eysan 0 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) با سلام خدمت دوستان عزیزمن خیلی دنبال این مشکلم تو انجمن گشتم اما راه حلشو پیدا نکردمافزونه w3 total cache تنظیماتشو به درستی انجام دادم، هیچ اروری هم نمیده اما عمل کش رو انجام نمیدهقبلا توی سورس مینوشت که این سایت با این افزونه کش شده اما الان اونم نمی نویسه دسترسی .htaccess و config هم درسته.ممنون ویرایش شده مرداد 92 توسط eysan لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 پوشه cache در wp-content دارای فایلی نیست؟ لینک به ارسال
eysan 0 ارسال شده در مرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 پوشه cache در wp-content دارای فایلی نیست؟چرا فایل موجود است اما نمیدونم چرا سرعت سایت کند تر شده است !!قبلا که کش میشد تا کلیک میکردم سایت باز میشد اما الان خیلی بدتر شده. لینک به ارسال
Sina 8 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 منم تقریبا همچین مشکلی دارمبا اینکه Debug Mode رو فعال کردم اما مشخصات کش page cache, minify, database و... رو توی سورس قالب نمینویسهاحساس میکنم کش نمیکنه لینک به ارسال
senator ali 252 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 به نظر بنده تا سایتتون زیاد پیشرفته نشده و بازدید بالایی نداره از این افزونه استفاده نکنید بهتره. کلا دردسرش زیاده.از افزونه wp super cache استفاده کنید. لینک به ارسال
eysan 0 ارسال شده در مرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 من از اولش هیچ مشکلی باهاش نداشتم لطفا اگه کسی میدونه مشکلش چیه بگهممنون لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 افزونه فوق بسیار...... هست!این نوع مشکلات زیاد داره که راه حل ها در بعضی سرورها درست کار نمیکنه!بهتره از wp super cache که پیشنهاد خود وردپرس هم هست استفاده کنید 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری