رفتن به مطلب

تخته امتیازات

  1. samirhm

    samirhm

    عضو سایت


    • امتیاز

      9

    • تعداد ارسال‌ها

      325


  2. Frankiiing

    Frankiiing

    عضو سایت


    • امتیاز

      4

    • تعداد ارسال‌ها

      8


  3. فرحان

    فرحان

    عضو افتخاری


    • امتیاز

      4

    • تعداد ارسال‌ها

      806


  4. mehran-b

    mehran-b

    راهبر ارشد


    • امتیاز

      3

    • تعداد ارسال‌ها

      2,836


مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز در 10/08/96 در نوشته‌ها

  1. چند عنوانه بودنش هم از نظر بنده هیچ مشکلی نداره.
    2 امتیاز
  2. باسلام همونطور که معلومه عنوانی که در سرچ گوگل اومده با عنوانی که در بالای تب مرور گر اومده یکیه فقط عنوانی که در مربع قرمز قرار داره، کوتاه تره و فرق میکنه. خب فکر کنم که عنوانی که در مربع قرمز هست همون عنواییه که موقع ایجاد/ویرایش یک نوشته اول از همه وارد میکنی، و عنوان دوم نیز، اگر از افزونه toast استفاده میکنید، در بخشی که باید سعو نوشته رو درست کنید یک دکمه داره به نام «ویرایش اسنیپت» که وقتی روش کلیک میکنی اولین باکس مربوط میشه به عنوانی که میخوای در موتور های جستجو و در تب مرورگر نمایش داده بشه هست. که میتونید اون رو به صورت دستی وارد کنید. امیدوارم کمکتون کرده باشم.
    2 امتیاز
  3. با سلام مجدد افزونه وردپرس فارسیتون رو نگاه کردید ؟ همینطور که میبینید یک بخش داره برای تبدیل اعداد به فارسی که میتونین تعیین کنید کدوم بخش از سایتتون اعدادش فارسی بشه
    2 امتیاز
  4. با سلام یک گوگلی کردم و اینا رو دیدم امیدوارم بدردتون بخوره کد اول : نمایش تعداد نوشته ها در وردپرس با استفاده از این کد میتوانید یک شمارش گر برای قسمت نوشته های سایت وردپرسی خود درست کنید : <?php $num_posts = wp_count_posts( 'post' ); $num_posts = $num_posts->publish; echo 'Posts: ' . $num_posts . ''; ?> کد دوم : نمایش تعداد دسته بندی ها در وردپرس با استفاده از این کد میتوانید یک شمارش گر برای قسمت دسته بندی های سایت وردپرسی خود درست کنید : <?php $num_cats = wp_count_terms('category'); echo 'Categories: ' . $num_cats . ''; ?> کد سوم :
    2 امتیاز
  5. از هر فرم سازی استفاده کردین باید api ش رو توی سایتش مطالعه کنید. معمولا با استفاده از تابع do_action یا apply_filters روی مقادیر ثبت شده فیلتر می گذارن که باید توی داکیومنت هاشون ببینید دقیقا اسمش چیه و برای هوک زدن بهشون باید از add_action یا add_filter استفاده کنید. کدتون هم هرجایی میتونید بزارید مثلا توی فانکشن پوسته یا اگر یه افزونه برا خودتون میسازید توی فایل اصلیش. برای استخراج دیتا از تیبل خودتون هم باید از global $wpdb استفاده کنید. موفق باشید.
    1 امتیاز
  6. سلام و درود باید بیشتر توضیح بدید. استرکچر تیبلتون توی دیتابیس به چه شکله؟ فیلدهای فرمتون به چه شکله؟
    1 امتیاز
  7. سلام وقت تون بخیر داخل سایتم وقتی عددی رو انگلیسی می نویسم به فارسی نمایش میده خودکار ! یعنی تو ادیتور هم انگلیسی هست ولی موقع نمایش فارسی نشون میده میشه راهنمایی کنید لطفا ؟ مثال : http://volvobabaee.com/فهرست/volvo/سبلان/
    1 امتیاز
  8. راهی برا درست کردنش تو کد های قالب هست ؟
    1 امتیاز
  9. تمامی تیک هاری تبدیل رو برداشتم ولی بازهم اعداد فارسی نمایش داده میشند
    1 امتیاز
  10. سلام و عرض ادب تشکر میکنم از تک تک دوستان جهت بالا بردن ارتقای سطح علمی کشور عزیزمون یک افزونه دیدم در یکی از سایت های میهنی مون خواستم دوستانی که اسم افزونه رو می دونن یا افزونه مشابهی رو سراغ دارن لینک بدن تصویر + ادرس سایت مورد نظر پیوست می شود .
    1 امتیاز
  11. وردپرسم که فارسیه یعنی الان با این قالبی که من دارم هیچ کاری نمیشه براش کرد ؟
    1 امتیاز
  12. باسلام دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم بستگی به تنظیمات قالب و اینکه وردپرس شما فارسی هست یا خیر نمایش میده !
    1 امتیاز
  13. سلام و درود این قضیه مربوط به هاست رایگان میشه و نمیشه کاریش کرد. موفق باشید
    1 امتیاز
  14. فرحان جان ممنون از پاسختون مشکل /BLOG مربوط به کش مرورگرم میشد درست شد
    1 امتیاز
  15. سلام. برید به قسمت تنظیمات > پیوندهای یکتا . اونجا نوع آدرس ها رو تغییر بدید ببینید مشکل برطرف میشه یا نه. البته باید بگم اگر سایتتون رو تازه راه انداختین این کارو بکنید وگرنه روی لوکال تست کنید. اگر درست نشد دیگه باید طراح پوسته مشکل رو برطرف کنه. احتمالا توی لوپ مطالب مشکلی هست که از توابع استاندارد استفاده نکرده و در نتیجه صفحه 2 رو تشخیص نمیده. مشکل /blog رو هم من ندیدم توی آدرس سایت بیاد.
    1 امتیاز
  16. سلام. بکاپ هفته ای یکبار رو که نمیتونید دستی انجام بدید. یا باید هاستینگ براتون زمانبندی کنه یا اینکه با افزونه های بکاپ گیری موجود طوری تنظیم کنید که هفتگی بکاپ بگیره و مثلا بفرسته روی گوگل درایوتون. برای بکاپ دستی باید از توی پنل برید به phpmyadmin و بعد از انتخاب دیتابیس تب اکسورت رو بیارید و بزنید Go .فایلی که میاد میشه بکاپ پایگاه داده. فایل های وردپرس رو هم باید همه رو از توی فایل منیجر هاست زیپ و دانلود کنید. موفق باشید.
    1 امتیاز
  17. سلام دوستان گرامی من چطور تز وبسایتم و مطالب آن میتونم بک آپ بگیرم؟ اخه شنیدم میگن هفته یکبار نسخه پشتیبانی تهیه کنید از وردپرس و....
    1 امتیاز
  18. https://bigtheme.ir/making-a-list-and-set-menus-in-wordpress/
    1 امتیاز
  19. سلام و درود نرم افزارهای پیشرفته مربوط به سئو همونایی که این کامنت ها رو میفرستن به راحتی توانایی حل کپچا رو دارن.
    1 امتیاز
  20. اگر از دسته بندی در url ها استفاده کندی تا دو عیب داره : 1- اگر دسته بندی تصاویر رو تغییر بدید لینک مطالب اون دسته 404 میشه 2- عملا یک مسیر به مطلب اضافه کردید که خوشایند گوگل نیست www.yoursite.com/آدرس 3/ آدرس 2 / آدرس 1/... هر چه آدرس دسترسی به یک مطلب کوتاهتر باشه از نظر سئو بهتر هست .
    1 امتیاز
  21. در این که ssl نشانه ی امنیت سایت شماست شکی نیست. در این هم که ssl برای گوگل تافته ی جدا بافته هست هم شکی نیست. اما شک دارم دلتون بخواد برای SSL هزینه های سنگین بیوفته رو دستتون. قیمت SSL از این شرکت تا اون شرکت بغلی زمینه تا آسمون فرق داره. یه جا قیمت ملیونی میدن یه جا در حد چند ده هزار تومن. من چی بگم خب ! بگم اون ارزونه بدرد نمیخوره هرچی گرون تر باشه بهتر ؟ نه این اشتباهه. صحیحش اینه که از هرکس که معتبر تر و متخصص تر هست بخریم. خب معتبر ها هم اکثرا گرون گرون کار میکنن خدا خیرشون بده مثل این که قراره خرج زیادی روی دستتون بیوفته. نگران نباشید همین الان بهتون میگ
    1 امتیاز
  22. با سلام ، هرچه لینک کوتاه تر باشه ، بهتره ... پیشنهاد می کنم فقط از postname استفاده کنید
    1 امتیاز
  23. replace(/[^a-zA-Z0-9]+/g,'') سلام. کد بالا یک عبارت منظم در جاوا اسکریپت ایجاد میکنه که فقط شامل حروف انگلیسی بزرگ و کوچک a تاz و عدد 0 تا 9 می باشد و فاصله و غیره را نمی پذیرد. cstr.slice(-1-x)[0] این کد هم کلمه انتها یک عبارت را می گیرد . (cstr[x] != cstr.slice(-1-x)[0]) مقدار گرفته شده با مقدارcstr[x] مقایسه میشود به عنوان مثال : متغیر s='abcde' s[0] مساوی میشه با a اما [0] s.slice(-1)یعنی از آخر خونه صفرم که میشه e > var s = 'abcde' "abcde" > s[0] "a" > s.slice(-1) "e" > s.slice(-1)[0] "e" > s[1] "b" > s.slice(-1
    1 امتیاز
×
×
  • اضافه کردن...