Saeed Fard

مشكلات و سوالات رفع ارورهاي قالب در W3C

476 پست در این موضوع قرار دارد

دوست عزیز من چطور میتونم ارورهای سایت رو رفع کنم ممنون

http://validator.w3....=Inline&group=0

1-شما اومدید از id در id="searchsubmit" استفاده کردید و این صحیح نیست

برای استفاده در چندین مورد باید از Class استفاده کنید نه ID

2-Time باید سورس دید تا برطرف کرد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-شما اومدید از id در id="searchsubmit" استفاده کردید و این صحیح نیست

برای استفاده در چندین مورد باید از Class استفاده کنید نه ID

2-Time باید سورس دید تا برطرف کرد

چطور باید گزینه اولتون رو رفع کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
چطور باید گزینه اولتون رو رفع کنم؟

خطای اوّل:

<script language="Javascript" type="text/javascript">

نیازی به language نیست حذفش کنید ، type هم نیاز نیست میتونید حذفش کنید ولی خطا محسوب نمیشه.

_________

خطای دوم:

<a name='top'></a>

1: در HTML5 دیگه از name برای a استفاده نمیشه و به جاش باید از id استفاده بشه

منبع:

http://www.w3schools.com/tags/tag_a.asp

_________

خطای سوم:

<input type="image" src="http://bartarinfun.ir/wp-content/themes/Avenue/images/search-button.png" value="" id="search-button">

1: در اینجا شما اجازه استفاده از value ندارید ، پاکش کنید (عکس که مقدار نمیخواد!)

2: در اینجا شما باید برای عکس alt استفاده کنید

_________

خطای چهارم (خط 630):

<script language="javascript" type="text/javascript" src="http://up.sun2fun.ir/up/sun2fun/source/linkbox.js"></script>

در اینجا هم مثل خطای اوّل پاکشون کنید

_________

خطای آخر (خطای پنجم):

استفاده اشتباه از script که البتّه مربوط به گوگل آنالیتیکس هست

__

موفّق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از شما

در خطای دوم اگه من به جای a گزینه id رو اضافه کنم درست میشه؟

خطای سوم رو هم هرچی گشتم پیدا نکردم تو قالب کجای قالب میشه این گزینه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به جای a نباید id اضافه کنید ، به جای name باید id اضافه کنید (اونم اگر لازمه!)

مشکل سومم مربوط به فرم جستجوی ستون کناری قالبتون هست ، value رو پاک کنید و برای alt بذارید

این کد فعلی هست:

<input type="image" src="http://bartarinfun.ir/wp-content/themes/Avenue/images/search-button.png" value="" id="search-button">

کدی که باید بذارید:

<input type="image" src="http://bartarinfun.ir/wp-content/themes/Avenue/images/search-button.png"  id="search-button" alt="جستجو">

باید داخل ابزارک ها باشه ، حالا یا ابزارک پیشفرض وردپرس مشکل داره که باید خودتون تغییرش بدین یا ابزارک جستجوش مربوط به قالبتون هست که مشکل داره.

موفّق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من تازه کارم

میخواستم بدونم منظور از این ادرس چیه؟ و دقیقا برای تصحیح

W3C Validity کدوم فایل ها شامل ویرایش می شوند؟

From line 193, column 57; to line 194, column 173

با سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از صفحه سورس بگیرید و خط 193 تا 194 قرار بدید تا بشه پاسخ داد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعضی از مشکلات واقعا ادمو داغون میکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون می شم کمک کنید مشکلات بر طرف کنم.

https://validator.w3.org/nu/?doc=http%3A%2F%2Fkarpress.com%2F

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام.

دوستان من 4 تا خطا دارم که ممنون میشم راهنماییم کنید برای حذفشون

 

  1. Info: The Content-Type was text/html. Using the HTML parser.

  2. Info: Using the schema for HTML with SVG 1.1, MathML 3.0, RDFa 1.1, and ITS 2.0 support.

  3. Error: Stray start tag html.

    From line 3, column 1; to line 3, column 53

    tf-8" /><html dir="rtl" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><head

  4. Fatal Error: Cannot recover after last error. Any further errors will be ignored.

    From line 3, column 1; to line 3, column 53

    tf-8" /><html dir="rtl" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><head

ویرایش شده در توسط se7n
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 19 ساعت قبل، se7n گفته است :

سلام.

دوستان من 4 تا خطا دارم که ممنون میشم راهنماییم کنید برای حذفشون

 

  1. Info: The Content-Type was text/html. Using the HTML parser.

  2. Info: Using the schema for HTML with SVG 1.1, MathML 3.0, RDFa 1.1, and ITS 2.0 support.

  3. Error: Stray start tag html.

    From line 3, column 1; to line 3, column 53

    tf-8" /><html dir="rtl" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><head

  4. Fatal Error: Cannot recover after last error. Any further errors will be ignored.

    From line 3, column 1; to line 3, column 53

    tf-8" /><html dir="rtl" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><head

لطفا از دوستان کسی هست راهنمایی کنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 1 ساعت قبل، se7n گفته است :

لطفا از دوستان کسی هست راهنمایی کنه

سلام.

احتمالا  کامنت های شرطی (مثل [if IE]) سایت شما در خط قبل از باز شدن html به درستی بسته نشدن!‌

* بهتره برای تسریع در نتیجه گیری،‌ لینک w3 سورس سایتتون رو اینجا ضمیمه کنید.

ویرایش شده در توسط alimir
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، alimir گفته است :

سلام.

احتمالا  کامنت های شرطی (مثل [if IE]) سایت شما در خط قبل از باز شدن html به درستی بسته نشدن!‌

* بهتره برای تسریع در نتیجه گیری،‌ لینک w3 سورس سایتتون رو اینجا ضمیمه کنید.

سلام.

خیلی ممنون از توجهتون

خدمت شما :

https://validator.w3.org/nu/?doc=http%3A%2F%2Fwp.ir2warez.tk%2F

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 14 ساعت قبل، se7n گفته است :

سلام.

خیلی ممنون از توجهتون

خدمت شما :


https://validator.w3.org/nu/?doc=http%3A%2F%2Fwp.ir2warez.tk%2F

 

سلام. اشکال کار شما در تگ meta ای هست که قبل از شروع html قرار گرفته.

<meta   http-equiv="content-type"   content="text/html;charset=utf-8"  />

* این تگ رو باید داخل head بذارید و نحوه استفاده استاندارد در پوسته های وردپرسی به صورت زیر:

<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>">

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، alimir گفته است :

سلام. اشکال کار شما در تگ meta ای هست که قبل از شروع html قرار گرفته.


<meta   http-equiv="content-type"   content="text/html;charset=utf-8"  />

* این تگ رو باید داخل head بذارید و نحوه استفاده استاندارد در پوسته های وردپرسی به صورت زیر:


<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>">

 

ممنون از زاهنمایتون.دوست عزیز کدی که قرار داده بودید رو هم گذاشتم ولی باز تعداد خطا ها 4 بود

با اجازتون کل مدهای هیدر روم میزارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

<!DOCTYPE html>
<meta   http-equiv="content-type"   content="text/html;charset=utf-8"  />
<html dir="rtl" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<script type="text/javascript">

  var _gaq = _gaq || [];
  _gaq.push(['_setAccount', 'UA-19941899-1']);
  _gaq.push(['_trackPageview']);

  (function() {
    var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;
    ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js';
    var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
  })();

</script>

<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/style.css" type="text/css" media="screen" />
<meta name="description" content="دانلود رایگان جدیدترین نرم افزار های کاربردی ، آنتی ویروس ، دانلود مستند ، ابزار گرافیکی ، دانلود نرم افزار موبایل ، بصورت کامل و کرک شده" />
<meta name="keywords" content="دانلود , رایگان , نرم افزار , مجانی , نرم افزار های جدید , مرکز دانلود , آپدیت , بروز , free , download , softwares , warez download , dl , ir-warez , ddl , programs , نرم افزار , فتوشاپ , ویندوز , لینوکس , مجانی , مترجم متن , اینترنت , آنلاین , آنتی ویروس ,ضد ویروس , نرم افزار کاربردی , نرم افزار موبایل , ایران وارز , ابزار موبایل , ویستا و اکس , xp , vista , windows , linux , mac , apple , persian , farsi , danlod , downlod" />
<meta name="alexaVerifyID" content="" /> 
<META name="y_key" content="d892af49a16f7fa1" />
<meta name="google-site-verification" content="" />
<meta name="norton-safeweb-site-verification" content="" />
<!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/ie.css" type="text/css" media="screen" />
<![endif]-->
<?php load_theme_textdomain('kubrick'); ?>
<title><?php bloginfo('name'); ?> <?php if ( is_single() ) { ?> &raquo; <?php _e('Blog Archive','kubrick'); ?> <?php } ?> <?php wp_title(); ?></title>
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
<?php wp_head(); ?>
</head>
<body>
<div style="display:none;">
<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar('wp_tags') ) : ?><?php endif;?>
</div>
<!--start header codes-->
<div class="wz-ir">
<div id="header"></div>
<div class="nav-wz-ir">
	<div id="nav">
		 <ul>
	  <li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><span>صـــفحـه اصــلـی</span></a></li>

</ul>

	</div>
</div>
</center>


<!--end header cods-->

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، se7n گفته است :

ممنون از زاهنمایتون.دوست عزیز کدی که قرار داده بودید رو هم گذاشتم ولی باز تعداد خطا ها 4 بود

با اجازتون کل مدهای هیدر روم میزارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


<!DOCTYPE html>
<meta   http-equiv="content-type"   content="text/html;charset=utf-8"  />
<html dir="rtl" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<script type="text/javascript">

  var _gaq = _gaq || [];
  _gaq.push(['_setAccount', 'UA-19941899-1']);
  _gaq.push(['_trackPageview']);

  (function() {
    var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;
    ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js';
    var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
  })();

</script>

<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/style.css" type="text/css" media="screen" />
<meta name="description" content="دانلود رایگان جدیدترین نرم افزار های کاربردی ، آنتی ویروس ، دانلود مستند ، ابزار گرافیکی ، دانلود نرم افزار موبایل ، بصورت کامل و کرک شده" />
<meta name="keywords" content="دانلود , رایگان , نرم افزار , مجانی , نرم افزار های جدید , مرکز دانلود , آپدیت , بروز , free , download , softwares , warez download , dl , ir-warez , ddl , programs , نرم افزار , فتوشاپ , ویندوز , لینوکس , مجانی , مترجم متن , اینترنت , آنلاین , آنتی ویروس ,ضد ویروس , نرم افزار کاربردی , نرم افزار موبایل , ایران وارز , ابزار موبایل , ویستا و اکس , xp , vista , windows , linux , mac , apple , persian , farsi , danlod , downlod" />
<meta name="alexaVerifyID" content="" /> 
<META name="y_key" content="d892af49a16f7fa1" />
<meta name="google-site-verification" content="" />
<meta name="norton-safeweb-site-verification" content="" />
<!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/ie.css" type="text/css" media="screen" />
<![endif]-->
<?php load_theme_textdomain('kubrick'); ?>
<title><?php bloginfo('name'); ?> <?php if ( is_single() ) { ?> &raquo; <?php _e('Blog Archive','kubrick'); ?> <?php } ?> <?php wp_title(); ?></title>
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
<?php wp_head(); ?>
</head>
<body>
<div style="display:none;">
<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar('wp_tags') ) : ?><?php endif;?>
</div>
<!--start header codes-->
<div class="wz-ir">
<div id="header"></div>
<div class="nav-wz-ir">
	<div id="nav">
		 <ul>
	  <li><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><span>صـــفحـه اصــلـی</span></a></li>

</ul>

	</div>
</div>
</center>


<!--end header cods-->

 

سلام.

مشکل شما به این خاطر حل نشده که خط meta رو قبل از html حذف نکردید.

<!DOCTYPE html>
<html dir="rtl" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

اما در سورس شما یه سری مشکلات دیگه هم وجود داره. مثلا:

۱- تابع load_theme_textdomain رو  نباید در اینجا استفاده کنید. محل استفاده از این تابع در فایل functions و داخل اکشن مربوط به after_setup_theme هست. (در نمونه قالب های استاندارد وردپرس، میتونید این بخش رو بررسی کنید)

۲- بهتره که فایل شیوه نامه style.css رو از طریق wp_enqueue_style فراخوانی کنید.

۳- بجای استفاده استاتیک از متاتگ ها. افزونه هایی مثل yoast یا all in seo رو جایگزین کنید.

۴- بهتره تگ title بالاتر از سایر تگ های بخش head باشه.

۵- بهتره که در تگ body از تابع body_class استفاده کنید.

۶- از تابع language_attributes در تگ html استفاده کنید.

۷- و... :)

* در آخر باز هم تأکید میکنم که برای اصولی تر شدن قالبتون، حتما پوسته های پیشفرض وردپرس رو بررسی کنید.

موفق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، alimir گفته است :

سلام.

مشکل شما به این خاطر حل نشده که خط meta رو قبل از html حذف نکردید.


<!DOCTYPE html>
<html dir="rtl" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

اما در سورس شما یه سری مشکلات دیگه هم وجود داره. مثلا:

۱- تابع load_theme_textdomain رو  نباید در اینجا استفاده کنید. محل استفاده از این تابع در فایل functions و داخل اکشن مربوط به after_setup_theme هست. (در نمونه قالب های استاندارد وردپرس، میتونید این بخش رو بررسی کنید)

۲- بهتره که فایل شیوه نامه style.css رو از طریق wp_enqueue_style فراخوانی کنید.

۳- بجای استفاده استاتیک از متاتگ ها. افزونه هایی مثل yoast یا all in seo رو جایگزین کنید.

۴- بهتره تگ title بالاتر از سایر تگ های بخش head باشه.

۵- بهتره که در تگ body از تابع body_class استفاده کنید.

۶- از تابع language_attributes در تگ html استفاده کنید.

۷- و... :)

* در آخر باز هم تأکید میکنم که برای اصولی تر شدن قالبتون، حتما پوسته های پیشفرض وردپرس رو بررسی کنید.

موفق باشید.

واقعا از توجه و وقتی که میزارین ممنونم.

برابر گفته شما عمل کردم تعداد خطا ها از 4 به 7 تا افزایش یافت.

    Info: The Content-Type was text/html. Using the HTML parser.

    Info: Using the schema for HTML with SVG 1.1, MathML 3.0, RDFa 1.1, and ITS 2.0 support.

    Error: The center element is obsolete. Use CSS instead.

    From line 69, column 1; to line 69, column 8

    n cods-->↩<center><div c

    Error: The cellpadding attribute on the table element is obsolete. Use CSS instead.

    From line 70, column 44; to line 70, column 82

    ی ۲۳, ۱۳۹۴<table cellpadding="0" cellspacing="0"><tr>↩ 

    Error: The cellspacing attribute on the table element is obsolete. Use CSS instead.

    From line 70, column 44; to line 70, column 82

    ی ۲۳, ۱۳۹۴<table cellpadding="0" cellspacing="0"><tr>↩ 

    Error: Misplaced non-space characters inside a table.

    From line 71, column 27; to line 72, column 41

    t line1-->↩	<table cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody

    Fatal Error: Cannot recover after last error. Any further errors will be ignored.

    From line 71, column 27; to line 72, column 41

    t line1-->↩	<table cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody

اینم از ادرس :

https://validator.w3.org/nu/?doc=http%3A%2F%2Fwp.ir2warez.tk%2F

ممنون میشم یه راهنمایی دیگه داشته باشین.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 دقیقه قبل، se7n گفته است :

واقعا از توجه و وقتی که میزارین ممنونم.

برابر گفته شما عمل کردم تعداد خطا ها از 4 به 7 تا افزایش یافت.


    Info: The Content-Type was text/html. Using the HTML parser.

    Info: Using the schema for HTML with SVG 1.1, MathML 3.0, RDFa 1.1, and ITS 2.0 support.

    Error: The center element is obsolete. Use CSS instead.

    From line 69, column 1; to line 69, column 8

    n cods-->↩<center><div c

    Error: The cellpadding attribute on the table element is obsolete. Use CSS instead.

    From line 70, column 44; to line 70, column 82

    ی ۲۳, ۱۳۹۴<table cellpadding="0" cellspacing="0"><tr>↩ 

    Error: The cellspacing attribute on the table element is obsolete. Use CSS instead.

    From line 70, column 44; to line 70, column 82

    ی ۲۳, ۱۳۹۴<table cellpadding="0" cellspacing="0"><tr>↩ 

    Error: Misplaced non-space characters inside a table.

    From line 71, column 27; to line 72, column 41

    t line1-->↩	<table cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody

    Fatal Error: Cannot recover after last error. Any further errors will be ignored.

    From line 71, column 27; to line 72, column 41

    t line1-->↩	<table cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody

اینم از ادرس :


https://validator.w3.org/nu/?doc=http%3A%2F%2Fwp.ir2warez.tk%2F

ممنون میشم یه راهنمایی دیگه داشته باشین.

بقیه مشکلاتتون در سایر قسمت های قالبه. متن ها کاملا مشخص هستند و کافیه به توضیحاتشون دقت کنید.

* نکته مهم: فک میکنم تگ شروع body رو از head حذف کردید!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 13/01/2016 at 00:49، alimir گفته است :

بقیه مشکلاتتون در سایر قسمت های قالبه. متن ها کاملا مشخص هستند و کافیه به توضیحاتشون دقت کنید.

* نکته مهم: فک میکنم تگ شروع body رو از head حذف کردید!

سلام.

میشه محبت کنید دقیقا جاهاش رو بگید تا بزارم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

من حدود 350 ارور دریافت کردم و عمدتا این ارور هست چطور می تونم برطرف کنم

 Bad value ۱۳۹۵/۸/۲۹ ۱۷:۰۴:۱۶ for attribute datetime on element time: The literal did not satisfy the time-datetime format.

From line 877, column 9344; to line 877, column 9439

-header'><time class='av-magazine-time updated' itemprop="datePublished" datetime="۱۳۹۵/۸/۲۹ ۱۷:۰۴:۱۶" >آبان ۲

 

لطفا راهنمایی کنید چند روزه اعصاب برام نگذاشته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در تگ time و در خاصیت datetime باید مدار تاریخ رو بصورت میلادی و datetime وارد کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر فراوان از راهنمایی مفید شما،

سایت من ورد پرس هست و زمانیکه این کدها را :   <p>We open at <time>10:00</time> every morning.</p>
<p>I have a date on <time datetime="2008-02-14 20:00">Valentines day</time>.</p>

در قسمت header.php و قبل از تک body کپی میکنم ارورها برطرف می شود ولی در صفحه اول سایت در بالای هدر به این صورت :

We open at 10:00 every morning.

I have a date on Valentines day.

در سایت نشان داده می شود دلیل این مساله چیست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا قبل تگ بادی قرار میدید! اینکه اشتباهه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط abdananbimeh
      آن کیست کز روی کرم مرا یاری کند
      باسلام
      دوستان عزیزان برادران مهندسین گرامی
      من نمی تونم این وردپرس رو هاست گیگفا نصب کنم حالم رو گرفته
      یه کسی من رو کمک کنه
      یه دامنه خودم دارم هر کسی لطف کرد  تونست کمک کنه ایمیل بفرست رمز و یوزر رو بهش بدم خودش زحمتش رو بکشه البته یه دامنه هم خودم دارم
       
    • توسط iritteam
      سلام دوستان
      وقت بخیر
       
      یک قالب از یک شرکت خارجی خریدیم که بجز pages و posts بخش های دیگه ای مثل services و landings و ... بهش اضافه شده. در اصل به صورت post_type جدید موارد landing و... رو به قالب اضافه کردن.
      آدرس صفحات لندینگ در حال حاضر به این شکله: http://example.com/landing/landing-page-name و میخوایم که عبارت landing در وسط URL حذف بشه و آدرس به این شکل بشه: http://example.com/landing-page-name
      سعی کردیم با استفاده از تغییرات htaccess و قوانین rewriterule ها این کار رو انجام بدیم که متاسفانه با خطای too many redirection مواجه شدیم.
      در مرحله بعد هم در متد register_posty_type() با استفاده کد زیر:
      'rewrite' => [ 'slug' => '/', 'with_front' => false ] سعی کردیم این کار رو انجام بدیم اما متاسفانه همه صفحات و پست ها رو دچار مشکل کرد و مجدد نتیجه ای نداشت.
       
      کسی هست که بتونه کمک کنه تا این مشکل رو حل کنیم؟
    • توسط Rezasafari
      با سلام بنده بخاطر اینکه سورس سایتم پاک شده بود مجبور شدم سایتو به بک آپ پنج روز قبل برگردونم.و چون سایت من خبری هست و هر روز پنج خبر گزاشته میشه.آیا الان من باید اقدامی کنم که توسط گوگل جریمه نشم یاخیر؟؟
    • توسط faradm
      با سلام. وقت بخیر!
      من قصد دارم فرمی طراحی کنم که کاربر تاریخ تولد یکی از دوستان یا نزدیکانش را وارد کنه و وقتی کسی فرم تولد را پر میکنه برای شماره ای که وارد کرده، در تاریخی که مشخص کرده، (یکروز/دوروز/سه روز) زودتر یک پیام تبریک به همراه کد تخفیف از طرف سایت ارسال بشه.
      آیا این امکان از طریق فرم گرویتی وجود داره؟
      یا افزونه خاصی برای اینکار باید نصب بشه؟(ممنون میشم اگر افزونه مفیدی در این زمینه میشناسید معرفی کنید)
      ضمنا قالب سایت وودمارت هست و افزونه پیامک فارسی هم روی قالب نصبه.
    • توسط mahdixq
      سلام من فایل های سایت gzip شدن حتی افزونه نصب کردم فایل اچ تی داکس هم ادیت کردم توی اینسپکت المنت هم فایل های سایتم بخصوص svg هارو encoding رو gzip نشون میده ولی ولی با ابزار gtmetrix انالیز میکنم هیچ نمره ای به gzip (https://gtmetrix.com/reports/chikarkonam.com/FPDb4Ba9)نمیده دوستان چیکار کنم کلافه شدم کلی سایت ایرانی خارجی سر زدم کمکم کنید!!(: