mhroodi 0 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 سلام خدمت همه اساتیدمن دو روز پیش برای یکی از رفقا یه هاست خریدم (Cpanel) از وب رمزخودش قبلا دو دامنه یکی آی آر و کی دات کام خریده بود به نام خودش از ایران هاستکاری که من کردم این بود که از طریق instalous خود پنل هاست وردپرس رو نصب کردماز طرف دیگه nsهای دامین آی آر و دات کام ایران هاست رو هم به nsهای وب رمز تغییر دادمولی الان که سایت رو باز می کنم این ارور رو میدهThis site is under construction.Please come back later. Web hosting service provided by Webramz™نمی دونم مشکل از کجاس ممنون میشم راهنمایی کنیدنکته دیگه اینکه الان دو روزه که از تغییر nsها میگذرهخیلی خیلی ممنون لینک به ارسال
omid0098i 2536 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 آیا فایل index.html رو از روت هاست پاک کردین ؟در مسیر :http://site.com/index.php 3 لینک به ارسال
mhroodi 0 ارسال شده در مرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 سلام بله اون فایل رو حذف کردمولی یه فایل index.shtml هستفایل htaccsess رو کجا باید ایجاد کنمارتباطی به اون داره؟آیا فایل index.html رو از روت هاست پاک کردین ؟در مسیر :http://site.com/index.php لینک به ارسال
ARS 349 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 سلام بله اون فایل رو حذف کردمولی یه فایل index.shtml هستفایل htaccsess رو کجا باید ایجاد کنمارتباطی به اون داره؟درود ;خب اون فایل index.shtml رو هم باید پاک کنید! 2 لینک به ارسال
mhroodi 0 ارسال شده در مرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) اونو که پاک می کنم این ارور رو میده تو سایت ForbiddenYou don't have permission to access / on this server.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.درود ;خب اون فایل index.shtml رو هم باید پاک کنید! ویرایش شده مرداد 92 توسط mhroodi لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 اون فایل را باید پاک کنید و باید منتظر باشید احتمالا تا 24 ساعت ان اس دامین آی آر و دات کتام رو شرح بدید دقیقا منظورتون ان اس های فعلی سایته یا با دامین های فبلی ان اس جدید ساختید الان توی روت سایتی که ساختید فایلهای وردپرس وجود دارند یا خیر؟دامین را به جز ست کردن addOn کردید یا خیر اگر نه از پنلتون اقدام کنید اگر نمی تونید کلیدش را پیدا کنید مشخصات پنلتون را بفرمایید (cpanel یا direct admin ...) 2 لینک به ارسال
mhroodi 0 ارسال شده در مرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 ممنونببینید من ان اس هاستی که خریدم رو روی دامینها ست کردمفایلهای وردپرس همگی در روت سایت موجودنمن تاحالا بدون ست کردن دامین در addon چندتا سایت بالا آوردم... آخه نیازی به ادآن نیستادآن رو برای چی استفاده کنم؟؟باتشکراون فایل را باید پاک کنید و باید منتظر باشید احتمالا تا 24 ساعتان اس دامین آی آر و دات کتام رو شرح بدید دقیقا منظورتون ان اس های فعلی سایته یا با دامین های فبلی ان اس جدید ساختیدالان توی روت سایتی که ساختید فایلهای وردپرس وجود دارند یا خیر؟دامین را به جز ست کردن addOn کردید یا خیراگر نه از پنلتون اقدام کنیداگر نمی تونید کلیدش را پیدا کنید مشخصات پنلتون را بفرمایید (cpanel یا direct admin ...) لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 بدون ادآن باید پارک کنیدست کردن دامین ربطی به اینکه از چه پوشه ای خونده می شه ندارهبهتر از این نمی شه توضیح داد که اد ان چرا باید کردمن تاحالا بدون ست کردن دامین در addon چندتا سایت بالا آوردم... آخه نیازی به ادآن نیستیا شما ادآن را نمی دانی چیه یا من منظورتون رو از بالا آوردن سایت 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری