payam 8 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 سلام دوستانبا یه سری از دوستان خبرنگار و دبیر سرویس خبرگزاری ها ؛ ایده راه اندازی یک روزنامه اینترنتی را دارممیخواهم هم وفاداری به گرافیک و طراحی روزنامه های چاپی را داشته باشه و هم کاربردپذیری بالایی در مرورگرهای وب و تبلت و موبایل داشته باشهبرای شیوه ورق زدن این روزنامه می خواستم بهم ایده بدیدبا تشکر لینک به ارسال
tazeh 625 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 این سایت متونه مفید باشه.http://press.jamejamonline.ir/ 2 لینک به ارسال
payam 8 ارسال شده در مرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 تشکر آقای تازهتوی روزنامه های ایران همین جام جم جالب بودو شیوه ورق زدن فلیپ بورد در برنامه های موبایلدیگه چه پیشنهادی دارید؟مشابه این کار توی سایتهای خارجی چطور پیاده شده؟ لینک به ارسال
tazeh 625 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 تو وب سایت های خارجی هنوز گشت نزدم. البته یکی از روزنامه های ایران هم بود. درست یادم نمیاد صبح ، صبح روز؟بازم نگاه می کنم چیزی پیدا کردم ارسال می کنم.موفق باشید. 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری