sheshe 15 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 سلام دوستان و اساتید عزیزبنده از Bbpress standalone نسخه 1.1 استفاده میکنم.تو نصب افزونه وقتی میزنم که فعال بشه با پیغام زیر مواجه میشم :افزونه بهخاطر بروز یک مشکل جدی فعال نشد. خطا در زیر نمایش داده شدهاست.You are not allowed to call this page directlyهمه افزونه ها این پیغام براش صادر میشه.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید لینک به ارسال
Saeed Fard 4740 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 درود ;به انجمن خوش اومدید ..افزونه رو به صورت دستی در پوشهی plugins آپلود کنید و از وردپرس فعالش کنید ببینید مشکل پیش میاد یا خیر ؟ 3 لینک به ارسال
sheshe 15 ارسال شده در مرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 سلامسپاس بابت خوش آمدگوییوالا با وردپرس یکپارچه سازی نکردم و قصد دارم بصورت مجزا فعالیت انجام بشه.و یک نکته دیگه ، پلاگین ها رو در لوکال تست میکنم. ممکن هست رو هاست جواب بده؟سپاس لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 اگر بی بی پرس مجزا هست اصلا نیازی نیست در وردپرس و در بخش افزونه ها قرار بدیدکاملا جدا نصب کنیدهرچند پیشنهاد میکنم از این اسکریپت استفاده نکنید دیگه پشتیبانی نمیشه 3 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری