mehdi... 240 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 با سلاممن می خواستم که صفحه اصلی قالبم یه فایل index.html باشه و کد های فایل index.php را نخونه اول چون سایتی که دارم می زنم یه جور گالری هست و می خوام اول دسته های گالری را نمایش بده در فایل index.html و بعد هر دسته به لینک catgory خودش لینک بشهباید چیکار کنم ؟اگه توضیحات بیشتر لازم هست بگمبا برگه امتحان کردم یعنی یه تمپلت درست کردم و به یه برگه اختصاص دادم ولی صفحه بندی نمیشه کرد برگه را یعنی صفحه 2 و ... را نمیشه در برگه گذاشتاگه کدی باشه که به هاست بفهمونه که index.html را بخون جا index.php بدید ممنون میشم نقل قول لینک به ارسال
mehdi... 240 ارسال شده در تیر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 راستی دوستانی که میخواند جواب بدند یه چیزی به ذهنم رسیدمیشه به صفحات Catgory یا همون دسته ها استایل و کد مخصوص داد ؟چون یه جا قبلا دیده بودم که نوشته بود فایل catgory.php می تونید بسازید و از این حرفا اگه میشه که لطفا بیشتر راهنمایی کنید نقل قول لینک به ارسال
mehdi... 240 ارسال شده در تیر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 متاسفانه از روی بدبختی catgory.php درست کردم اوکی شد فقط خواستم بدونم میشه تو هاست بهش بفهمونیم که index.html را بخون جا index.php ؟درست که به دردم نمی خوره ولی بگید بدونم شاید بعدا به درد خورد نقل قول لینک به ارسال
Mobin 1669 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 فقط خواستم بدونم میشه تو هاست بهش بفهمونیم که index.html را بخون جا index.php ؟درست که به دردم نمی خوره ولی بگید بدونم شاید بعدا به درد خورد به صورت پیشفرض index.html به index.php ارجعیت دارهبله یک راهش استفاده از htaccess و urlrewrite هست برای اجرای index.html به جایindex.php# BEGIN WordPress<IfModule mod_rewrite.c>RewriteEngine OnRewriteBase /RewriteRule ^index\.php$ - [L]RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-fRewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-dRewriteRule . /index.php [L]</IfModule> 2 نقل قول لینک به ارسال
PRGAME 175 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 چه از index.html استفاده کنید و چه از index.php بستگی به طراحی صفحه اصلی قالب داره که چطور طراحی شده باشه و لینک کنه به موضوعات. نقل قول لینک به ارسال
mehdi... 240 ارسال شده در مرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 چه ازindex.html استفاده کنید و چه از index.php بستگی به طراحی صفحه اصلی قالب داره که چطور طراحی شده باشه و لینک کنه به موضوعات.درستهولی شما با این کار دستتون یکم بیشتر بازهبه صورت پیشفرض index.html به index.php ارجعیت دارهبله یک راهش استفاده از htaccess و urlrewrite هست برای اجرای index.html به جایindex.php# BEGIN WordPress<IfModule mod_rewrite.c>RewriteEngine OnRewriteBase /RewriteRule ^index\.php$ - [L]RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-fRewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-dRewriteRule . /index.php [L]</IfModule>مرسی خیلی کمک کرد نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .