bahman0070 0 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 باسلام خدمت همه ی دوستان خواهش مند است از دوستانی که طراحی وب بلد هستند من آدرس سایتم اینه : www.kaffolabbas417.ir میخوام که قالبش رو مثل این سایت کنم : www.javadmoghadam.ir من کد قالبش رو از اینترنت دانلود کردم و دارم فقط میخوام داخلش تغییراتی رو انجام بدم ولی متاسفانه بلد نیستم کارهایی که میخوام داخلش انجام بشه اینه :تمامی امکاناتش عین سایت جواد مقدم باشه فقط میخوام فروشگاه هم داشته باشم عین قالب فروشگاه جواد مقدم ./ بعد تعداد جا های تبلیغاتش زیاد باشه در قسمت بالا 6 عدد به اندازه ی 60*468 باشه و زیر این 6 تا یک دونه هم به اندازه ی 120*972 باشه. درقسمت های چپ و راست هم در هر قسمت میخوام دو تا جای تبلیغ داشته باشه در ابعاد 120*240 باشه./ هدرش هم همون عکس رهبر باشه فقط وسطش بنویسید (هیئت دیوانگان کف العباس علیه السلام) / بعدش منو های سایت عین سایت جواد مقدم باشه فقط دو تا منو بهش اضافه کنین به اسم (فروشگاه) و (پیوند ها)/ بعدش میخوام بالای سایت یه متنی رو نمایش بده عین این سایت www.maheharam.com متنش این باشه (جهت اطلاع رسانی از مراسمات هیئت میتوانید یک پیامک بدون متن به 30008810000121 بفرستید) / شمارش صفحه داشته باشه /خواهش مند است اگر کسی بلده و میتونه این کار رو انجام بده و میدونم که دوستان بلدن این کار رو برام انجام بدن اجرش با امام حسین منتظر پاسخ شما دوستان هستم. لینک به ارسال
bahman0070 0 ارسال شده در مرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 کسی حاضر نیست اینکارو انجام بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهش میکنم!!!!!!!!!! لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده