mmnaderi 2 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 سلام من تغییراتی در وردپرس (انگلیسی) دادم و مثلاً میخواهم اسمش را بزارم LetterPress.میتونم با توجه به لایسنس وردپرس و GPL لوگوی خودم را روی پنل مدیریت بزارم و هر جا Wordpress هست به LetterPress تغییر بدهم یا مثلاً پایین قالب بنویسه Powered by LetterPress ؟یا این که کدوم یکی رو میتونم و کدوم یکی رو نه یا کلاً چه کارهایی میتونم بکنم؟ لینک به ارسال
isk 4447 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 تغییرات رو در هسته ی وردپرس انجام دادید؟!اما به هر حال تغییرات در لوگو و یا فوتر یه امر کاملاً بدیهی و معمولی هست و اتفاق ناجوری نمیندازه - و حدس می زنم شما در واقع پوسته رو تغییر داده باشید که کاملاً شخصی و امکان پذیر و بی اشکال است.. 1 لینک به ارسال
mmnaderi 2 ارسال شده در مرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 بله هستهی وردپرس رو تغییر دادم.میدونم انفاق ناجوری نمیافته. میخواهم ببینم از نظر لایسنس وردپرس و GPL اشکالی نداره؟ یعنی حق این کار را به من دادن؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 خیر اشکالی نداره ولی نباید کاملا به نام خودتون بزنید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری