برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 19/10/93 در همه بخشها

  1. 27 points
    نسخه پایدار افزونه منتشر شد. http://wordpress.org/plugins/wp-parsidate لیست تغییرات این نسخه: - مشکل در پیوند پستها برای عدم نمایش دسته ها برطرف شد - مشکلات خروجی زمان برای تگ اوپن گراف در افزونه سئو وردپرس برطرف شد - مشکل نمایش تاریخ شمسی در بخش سفارشات ووکامرس برطرف شد - تغییر زبان مجزا برای بخش مدیریت و سایت در افزونه مجدد فعال شد - حالت ویرایشگر متن، چپ به راست تنظیم شد * Post Permalink Fixed * WordPress SEO OpenGraph Dates fixed * WooCommerce order detail date fixed * New option for set locale in plugin page settings * LTR post editor text mode از دوستانی که مشکلات افزونه رو سریع گزارش دادن و به تکمیل افزونه کمک کردن صمیمانه تشکر می کنیم. لطفا مشکلات افزونه رو در تاپیک های جداگانه در همین بخش مطرح کنید.
  2. 25 points
    طراحی و کار با فرم ها در PHP : از فرم ها در PHP ، برای دریافت اطلاعات از کاربر استفاده می شود . فرم های HTML می توانند شامل یک یا چندین کنترل کادر متن ، دکمه های انتخابی و یا منوهای کرکره ای باشند . کاربر بایستی مقادیر لازم را در کنترل های تعیین شده وارد کند . پس از وارد نمودن اطلاعات لازم ، کاربر باید فرم را ارسال ( Submit ) کنند . پس از ارسال فرم ، اطلاعات آن به یک فرم و یا صفحه دیگری ارسال می شود تا در مقصد مورد استفاده قرار گیرند . برای مثال شما اطلاعات ثبت نام در سایت را از کاربر دریافت کرده و سپس در یک صفحه دیگر همان اطلاعات را به کاربر نمایش داده تا در صورت تایید نهایی ، در پایگاه داده ذخیره شوند . کلیه کنترل های دریافت اطلاعات و محتویات فرم باید در دورن تگ فرم قرار بگیرند . شکل کلی و نمونه طراحی یک فرم HTML ساده در صفحات PHP به صورت زیر است . این فرم دارای دو کادر متن برای دریافت نام و سن از کاربر و یک دکمه ارسال ( Submit ) است ، که با فشردن آن فرم به مقصد ارسال می شود <form action="welcome.php" method="post"> Name: <input type="text" name="fname" /> Age: <input type="text" name="age" /> <input type="submit" /> </form> تگ فرم دو خاصیت مهم دارد که تعیین کننده نحوه عملکرد فرم است . خاصیت action و method . در ابتدا به تشریح کارایی این دو خاصیت کلیدی در فرم ها می پردازیم : خاصیت action : این خاصیت از نوع آدرس ( URL ) بوده و تعیین کننده آدرس فرم یا صفحه ای است که قرار است اطلاعات فرم به آن ارسال شود . اطلاعات ارسال شده در صفحه مقصد مورد استفاده و پردازش قرار می گیرد . برای مثال اگر مقدار آن را برابر با submit.php قرار دهیم ، اطلاعات فرم پس از submit شدن به صفحه تعیین شده ارسال شده و مرورگر نیز به همان صفحه هدایت می شود . تعیین مقدار این خاصیت اجباری است و اگر مقدار آن را خالی رها کنیم ، برنامه دچار نقص می شود . در این حالت فرم به یک آدرس پیش فرض مثل form.html می رود . خاصیت method : این خاصیت روش ارسال اطلاعات فرم به صفحه را مقصد تعیین کرده و می تواند یکی از دو مقدار GET یا POST را داشته باشد . این دو حالت با هم تفاوت عملکرد نداشته و فقط در نحوه ارسال اطلاعات از روش های متفاوتی استفاده می کنند . در جدول زیر به تشزیح نحوه استفاده از هر 2 متد پرداخته ایم : متد GET : در این روش اطلاعات بصورت ساده و کد نشده منتقل میشوند. این روش دقیقا مشابه اینه که اطلاعات رو بصورت Query به URL اضافه کرده باشیم و وقتی فرم رو Submit می کنیم، این اطلاعات خودش به URL اضافه میشه و قابل دیدن میشه. باید توجه داشت که اطلاعات حساسی مثل Password نباید در معرض دید قرار بگیره پس نباید برای فرمی که اطلاعات مهمی داره از GET استفاده کنیم تا اطلاعات فرم توی Address Bar قابل رویت نشه. به اضافه اینکه IE توی حجم اطلاعات GET محدودیت داره. به این صورت که وقتی اطلاعات فرم بصورت Query به URL اضافه میشه، طول این URL حداکثر میتونه 2083 کاراکتر باشه. در روش GET، چون اطلاعات فرم کد نمیشوند و ساده منتقل میشوند ، حجم کمتری دارند . اطلاعات فرم در این حالت، توسط متد GET_$ در صفحه مقصد قابل دریافت است . همچنین در روش GET از Upload خبری نیست، یعنی با GET نمیشه آپلود کرد. پس از submit فرم در این روش ، اطلاعات فرم به صورتی که در کد زیر نمایش داده شده به آدرس صفحه اضافه شده و به صفحه مقصد منتقل می شوند : http://www.domain.com/submit.php? fname = morteza & age = 26 نمونه این روش را مطمئنا قبلا در بسیاری از سایت ها مشاهده کرده اید . متد POST : در این روش اطلاعات فرم برای ارسال به صفحه مقصد کد شده و به صورت مخفی منتقل می شوند . در این حالت دیگر اطلاعات به صورت نمایان در آدرس بار مرورگر قابل مشاهده نبوده و برای ارسال اطلاعات حساس مثل رمز عبور مناسب است . اطلاعات ارسال شده با این متد در صفحه مقصد توسط متد POST_$ قابل دریافت است . فرم چگونه مقادیر را خوانده و به صفحه مقصد ارسال می کند : همانطور که مشاهده کردید در یک فرم همواره چندین کنترل ورودی اطلاعات وجود دارد . هنگامی که فرم submit می شود ، مرورگر به صورت اتوماتیک تمامی مقادیر کنترل های ورودی به همراه نام آن کنترل ها ( خاصیت name هر کنترل ) را خوانده و به آدرس صفحه اضافه می کند ( این کار در متد POST به صورت مخفی انجام میشود ) . سپس مرورگر صفحه را به همراه جفت نام کنترل ها و مقادیرشان به صفحه مقصد ، ارسال می کند . در طی انجام این عملیات ، مرورگر ابتدا آدرس صفحه مقصد را قرار داده و سپس یک علامت ? می گذارد . پس از علامت ? ، به ترتیب نام کنترل های ورودی اطلاعات و مقادیرشان را اضافه می کند . هر کدام از جفت نام کنترل ها و مقادیرشان را با یک علامت & از هم جدا می شوند . توجه داشته باشید که عملیات خواندن نام کنترل های ورودی اطلاعات و مقادیرشان و در نهایت ارسال آنها به صفحه مقصد به صورت اتوماتیک توسط مرورگر انجام شده و نیازی نیست ، شما کد خاصی را بنویسید . در مثال زیر به تشریح کلیه مطالب گفته شده در طی یک مثال واقعی می پردازیم . مثال عملی در طراحی یک فرم HTML و سپس ارسال آن به مقصد : مثال : در مثال زیر یک فرم طراحی کرده ایم که از کاربر نام و سن وی را سوال می کند . سپس در صورت کلیک شدن دکمه فرمان Submit ، فرم به همراه مقادیر وارد شده در کنترل های متن ، به صفحه receive.php ارسال می شوند و آن مقادیر در صفحه جدید مجدد به کاربر نمایش داده می شود . نکته مهم : توجه داشته باشید که اطلاعات با استفاده از متد get ارسال شده است < html > < head > </head> <body> <form action="recevie.php" method="get"> Name: <input type="text" name="fname" /> Age: <input type="text" name="age" /> <input type="submit" /> </form> </body> </html> پس از ارسال صفحه و اطلاعات به صفحه receive.php ، این اطلاعات توسط این صفحه دریافت شده و به کاربر نمایش داده می شود . کد این صفحه نیز به صورت زیر است : <html> <body> Hello < ? php echo $_GET [ " fname " ] ; ? > ! < br / > You are < ? php echo $_GET [ " age " ] ; ? > years old. </body> </html> در قسمت های بعدی آموزش PHP ، به توضیح کامل روش دریافت اطلاعات ارسالی فرم ها می پردازیم .
  3. 6 points
    افزونه css3ps را از css3.ps دانلود و روی فتوشاپ نصب کنید تغییراتی را که از طریق layer-style به لایه ها می دید را می تونید از طریق file-script-css3ps به کد css تبدیل کنید
  4. 6 points
    سلام متاسفانه اکثرا همین هستن و حتی اونهایی که به اصطلاح خریداری میکنن بازهم نقض کپی رایت هست و مسلما عملاشون با دزدی فرقی نداره! همون طور که بارها هم اعلام شده. چون خیلی ساده بخوام توضیح بدم به شما هیچوقت هیچ لایسنی از محصول اصل از سمت فروشگاه های ایرانی ارائه نمیشه. که لایسنس برای اکثر محصولات کدکنیون و تم فارست برای اکیتو شده محول نیاز هست. برای مثال اگر شما از فروشگاه های ایرانی خرید کنین از سمت نویسنده اصلی محصول هیچ پشتیبانی ندارن! چرا؟ ساده هست چون شما نمیتونید به صفحه اصلی محصول برید و بگید چرا فلان جا کار نمیکنه چون در بخش پشتیبانی و صحبت در انوتو برچسب خریدار روی کامنتر نمایش داده نخواهد شد چون خریدار اصلی محصول فروشنده به شما بوده!
  5. 6 points
    تو استایل راحت میتونی کلاس بدی. برای نمونه: <div id="test"> <div class="col-lg-5 col-md-10 col-xs-3"></div> </div> <style> #test .col-xs-3 { background-color: #fff; } </style>
  6. 6 points
    سلام دوست عزیز . شما باید از مدیا کوئری ها کمک بگیرید مثلا : @media (min-width: 992px) and (max-width: 1200px){ body{background-color:red; } } این کدی که دادم برای اندازهای مشخصی هست ،حالا شما پیدا کن اندازه ی xs چقدره و به شکلی که مثال زدم ، ازش استفاده کن .
  7. 5 points
    از این کد میتونید استفاده کنید در فایل فانکشن قالبتون : <?php function rep_words_to_link($content){ $rep_link = array( 'wordpress' => 'http://wordpress.org', 'mrprogrammer' => 'http://mrprogrammer.net' ); foreach($rep_link as $rep_words => $rep_links) $content = str_replace($rep_words , '<a href="'.$rep_links.'" target="_blank">'.$rep_words.'</a>' ,$content); return $content; } add_filter('the_content', 'rep_words_to_link'); add_filter('the_excerpt', 'rep_words_to_link'); ?> در خط 4 عبارت wordpress به سایتhttp://wordpress.org و در خط 5 عبارت mrprogrammer به سایت http://mrprogrammer.net لینک میشود. چنانچه خواستید اضافه کنید از خط 4 کپی بگیرید (در انتهای هر خط باید یک کاما باشد ، به جر خط آخر)
  8. 5 points
    خیر جداول پیشفرض وردپرس البته با prefix مربوطه wp_ wp_commentmeta wp_comments wp_links wp_options wp_postmeta wp_posts wp_term_relationships wp_term_taxonomy wp_terms wp_usermeta wp_users حجم به همون اندازه کم میشود
  9. 5 points
    موضوع اینه که باید روی هاستینگ خودتون انجام شه چون تنظیمات در دیتابیس ذخیره می شه من الان یک جلسه کاری دارم تا حدود سه ساعت دیگه اگر خواستید یک دسترسی مدیر ایجاد کنید رمز و کاربری را به ایمیل imanfakhar@gmail.com بفرستید ساعت 7 به بعد براتون انجامش می دم هزینه هم نداره
  10. 4 points
    برای سئو هیچ تاثیری نداره ، منتها برای اینکه به سایت اصلی فشار نیاد خیلی مناسبه برای اینکار هم میتونی از افزونه upload to ftp استفاده کنی
  11. 4 points
    سلام ، اگر تعداد عکس ها زیاد هست بهتره توی هاست دانلود بذاری تا فشار کمتری بیاد روی سرور
  12. 4 points
    خیلی از سایتها هستن که امکان ساخت برنامه اندروید به صورت آنلاین را فراهم آوردن . اگه منظور شما چیزی بود که من متوجه شدم از لینک زیر کمک بگیرید . http://www.yjc.ir/fa/news/4350721/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D9%BE%D9%84%D9%8A%DA%A9%D9%8A%D8%B4%D9%86-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D9%84-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%D9%8A%D8%B3%D9%8A و البته این سایت http://apps.appypie.com/app/create-app
  13. 4 points
    از بسته پارسی ساز استفاده کنید و در قسمت تنظیمات نمایش اعداد را روی زبان پارسی بزارید.
  14. 4 points
    درود. بررسی کنید http://mandegarweb.com/wordpress/wordpress-hack-code/%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%DA%A9%D9%84%D9%85%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3/
  15. 4 points
    افزونه ووکامرس را تست کنید ماژول بانک به تنهایی کاربردی ندارد. کاری که افزونه انجام میده مهمه (همه چیز هم نمیشه رایگان باشه. پشتیبانان همین افزونه ها باید از یک جایی هزینه کارشون رو بگیرند)
  16. 4 points
    به انجمن خوش امدید برای وردپرس هم خیلی زیاد هست لازمه شما واژه "فروشگاه" را در انجمن جستجو کنید
  17. 3 points
    با سلام و خسته نباشید خواستم اینجا یه سوال رو مطرح کنم که ذهن خود رو تا حدود مشغول کرده. چرا هر پلاگین یا افزونه ای که توی فروشگاه های وردپرس ایرانی هستش نسخه نالش هم هستش و نسخه های غیر نال وجود نداره و در آخر تبلیغات محصول مینویسن این محصول اورجینال بوده و بروز رسانی رایگان دارد. مثلا قیمت یک پوسته حرفه ای 58 دلار هستش که به دلاری 3500 میشه 203.000 هزار تومن چطوری اینو میدن 45 تومن خودشم نسخه اورجینال فقط جالبیش اینه اگه نالش تو نت باشه حتما نسخه فارسی اورجینال برای فروش هم هستش اگه نباشه اصلا فارسی که هیچ سایت های وارز هم معرفی نکردن
  18. 3 points
    این رو فراموش کنید که به صرف دونستن فتوشاپ بتونید قالب وردپرس طراحی کنید تبدیل فتوشاپ به قالب یعنی تبدیل گرافیک تصویری به کد استایل دهی مابقی مراحل طراحی قالب به قوت خودش باقیه و باید انجام بشه
  19. 3 points
    سلام، از ژنراتور کوئری ساز استفاده کنید. در مرحله چهارم طبقه بندی رو بر اساس برچسب و در کادر پایین برچسب مورد نظرتون رو وارد کنید. موفق باشید.
  20. 3 points
    اگه بخواین به صورت دستی تبدیل کنی خوب باید html و css رو فول بشی تا بتونی استایل قالبت رو دربیاری با اینها . حالا بعد میتونی تگهای مربوط به وردپرس رو جایگذاری کنی تو قالب یعنی اینکه یک آشنایی کوچولو با php کفایت میکنه . اما خوب یسری نرم افزارها یا سایتهای آنلاین هستن اینکار رو برات انجام میدن اما خود من بشخصه مورد اول رو ترجیح میدم
  21. 3 points
    <?php if ( have_posts() ) :?> <div class="note green"> <h4>آخرین مطالب ارسالی</h4> <ul> <?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?> <li> <a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link: <?php the_title(); ?>"> <?php the_title(); ?> </a> </li> <?php endwhile; ?> </ul> </div> <?php endif; ?>
  22. 3 points
    با سلام 1. واقعا این چه نوع پست زدنی هستش ؟ 2. توضیحات لازم هستش 3. کدی که برای مطالب مرتبط با موضوع استفاده کردین چی هستش؟
  23. 3 points
    البته مشکل فقط فروشگاه های ایرانی نیست ، خیلی از سایت ها با توسعه نسحه های نال و کرک برنامه ها و اسکریپت ها دارن در ملا عام دزدی میکنن که سایت های پشتیبانی ویبولتین و آی پی بی که موجودند نمونه بارز هستند. در این میان کاربران ایرانی بشدت مورد ظلم قرار میگیرند مخصوصا برنامه نویسان و طراحان ، آقا افشین هم نمونه بارز این قضیه هست که کارشون طراحیه قالب هست و خیلی از سایت ها بدون اجازه قالب های ایشون را به فروش میزارن
  24. 3 points
    من فکر میکنم منظورشون ادمین بار باشه !؟؟!!! اگر چنینه که بله ، بغضی از قالب ها با استفاده از این کد : add_filter('show_admin_bar', '__return_false'); یا همچین چیزی این منو رو حذف میکنن ، برای بازگردانیش به فایل functiions.php قالبتون برید و اگر کد بالا موجود بود حذفش کنید.
  25. 3 points
    درود.در استایل مربوطه قرار بدید white-space: nowrap;
  26. 3 points
    دوست عزیز افزونه وو کامرس رایگان هست http://woocommerce.ir/ درگاه پرداخت بانک ملت هم برای این افزونه هست. http://shop.persians...نک-ملت-ووکامرس/ --- اینکه شما توقع دارید تمامی خدمات برای شما رایگان باشد، کاملاً توقع بی جاییست. خیلی از افزونه ها نیاز به ساعت ها بررسی و برنامه نویسی دارند و به هر حال باید هزینه ای بابت این زحمات پرداخت گردد. شما می تونین یک افزونه رو به صورت کامل خریداری کنین و به صورت رایگان بذارین در همین انجمن و ما هم استقبال می کنیم.(این کار رو خودم برای دیتالایف انجام دادم و افزونش رو سفارش دادم و بعداً با اجازه ی نویسندش به صورت رایگان منتشر کردم)
  27. 2 points
    سلام هیچ کدوم از ادیتورها نمایش داده نمیشن؟ نسخه وردپرستون چند هست؟ کَش رو خالی کردید؟ ---------- مشکل اسلایدر رو هم بررسی کردیم. در اپدیت جدید برای دوستانی که مشکل دارن حل میشه. فقط توضیح اینکه با ادیتور مشکلی نیست. از فهرست وردپرس هست که حل میشه.
  28. 2 points
    تست کنید : <?php $my_custom_query11= new WP_Query(array( 'post_type' => 'post', 'post_status' => 'publish', 'tag' => 'به زودی', 'order' => 'DESC', 'orderby' => 'ID', 'posts_per_page' =>'10', 'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1 )); ?> <?php if($my_custom_query11->have_posts()) : ?> <?php while($my_custom_query11->have_posts()) : $my_custom_query11->the_post();?> <a href="<?php the_permalink();?>" title="پیوند پایدار <?php the_title_attribute('echo=1'); ?>" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></a> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> <?php wp_reset_query(); ?>
  29. 2 points
    15 چه فشاری آخه و 15 گیگ فضاست . شوخی که نیست به این اسونی ها هم پر نمیشه . من خودم 20 گیگ دارم و روش یک شبکه اجتماعی . این همه آهنگ و عکس و ... آپلود کردن هنوز بعد 1 سال 0/1 اون هم پر نشده . ساب دامین خوب بهتر و حرفه ای تره و اگه قرار باشه از هاست دانلود استفاده کنید باید سالانه پول 2 هاست را پرداخت کنید که در این بین هاست 15 گیگ کامل بی استفاده میمونه . یعنی در عمل پول 2 هاست را میدید و از یک هاست استفاده میکنید . یا اینکه به پشتیبان هاست بگید پنلتون رو به پنل هایی با حجم کم انتقال بده و از هاست دانلود استفاده کنید نتیجه : پیشنهاد بنده اینه که شما هاست دانلودت رو کنسل کنی یا بفروشیش به کس دیگه و از هاست بعلی سایتت استفاده کنی
  30. 2 points
    سایتهای معروف دانلود تو ایران هم از ساب دامین استفاده میکنند برای اینکه نظم بدن به هاستشون و هرچیزی سرجای خودش باشه . عکس تو یک پوشه نرم افزار تو یک پوشه و... همینطور این سایتها نویسنده های زیادی دارند که خوب اگه قرار باشه همه بیان از خود داشبور وردپرس عکسها رو آپ کنن که همه چیز روی هم انباشته میشه و بعدها اگه بخوان تغییراتی بدن و سازماندهی کنن و یکسری اطلاعات رو پاک کنند باید همه ی اطلاعات مربوطه به پوشه upload وردپرس رو زیر رو رو کنند . پیشنهاد اینه از ساب دامین استفاده کنی و از همین حالا هرچیزی رو سرجای خودش قرار بدی و سازماندهی کنی تا بعدها به مشکل نخوری .
  31. 2 points
    محصول حتی اگر هم اورچینال باشه و اون فروشنده هم اون رو واقعا خریداری کرده باشه ، برای فروش باید اون رو نال کنه چون درخواست اکتیو میخواد . پس عملا چیزی به نام ارجینال وجود خارجی نداره و استفاده تبلیغاتی هستش .
  32. 2 points
    کاملا درسته برای نمونه سایتی یه یه زمانی وردپرس 98 نام داشت الان برین تو فروشگاهش هر پوسته و یا افزونه های که اونجا برای فروش هستش نسخه نالش هم هستش و در توضیحات میزنن نسخه اورجینال. و شعار این سایت رعایت کپی رایت هستش بنده از سیاست این سایت خیلی خوشم میاد اونم اینه که واقعا کپی رایت رو رعایت میکنن ولی بعضی ها فقط شعار میدن و وقتی بحث پولش میاد وسط خام میشن
  33. 2 points
    یکبار قوانین رو مطالعه کنید بد نیست http://forum.wp-parsi.com/topic/63-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86/ در فانکشن قرار بدید function my_the_content_filter() { global $post; if ( $post->post_type == 'post' && $post->post_status == 'publish' ) { $attachments = get_posts( array( 'post_type' => 'attachment', 'posts_per_page' => 0, 'post_parent' => $post->ID, 'post_mime_type' => 'video', ) ); if ( $attachments ) { foreach ( $attachments as $attachment ) { $mylink = wp_get_attachment_link( $attachment->ID, false ); } } } } در قالب به این صورت فراخوانی کنید <?php echo do_shortcode( '[video src="'.$mylink.'"]') ?> اگه جواب نداد مننظر بمونید افرادی که بلد بودن جوابتون رو می دن.اگر کسی جواب نداد یعنی راهی بلد نیست نیاز نیست مدام اسپم ارسال کنید و اعتراض کنید.انتظارات خودتون هم پایین بیارید.موفق باشید
  34. 2 points
    سلام سایت های خارجی اکثر پلاگین ها و پوسته های پولی رو برای دانلود گذاشتن. خیلی از سایت های ایرانی هم اونا رو دانلود و ترجمه می کنن و به اسم اورجینال میفروشن(به جز سایت های معتبر). البته اونایی هم که میخرن به مرور اون هزینه ای که کردن رو راحت بدست میارن چونکه همین رو به 40/50 نفر دیگه میفروشن.
  35. 2 points
    با کمک جی کوئری می تونید پستهای قدیمی را هم اصلاح کنید
  36. 2 points
  37. 2 points
    سلام ، میتونی با برخی از ژنراتور ها تبدیلشون کنی به قالب HTML و از طریق توابع وردپرس تبدیلشون کنی به قالب وردپرس (البتّه به همین آسونی هم که گفتم نیست )
  38. 2 points
    الان که ارور بخاطر تابع نمایش تعداد بازدیدهاست که احتمالا افزونه ای رو می خواد که نصبش نکردید
  39. 2 points
    سلام به انجمن خوش اومدین اطلّاعات پایه: 1: برای اینکه اگر مقدار زمینه دلخواه رو وارد کنین بیاد و اگه نکنین نیاد از این کد استفاده کنین: <?php if( get_post_meta($post->ID, "نام_زمینه_دلخواه", true) ): ?> <?php echo get_post_meta($post->ID, "نام_زمینه_دلخواه", $single = true);?> <?php else: ?> واکنش کد زمانی که چیزی وارد نشده بود ، میتونه خالی بمونه <?php endif; ?> 2: برای اینکه تغییر کنه اون متن ها اینجا باید تغییر ایجاد کنین (خیلی آسونه فقط کافیه متن ها رو عوض کنین) http://hastebin.com/kefofizayu.xml 3:از تو همون لینک بالا حذف کنین اونا رو... 4: از background استفاده کنین. width و height رو اگه ندین فقط پس زمینه متن ها رو رنگی میکنه از padding هم میتونین برای بیشتر یا کمتر شدن فاصله ی حاشیه استفاده کنین 5: قشنگ نمیشه از نظر من البتّه اگه خواستین انجامش بدین نمونه هاش توی اینترنت با اسکریپت نوشته شده... ولی کار جالبی نیست.
  40. 2 points
    اخه چه ربطی داره؟؟؟؟؟ الان دامنه دات کام که بیشتر از دات ای ار شده. پس .... نگو
  41. 2 points
    بعد از پاک کردن افزونه از طریق هاست وارد phpMyAdmin شوید و جداول مرتبط و هم نام با افزونه حذف شده را Drop کنید . حواستان به جداول دیگر باشد زیرا ممکن از جداول مهم مانند پست ها و یا تنظیمات وردپرس و یا کامنت ها رو حذف کنید .
  42. 2 points
    اگر نیاز دارید که بعدها انجمن رو گسترش بدید میتونید از همین بی بی پرس به انجمن ساز دیگه منتقل کنید اما کمی دردسر داره. کلا انجمن با قابلیت بالایی نیست و برای کارهای متوسط به پایین مناسب هست. این انجمن ساز رو میتونید توی یک برگه از سایتتون بالا بیارید و ربطی به سایت اصلیتون نداره. ----------- پ ن: نیازی نیست تاپیک رو بالا بیارید. همه تاپیک به موقع خونده و جواب داده میشه.(اسپم خلاف قوانین و باعث محرمیت میشه)
  43. 2 points
    اگر انجمن در حد خیلی ساده نیازتون رو برآورده میکنه همین بی بی پرس خیلی خوبه. با وردپرستون همسان میشه و روی پوسته فعلیتون هم بالا میاد.
  44. 1 point
    خودبخود که چیزی از هاست پاک نمیشه تا علت پاک شدن هم مشخص نباشه حرفی نمی شه زد چیزی اگر از هاست پاک بشه قابل برگردوندن نیست
  45. 1 point
    قطعا میشه و در اینمورد خاص باید دوستان کمک کنن . من گمان کردم شما میخواید اول یک صفحه ورود داشته باشید و سپس سایت اصلی مثلا yoursite.com/index.php yoursite.com/home.php
  46. 1 point
    else رو بردار. وقتی هست نشون میده . وقتی نیست نشون نمیده
  47. 1 point
    1. بالا توضیحی بنده نمیبینم فقط لینک یک فایل هستش قالبتون الان چی هستش ؟
  48. 1 point
    سلام برای رهایی از این ارورها بنظر من از ایندکس شدن برچسبها در گوگل جلوگیری کنید. با افزونه زیر هم میتونید مدیریت بهتری بر لینکهای شکسته و 404 داشته باشید. http://www.7programmer.ir/seo-redirection-plugin-wordpress/
  49. 1 point
    جداول افزونه رو از طریق پی اچ پی مای ادمین حذف کنید. http://forum.wp-parsi.com/topic/15218-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%B7%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85-%D8%9F/
  50. 1 point