

required attribute "TYPE" not specified

<script>var pausecontent2=new Array()

=========================================================================================

این نوشته ها هم کمی توضیح بدید برای چیه ممنون می شم ، آیا اینا کدی داره که ما قرار ندادیم در سایت؟

  Unable to Determine Parse Mode!
The validator can process documents either as XML (for document types such as XHTML, SVG, etc.) or SGML (for HTML 4.01 and prior versions). For this document, the information available was not sufficient to determine the parsing mode unambiguously, because:

the MIME Media Type (text/html) can be used for XML or SGML document types
No known Document Type could be detected
No XML declaration (e.g <?xml version="1.0"?>) could be found at the beginning of the document.
No XML namespace (e.g <html xmlns="[url="http://www.w3.org/1999/xhtml"]http://www.w3.org/1999/xhtml"[/url] xml:lang="en">) could be found at the root of the document.

As a default, the validator is falling back to SGML mode.

No DOCTYPE found! Checking with default HTML 4.01 Transitional Document Type .

No DOCTYPE Declaration could be found or recognized in this document. This generally means that the document is not declaring its Document Type at the top. It can also mean that the DOCTYPE declaration contains a spelling error, or that it is not using the correct syntax.

The document was checked using a default "fallback" Document Type Definition that closely resembles “HTML 4.01 Transitional”.

Byte-Order Mark found in UTF-8 File.

The Unicode Byte-Order Mark (BOM) in UTF-8 encoded files is known to cause problems for some text editors and older browsers. You may want to consider avoiding its use until it is better supported.

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این مشکلات رو چطور میشه رفع کرد دوستان:

[*]Line 694, Column 7: element "ASIDE" undefined	
<aside>

You have used the element named above in your document, but the document type you are using does not define an element of that name. This error is often caused by:

[*]incorrect use of the "Strict" document type with a document that uses frames (e.g. you must use the "Frameset" document type to get the "<frameset>" element),

[*]by using vendor proprietary extensions such as "<spacer>" or "<marquee>" (this is usually fixed by using CSS to achieve the desired effect instead).

[*]by using upper-case tags in XHTML (in XHTML attributes and elements must be all lower-case).

[*]Line 334, Column 16: NET-enabling start-tag requires SHORTTAG YES
فرمت : Mkv<br />


For the current document, the validator interprets strings like <FOO /> according to legacy rules that break the expectations of most authors and thus cause confusing warnings and error messages from the validator. This interpretation is triggered by HTML 4 documents or other SGML-based HTML documents. To avoid the messages, simply remove the "/" character in such contexts. NB: If you expect <FOO /> to be interpreted as an XML-compatible "self-closing" tag, then you need to use XHTML or HTML5.
This warning and related errors may also be caused by an unquoted attribute value containing one or more "/". Example: <a href=http://w3c.org>W3C</a>. In such cases, the solution is to put quotation marks around the value.
[/list][list]
[*]Line 267, Column 41: ID "MENU" already defined
<div style="font-weight:bold;"><div id="menu">


An "id" is a unique identifier. Each time this attribute is used in a document it must have a different value. If you are using this attribute as a hook for style sheets it may be more appropriate to use classes (which group elements) than id (which are used to identify exactly one element).
[/list]
Line 207, Column 58: ID "DTX-HIGHLIGHTING-ITEM" already defined
…ghlighting-item">ا</span>ن :<span id="dtx-highlighting-item"> انگلیسی</span></…

An "id" is a unique identifier. Each time this attribute is used in a document it must have a different value. If you are using this attribute as a hook for style sheets it may be more appropriate to use classes (which group elements) than id (which are used to identify exactly one element).

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

H @ M e D به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

تو header.php اولش این کد رو مگه نباید گذاشت ؟به همراه <head> در اول خط به این هم گیر داده

no document type declaration; implying "<!DOCTYPE HTML SYSTEM>"

<html>

برای سند نسخه 4 این کد اشتباه هست. این رو بزارید:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

این 3 مورد به علامت / گیر دادن تو خروجی کدها تو link rel و meta name و meta property

برای بررسی دقیق آدرس سایتتون رو بدید. باید ببینیم این کدها کجا قرار داده شده.

[b]end tag for element "HEAD" which is not open[/b]
</head[color=#ff0000][b]>[/b][/color]
[b]document type does not allow element "BODY" here[/b]
<body[b][color=#ff0000]>[/color][/b]
[b]end tag for element "DIV" which is not open[/b]
</div[color=#ff0000][b]>[/b][/color]

این بخش هم مربوط به جاگذاری اشتباه کد شماست.

required attribute "TYPE" not specified

<script>var pausecontent2=new Array()

در سند نسخه 4 شما باید type رو به اسکریپت اضافه کنید.

اخظارهای بعدی:

به علت شناخته نشدن نسخه سند سایت شما و همچنین یونیکد نبودن صفحه سایت شماست.

شما در فایرفاکس view source کنید اون بخشهایی که در کد قرمز شده خطا هست و باید فیکس کنید.

-----------------------------------

این مشکلات رو چطور میشه رفع کرد دوستان:

شما در بالای سایت سند رو باید html5 تعریف کنید

<!DOCTYPE html>

در این نسخه یکسری از المان ها حذف شده.

[*]Line 267, Column 41: ID "MENU" already defined

آی دی MENU تکراری هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط abdananbimeh
      آن کیست کز روی کرم مرا یاری کند
      باسلام
      دوستان عزیزان برادران مهندسین گرامی
      من نمی تونم این وردپرس رو هاست گیگفا نصب کنم حالم رو گرفته
      یه کسی من رو کمک کنه
      یه دامنه خودم دارم هر کسی لطف کرد  تونست کمک کنه ایمیل بفرست رمز و یوزر رو بهش بدم خودش زحمتش رو بکشه البته یه دامنه هم خودم دارم
       
    • توسط iritteam
      سلام دوستان
      وقت بخیر
       
      یک قالب از یک شرکت خارجی خریدیم که بجز pages و posts بخش های دیگه ای مثل services و landings و ... بهش اضافه شده. در اصل به صورت post_type جدید موارد landing و... رو به قالب اضافه کردن.
      آدرس صفحات لندینگ در حال حاضر به این شکله: http://example.com/landing/landing-page-name و میخوایم که عبارت landing در وسط URL حذف بشه و آدرس به این شکل بشه: http://example.com/landing-page-name
      سعی کردیم با استفاده از تغییرات htaccess و قوانین rewriterule ها این کار رو انجام بدیم که متاسفانه با خطای too many redirection مواجه شدیم.
      در مرحله بعد هم در متد register_posty_type() با استفاده کد زیر:
      'rewrite' => [ 'slug' => '/', 'with_front' => false ] سعی کردیم این کار رو انجام بدیم اما متاسفانه همه صفحات و پست ها رو دچار مشکل کرد و مجدد نتیجه ای نداشت.
       
      کسی هست که بتونه کمک کنه تا این مشکل رو حل کنیم؟
    • توسط Rezasafari
      با سلام بنده بخاطر اینکه سورس سایتم پاک شده بود مجبور شدم سایتو به بک آپ پنج روز قبل برگردونم.و چون سایت من خبری هست و هر روز پنج خبر گزاشته میشه.آیا الان من باید اقدامی کنم که توسط گوگل جریمه نشم یاخیر؟؟
    • توسط faradm
      با سلام. وقت بخیر!
      من قصد دارم فرمی طراحی کنم که کاربر تاریخ تولد یکی از دوستان یا نزدیکانش را وارد کنه و وقتی کسی فرم تولد را پر میکنه برای شماره ای که وارد کرده، در تاریخی که مشخص کرده، (یکروز/دوروز/سه روز) زودتر یک پیام تبریک به همراه کد تخفیف از طرف سایت ارسال بشه.
      آیا این امکان از طریق فرم گرویتی وجود داره؟
      یا افزونه خاصی برای اینکار باید نصب بشه؟(ممنون میشم اگر افزونه مفیدی در این زمینه میشناسید معرفی کنید)
      ضمنا قالب سایت وودمارت هست و افزونه پیامک فارسی هم روی قالب نصبه.
    • توسط mahdixq
      سلام من فایل های سایت gzip شدن حتی افزونه نصب کردم فایل اچ تی داکس هم ادیت کردم توی اینسپکت المنت هم فایل های سایتم بخصوص svg هارو encoding رو gzip نشون میده ولی ولی با ابزار gtmetrix انالیز میکنم هیچ نمره ای به gzip (https://gtmetrix.com/reports/chikarkonam.com/FPDb4Ba9)نمیده دوستان چیکار کنم کلافه شدم کلی سایت ایرانی خارجی سر زدم کمکم کنید!!(: