Saeed Fard

مشكلات و سوالات رفع ارورهاي قالب در W3C

476 پست در این موضوع قرار دارد

دوست عزيز مطمئنا كار رو به درستي انجام داديد ؟ الان داره از يونيكد فايل‌هاي قالب شما ايراد ميگيره ..

البته انگار يك مشكلي توي خط 9 سورس سايتتون هستش ولي چون سورس سايتتون با افزونه‌ي كش خطي شده نتونستم بررسي كنم كه مشكل از چي هستش ..

بهتره از اين حالت درش بياريد و بعد ببينيد در خط مربوطه چه مشكلي هست ..

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوباره اون کارو تکرار کردم و از نو آپلود کردم..

ولی بازم ... :(

سورس سایت رو از حالت خطی در آوردم ببین می تونی بفهمی مشکل لاین 9 که البته الان شد 1089 چیه آقا سعید؟

بازم ممنون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اساتید میخواستم بپرسم مشکل تگ center چیه که این ایندر بهش گیر میده !؟ و اینکه برای وستچین کردن المان ها در ie که margin auto رو حالیش نمیشه چه کنیم ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اساتید میخواستم بپرسم مشکل تگ center چیه که این ایندر بهش گیر میده !؟ و اینکه برای وستچین کردن المان ها در ie که margin auto رو حالیش نمیشه چه کنیم ؟!

تگ center در نگارش جدید حذف شده. بیس کار CSS هست

برای وسطچین هم text-align:center به قسمت مادر و باقی text-align:right باید باشه


body {
text-align:center;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تگ center در نگارش جدید حذف شده. بیس کار CSS هست

برای وسطچین هم text-align:center به قسمت مادر و باقی text-align:right باید باشه


body {
text-align:center;
}

ببینید شما وقتی میخواید یه باکس رو بیارید وسط بدون اینکه متونش بیاد وسط ااین خوب نیست چون باید دوباره متون رو هم راستچین کنید ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یا شما باید برای ie نسخه پایین جدا استایل بنویسید یا راه حل پارسا رو اجرا کنید.

در هر صورت مشکل از ie نسخه پایین هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان یک سوال

وقتی توی این سایت برای نشون دادن ارور، توی اول نوشته میشه

Line 404, Column 5

:

یعنی دقیقا کجا؟

و یک سوال دیگه

منظور این سایت از ارور که مشخصه

اما منظورش از warning چیه؟

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان یک سوال

وقتی توی این سایت برای نشون دادن ارور، توی اول نوشته میشه

Line 404, Column 5

:

یعنی دقیقا کجا؟

در سورس HTML صفحه یا به نوعی خروجی نمایش داده شده باید خط مورد نظر را پیدا کنید

و یک سوال دیگه

منظور این سایت از ارور که مشخصه

اما منظورش از warning چیه؟

Errors: خطا، باید رفع بشه

Warning: هشدار، بهتره رفع بشه

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در سورس HTML صفحه یا به نوعی خروجی نمایش داده شده باید خط مورد نظر را پیدا کنید

Errors: خطا، باید رفع بشه

Warning: هشدار، بهتره رفع بشه

مرسی از جوابها

خب توی اون صفحه که فقط 3 تا ارور موجوده

پی این وارنینگ کجاست؟

و اینکه:

سوروس html منظورتون همون index.html هستش؟

توی فایل اچ تی ام ال من فقط 76 لاین یا خط وجود داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کدوم صفحه منظورتون هست؟ آدرس رو بدید تا خطاها و وارنینگ ها رو بهتون بگیم.

در مورد سورس هم خروجی صفحه موردنظر شما در طرف مرورگر (کاربر) میشه سورسی که آنالیزور میبینه. تعداد خط رو هم باید در مرورگرتون (view source) ببینید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه كه فعلا سايتتون در دسترس نيست ..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا نمیدونم مشکل چیه

درست بشه خودم خبر میدم

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز مشکل سایت من حل شد

لطفا رسیدگی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز مشکل سایت من حل شد

لطفا رسیدگی کنید

حل شد؟

اگه حل شد به چی رسیدگی بشه ;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرتضی جان منظورم این با شخص بالایی بود که گفتن سایتتون مشکل داره و بالا نمیاد

گفتم الان بالا میاد

حالا لطفا مشکل رو رسیدگی کنین.

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب دوست عزيز الان سايت شما 3 تا ارور + 1 warning داره ،

در مورد warning آموزش شماره 7 رو انجام بديد رفع ميشه ..

ارور اولي ، ببينيد توي كدوم لاين توي سورستون هست كه مقدار % در آيدي قرار گرفته ، كه دليلشم اينه كه كلمه‌ي فارسي در اون قسمت قرار داره ، كلمه رو انگليسي كنيد رفع ميشه .

ارور دومي بايد ر قسمتي كه مشخص ميكنه ببينيد كه تعداد تگ‌هاي div بيشتر يا كمتر نباشه و تماما بسته شده باشند ..

ارور سومي هم ul وجود داره در صورتي كه سورس li رو پيدا نميكنه ، در جايي كه <ul> مياد بايد <li> و تگ‌هاي پايانيش هم موجود باشه ..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب سعید جان ببین

مثلا یکی رو نوشتهline 404

خب من توی کدوم فایل php باید دنبال خط 404 بگردم؟

index?

style?

کدوم یکی؟ قالب من 12-13 تا فایل php داره

تو کدوم یکی باید دنبال این خط باشم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در خود سايت w3 در هنگام چك كردن در قسمت Option تيك Show Source رو بزنيد و بعد Revalidate رو بزنيد ، بعد از ارورها سورس و لاين‌ها مشخص ميشه ، به لاين مربوط به ارور بريد و كدهارو ببينيد و تشخيص بديد كه اين قسمت مربوط به كدوم قسمت از سايتتون هستش .. با ديدن كد‌هاي بالاتر و پايين ترش ميتونيد به سادگي متوجه بشيد ، كه مثلا به قسمت بايگاني مربوطه ؟ يا دسته‌بندي‌ها يا ... ، بعد اين قسمت رو در بين فايل‌هاي قالبتون پيدا كنيد ..

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب مگه cloumn معنیش نمیشه ستون؟

من طبق فرمایش شما رفتم جلو

مثلا ارور اول به لاین 64 گیر داده

ولی خب cloumn 103 یعنی چی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

cloumn فکر میکنم منظور کاراکتر باشه

بهتره توجه نکنید و فقط لاین رو در نظر بگیرید

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من برای پیدا کردن اون لاین

توی تک تک فایلهای قالبم گشتم

باورتون میشه پیداش نکردم؟

نمیدونم توی کدوم فایله

یعنی توی هیچ فایلی نیست که نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من برای پیدا کردن اون لاین

توی تک تک فایلهای قالبم گشتم

باورتون میشه پیداش نکردم؟

نمیدونم توی کدوم فایله

یعنی توی هیچ فایلی نیست که نیست

همان طور که قبلا گفتن سایت W3C خروجی رو آنالیز میکنه

پس شما باید با توجه به خروجی دنبال بخش مورد نظر بگردید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من متوجه نشدم

خب این فایلهای خروجی که میگین کدوماست؟

index?

یا فایلی دیگه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من متوجه نشدم

خب این فایلهای خروجی که میگین کدوماست؟

index?

یا فایلی دیگه؟

خروجی: سورس صفحه هست

و مثلا اگر دسته ها در سایدبار هست فایلهای سایدبار رو بررسی کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hossein.hz
      سلام وقتتون بخیر
      من افزونه Slide Anything را در سایتم نصب نمودم ولی بعد از آن متوجه به هم ریختگی افزونه در صفحات سایتم شدم.
      خیلی دوست داشتم از این افزونه تو سایتم به عنوان اسلایدر استفاده کنم؛ افزونه های دیگه را بررسی کردم و متأسفانه، فقط این افزونه به دردم میخوره.
      میشه لطفاً بفرمایید این مسئله چطوری حل میشه، اگر راهی هست چطوری انجام میشه؟ بسیار ممنونم

    • توسط sina_ebrahimi
      سلام 
      من از betheme استفاده میکنم و یک قالبی انتخاب کردم حالا توی این قالب یه دکمه هست به نام buy now  . میخوام حذف کنم .
      چطور می تونم حذف کنم ؟؟؟؟؟

    • توسط amiriii
      سلام
      برای فروش فایل دانلودی تو ووکامرس مسیر فایل رو از رسانه ها میدم به ووکامرس
      کاربر بعد از خرید وقتی رو لینک میزنه در ابتدا بصورت کلید هست ادرس یو ار ال ولی بعد وقتی دانلود منیجر شروع به دانلود میکنه
      مسیر فایل رو روی هاست نشون میده
      اینطوری کلا قابلیت انقضای فایلهام بی معنی میشه
      چون اون لینکو ذخیره کنه هر جا و به هر کس بده میتونه دانلود کنه
      چطور میتونم اون مسیر که فایل دانلود میشه رو بصورت کد گذاری شده نمایش بدم به خریدار

       

    • توسط david7222222222
      چطور میتونم تقویم یک افزونه ی وردپرس رو شمسی کنم ؟ از تقویم این افزونه برای حسابداری و ثبت قرار ملاقات استفاده میشه و باید در نمایش هم کاملا شمسی باشه.لطفا کمک کنید ممنون
    • توسط Sa۱۹۹۹eed
      سلام
      من فایل های سایتمو اخیرا انتقال دادم به هاست دانلود که فقط دسترسی اف تی پی دارم بهش
      سایت من با https باز میشه ولی هاست دانلود با http
      اول مشکلم این بود که سایتم خودکار هاست دانلود رو هم ریدایرکت میکرد به https و فایل دانلود نمیشد و در واقع وارد هاست دانلود نمیشد اصلا
      که این مشکلو با پشتیبانی هاستم در میون گذاشتم و این مشکل رو رفع کردن و دیگه ریدایرکت نمیشه به  https
       
      اما همون پشتیبانی هاست میگه که با پاک کردن کش مرورگر هر دستگاه این مشکل برطرف میشه که امتحان هم کردم درست میگفت
      منتهی خب من الان کش مرورگر خودمو میتونم پاک کنم
      واسه کاربرام رو که نمیتونم پاک کنم
      با  چندتا دستگاه که قبلا وارد سایت شده بودم امتحان کردم تا وقتی کش مرورگر پاک نشه دانلود نمیشه به هیچ وجه 
      و تمام کاربرایی که قبلا یکبار هم وارد سایتم وارد شدن دیگه نمیتونن دانلود کنن ...
      تنها راهی که تونستم پیدا کنم برای حل کردنش اینه که سایت خودم رو از https به http تبدیل کنم
      که نمیخوام اینکارو کنم
       
      سایت: https://rayamoviez.com
      کسی میدونه این مشکلو چجوری میشه حل کرد؟؟؟؟؟!!!!!