mehdi... 240 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 با سلامدنبال یه افزونه می گردم که با اون کاربران بتوانند سفارش بدهند و پرداخت کنند و یکی از درگاه های بانک ها را داشته باشه مثل ملت(اگه بشه که عاللی هست اگه هم نشد که با پارس پال و ...)و مهم تر از همه به کاربر یه شماره فیش بده بعد پرداخت لینک به ارسال
mehdi... 240 ارسال شده در مرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 می خوام عضویت vip هم بزارم تو خود این افزونه داره اگه نداره کدوم افزونه با این افزونه وصل میشه برای این کارو این که دانلود به ازای پرداخت هم می خوام استفاده کنم اونم اگه میشه بگید تو خودش داره یا ...و این که می خوام یه وردپرس چند سایته درست کنم مشکلی که پیش نمیاد ؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 برای vip نمیدونم چه خصوصیتی مدنظرتون هستاما مورد دوم و سوم رو داره ولی در چندسایته اطمینان ندارم 100% بدون مشکل کار کنه! لینک به ارسال
mehdi... 240 ارسال شده در مرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 مثلا یه مبلغی پرداخت بکنند بتوانند بعضی از مطالب را دانلود کنند یا سرعت دانلود برای بقیه مطالب بیشتر باشه یه افزونه عضو گیری هم اگه میشه معرفی کنید که باهاش مطابقت داشته باشهچون هر عضو قرار یه مانده حساب و ... داشته باشه و .... لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 این افزونه رو بررسی کنید.http://www.woothemes.com/products/groups-woocommerce/ لینک به ارسال
mehdi... 240 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 من الان ووکامرس را نصب کردم همه خواسته های من را براورده کرده فقط تو طراحی صفحه کد هاش را نمی دونم چیهیه دکمه دارم به نام اضافه کردن محصوب به سبد خرید که نمیدونم لینکش را چی باید بزارمو این که می خوام تو قالب سبد خرید را نشون بدم کد نمایش سبد خرید را هم نمی دونم ممنون میشم کمک کنید لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 من الان ووکامرس را نصب کردم همه خواسته های من را براورده کرده فقط تو طراحی صفحه کد هاش را نمی دونم چیهیه دکمه دارم به نام اضافه کردن محصوب به سبد خرید که نمیدونم لینکش را چی باید بزارمو این که می خوام تو قالب سبد خرید را نشون بدم کد نمایش سبد خرید را هم نمی دونم ممنون میشم کمک کنیداون دکمه لینک نداره و به صورت جاوا وقتی کلیک میشه محصول به سبد اضافه میشهبرای نمایش سبد خرید فایل readme.txt داخل افزونرو بخونید راهنمای نصب و استفادش موجوده لینک به ارسال
mehdi... 240 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 ببخشید اگه می خواستم بخونم که اینجا دیگه مطرح نمی کردماینجا مطرح کردن چند تا حسند داره یکی این که کسانی که کار کردند و بلدند میاند و سریع جوابت را میدندو کسانی هم که بلد نیستند و دنبال این کد می گردند میاند به این تایپیک پیداش می کنند اگه قراره 100 نفر برند و اون فایل را بخوانند و شما که می دونید کد را اینجا ننویسید دیگه این انجمن به چه دردی می خوره ؟ لینک به ارسال
RedPlus 1585 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) از دوستان كسي چوبي چماقي نداره در اختيار اين دوستمون قرار بده ؟! چرا حالا ميزني !؟ مجبورت نكردن بياي انجمن كه ؟هان!عجبhttp://woocommerce.irانجمن هم داره انگار ! ووكامرس نسبتا آموزش زيادي كه فارسي باشه نداره ! بيشتر منبع ها هم خارجي هستن ! ویرایش شده شهریور 92 توسط RedPlus 1 لینک به ارسال
mehdi... 240 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 ببخشید خیلی تند بود حرفامداداش تو این سایت هم رفتم به جایی نرسیدممن 2 تا کد احتیاج دارم یکی نمیاش سبد خریدیکی کد لینک دکمه اضافه کردن محصول به سبد خریدتو همه قالب های ووکامرس این 2 تا گزینه هست معمولا نمی دونم چرا برای این 2 تا کد این همه پیام باید رد و بدل کتیم لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 http://docs.woothemes.com/document/show-cart-contents-total/ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری