رفتن به مطلب
Ahmad.F

مشکل قرار نگرفتن خصوصیت class,div

پست های پیشنهاد شده

با سلام

من وقتی که توی ادیتور یک کد html رو کپی میکنم قسمت class نمیاد.

به جز div,class هر خصوصیتی که باشه نمیاد.

اما وقتی که به صورت دستی تایپ کنم مشکلی نداره .

میشه کاری کرد که این مشکل حل بشه ؟

post-482-0-75627800-1375096164_thumb.png

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

منظور توی ادیتور خود وردپرس هست؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

منظور توی ادیتور خود وردپرس هست؟

بله در قسمت دیداری

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

یک ادیتور نصب کنید و با اون ادیتور تست کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به نظر شما از چه ادیتوری استفاده کنم بهتره ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

tinymce advanced

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

با پوسته پیش فرض تست کنید

سایر افزونه ها رو هم غیرفعال کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط Hamid_92
      با سلام خسته نباشید من قبلا به یک برنامه نویس طراحی وبسایت رو سپردم و ایشونم من رو راهنمایی کرد که پوسه و هاست و دامنه رو خودم بخرم بهش بدم نصب کنه حالا مشکلی پیش اومده در پوسته فارسی دیجی رادو من و نتونستم حلش کنم میخواستم ببینم چرا سورس کد رو روی سایت در قسمت مقالات سایتم نشون داده میشه!!!
       
      تصویر پوسته ی دارای خطا
      هر دو لینک یکی است!
      qqqqq_Copy.bmp
    • توسط سعید شعبانی
      دوستان سلام
      با استفاده از کد زیر میشه به یک المان وقتی که ارتفاع صفحه 500 پیکسل شد یک class اضافه کرد و در بقیه موارد هم این کلاس را حذف کرد.


      $(window).scroll(function() {
      var scroll = $(window).scrollTop();
      if (scroll >= 500) {
      $(".clearHeader").addClass("darkHeader");
      } else {
      $(".clearHeader").removeClass("darkHeader");
      }
      });

      اما من می خواهم با توجه به ارتفاع والد اون المان, این کلاس ها افزوده و حذف بشند. البته ارتفاع المان والد هم متغییر هست.
    • توسط سعید شعبانی
      دوستان سلام
      با استفاده از کد زیر میشه به یک المان وقتی که ارتفاع صفحه 500 پیکسل شد یک class اضافه کرد و در بقیه موارد هم این کلاس را حذف کرد.


      $(window).scroll(function() {
      var scroll = $(window).scrollTop();
      if (scroll >= 500) {
      $(".clearHeader").addClass("darkHeader");
      } else {
      $(".clearHeader").removeClass("darkHeader");
      }
      });

      اما من می خواهم با توجه به ارتفاع والد اون المان, این کلاس ها افزوده و حذف بشند. البته ارتفاع المان والد هم متغییر هست.
    • توسط نگار صادقی
      سلام به دوستان وردپرسي
      اقا من بكگراند دايو رو يه رنگ قرار دادم حالا مخوام اين كادر يه كم توي سايت محو شه يعني بشه زمينه سايت رو هم تا يه حدودي ديد اگه ممكنه راهنمايي كنيد تشكر
    • توسط سعید شعبانی
      سلام دوستان

      همینطور که در تصویر هم مشخص است من با div یک سری پست همراه با تصویر شاخص و توضیحات مختصری قرار دادم و از طریق خاصیت float هر دو پست را کنار هم قرار دادم ولی مشکلی که در این روش مشخص و واضح است این هست که اگر ارتفاع پستی زیاد یا کم شود بین پست ها از لحاظ ارتفاعی فاصله می افتد که فضای زیادی از قالب را هم اشغال می کند این مورد را می تونید در تصویر با عدد 1 ببینید.
      ولی من می خواهم فاصله ها بوجود نیایند. شما سایت http://www.bekridea.com/blog/ را ببینید متوجه می شید که با وجود تفاوت در ارتفاع پست ها فضای خالی اضافی بین اون ها وجود نداره. من دقیق نمی دونم که آیا با css میشه راه حل این مسئله را پیدا کرد ولی فکر کنم با جی کوئری بشه درستش کرد. مثل بخش 2 تصویر که فضا های خالی پر شده اند.
      لطفا از طریق css و jQuery راه حل بر طرف کردن این مشکل را بگید
      متشکرم
×
×
  • اضافه کردن...