solidworm 2 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلام دوستان ، خسته نباشید ، بنده یه مشکلی با تصویر شاخص داشتم ، وقتی تو سایتم میرم و میخوام تصویر شاخص بزارم اولا صفحه بو صورت popup بود و راحت آپلود میکردی و مشکلی نبود البته دیروز اینطوری بود ! امروز رفتم پست بزارم و خواستم تصویر شاخص بزارم دیدم با زدن انتخاب تصویر شاخص صفحه به صورت کامل میشه و تصویرم که انتخاب میکنی به صفحه نوشته نمیره ! یعنی مستقل تو یه صفحه جدیدم نه راه پس دارم و نه راه پیش ، راه پیش که اصلا نمیشه ، راه پسم برم که انتخاب نمیشه .ممنون میشم کمک کنید. ویرایش شده مرداد 92 توسط solidworm لینک به ارسال
اشکان 1989 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 شاید مشکل از مرورگرتونه؟با یه مرورگر دیگه امتحان کنید بببینید مشکل حل میشه اگه نه خوب شما جدیدا تغییری در سایتتون دادین؟نصب افزونه؟ 1 لینک به ارسال
solidworm 2 ارسال شده در مرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 سلام دوست عزیز ، تغییر جدیدی ندادم ، متاسفانه افزونه ای هم نصب نکردم !!!!!جالبتر از همه اینکه با تمام مرورگر های اینطوریه ! و جالبتر از همه همه اینکه پوشه wp-admin و wp-includes رو دوباره رو هاست replace کردم ، بازم مشکل پا بر جاست. 1 لینک به ارسال
اشکان 1989 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) شما تمامی افزونه ها رو غیر فعال کنید ببینید رفع نمیشه.کش مرورگرتون هم خالی کنید.حتی آپدیت به 3.6 نکردین؟ ویرایش شده مرداد 92 توسط اشکان لینک به ارسال
solidworm 2 ارسال شده در مرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 شما تمامی افزونه ها رو غیر فعال کنید ببینید رفع نمیشه.کش مرورگرتون هم خالی کنید.حتی آپدیت به 3.6 نکردین؟لام، اشکان جان از پاسخ و پیگیریت خیلی خیلی ممنون.متاسفانه تنهای افزونه ای که فعاله تاریخ جلالیه ، چیزی هم نصب نکردم .کش مرورگر رو هم پاک کردم ، با IE , Mozilla , Chrome هم امتحان کردم ، متاسفانه همچنان مشکل پا بر جاست .قبل اینکه به 3.6 آپدیت کنم این مشکل بود ، بعد که آپدیت کردم بازم مشکل پا برجاست ، بعد که replace کردم پوشه های 3.5.2 رو باز هم مشکل پا بر جا بود ، اصلا گیج شدم حسابی .نمیدونم چرا اینطوری شده ،یهو شد ، یعنی من الان پست گذاشتم و تصویر شاخص هم انتخاب کردم و از سایت خارج شدم ، فردا که اومدم سر زدم دیدم اینطوری شده .دیگه کم کم دارم از وردپرس دلسرد میشم، دلم واسه این همه ساعت طراحی قالب میسوزه وگرنه تا الان ولش کرده بودم حقیقت. لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 پوسته پیش فرض رو فعال کنید و مجدد تست کنید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری