برترین های انجمن

  1. rezaonline

    rezaonline

    عضو سایت


    • امتیاز

      20

    • تعداد ارسال ها

      925


  2. Morteza

    Morteza

    وردپرس پارسی


    • امتیاز

      16

    • تعداد ارسال ها

      19,553


  3. NESTED

    NESTED

    عضو افتخاری


    • امتیاز

      16

    • تعداد ارسال ها

      1,487


  4. Parsa

    Parsa

    وردپرس پارسی


    • امتیاز

      5

    • تعداد ارسال ها

      11,433



Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 13/04/91 در همه بخشها

  1. 40 points
    HTML 5 دارای قابلیت ها و امکانات جدیدی است که کار را برای طراحان وب بسیار ساده می کند . از جمله این امکانات می توان به پخش فایل های صوتی و تصویری بدون نیاز به نرم افزار جانبی خاص و یا طراحی اشیا به صورت 2 بعدی اشاره کرد . در اين بخش سعی میشه ، تا با ارائه مثال های عملی همراه با کد اصلی برنامه و خروجی واقعی ، نحوه ايجاد يک وب سايت را تشريح کنیم .
  2. 34 points
    نحوه تعریف و استفاده از متغیرها در PHP : همانطور که می دانید متغیرها برای نگهداری اطلاعات و سپس استفاده از آنها به کار می روند . زبان PHP از انواع مختلف داده پشتیانی می کند و شما می توانید متغیرهای مورد نظر خود را در صفحات وب تعریف کرده و سپس در هر جای صفحه که می خواهید ، از آنها استفاده نمایید . برای تعریف یک متغیر در PHP ، ابتدا علامت $ را قرار داده و سپس نام آن را تعیین می کنید . همچنین می توانید در هنگام تعریف آن را مقدار دهی کرده و یا اینکه بعدا در جای دیگر مقداری را به آن نسبت دهید . انتخاب با شماست . شکل کلی تعریف و مقدار متغیرها در PHP به صورت زیر است : <?php $ var_name = value ; ?> مثال : $ My_Name = " Developer " ; $ Int_Num = 12 ; نکته : توجه کنید که اگر علامت $ را فراموش کنید ، متغیر تعریف نخواهد شد . نکته 2 : زبان PHP در تعریف متغیرها به کوچک و بزرگ بودن حروف حساس است . بنابراین برای مثال متغیر Num با num متفاوت خواهد بود . قوانین نام گذاری متغیرها در PHP : در نامگذاری متغیرها در PHP باید به قوانین زیر توجه نمایید . در غیر اینصورت متغیر شما تعریف نشده و برنامه با مشکل روبرو خواهد شد . نام یک متغیر حتما بایستی با یک حرف یا علامت _ شروع شود . برای مثال نام های Num یا IntNumber_ صحیح و نام 1int غلط می باشد . نام متغیرها فقط می تواند شامل حروف ، اعداد و یا علامت _ باشد . برای مثال نام Int_Num صحیح و نامی مثل Int%Num غلط است . نام یک متغیر نمی تواند شامل فاصله باشد . اگر نام متغیر بیش از یک کلمه است ، باید با علامت _ آن را از هم جدا کرده و یا با بزرگ و کوچک نوشتن حروف ، کلمات را از هم تمایز دهید . برای مثال Int_Num یا IntNum . توجه داشته باشید مثلا نام Int Num غلط است . انواع متغیرها در PHP : برخلاف زبان های برنامه نویسی مثل VB یا ASP.Net در PHP لازم نیست ، نوع داده متغیر تعریف شود . هنگامی که متغیر را تعریف می کنید ، در زمان مقدار دهی ، PHP به طور اتوماتیک نوع داده ای را تبدیل کرده و در متغیر ذخیره می کند . برای مثال اگر یک متغیر را تعریف کرده و سپس مقدار یک عدد را به آن نسبت دهید ، PHP به طور اتومانیک نوع آن متغیر را عددی تعیین می کند . برای مواردی مثل متن و یا boolen نیز وضع به همین ترتیب است . در متغیر های تعریف شده در مثال جدول synatx در بالای صفحه ، متغیر متغیر My_Name از نوع متن ( String ) و متغیر Int_Num از نوع عددی ( Integer ) خواهند بود . دقت کنید که مقدار های متنی باید در بین دو علامت " " تعریف شوند . ولی برای عدد اینگونه نیست .
  3. 31 points
    تابع در PHP : همانند سایر زبان های برنامه نویسی در PHP نیز ، توابع یکی از مهمترین ابزارها برای طراحی برنامه ها هستند . PHP دارای بیش از 700 تابع درون ساخته است که امکان انجام بسیاری از کارها را را راحتی در اختیار برنامه نویسان قرار می دهد . تابع چیست و چه کاربری دارد ؟ : تابع یک بلوک کد است که توسط یک نام منحصر به فرد در سطح برنامه شناسایی شده و در هر بار فراخوانی دستورات خود را اجرا می نماید . قایده استقاده از تابع این است که تا زمانی که فراخوانی نشود ، دستورات آن اجرا نمی شود . بنابراین باید کدهایی را در تابع نوشت ، که نمی خواهیم در هنگام لود شدن و اجرای اولیه صفحات PHP به صورت خودکار ، اجرا شوند . همچنین تابع باعث می شود تا برنامه به قطعات کوچکتری تبدیل شده و ساختار منسجمی داشته باشد . هر زمانی هم که می خواهید در برنامه تغییری ایجاد نمایید ، کافی است کد تابعی که شامل آن دستور است را اصلاح نمایید . همچنین می توانید در هنگام فراخوانی تابع ها ، پارامترهای لازم و مورد نظر خود را به آنها ارسال نمایید . تعریف تابع در زبان PHP : شکل کلی تعریف تابع در زبان PHP به صورت زیر است : تعریف تابع در 7 با کلمه کلیدی function آغاز شده و سپس نام آن قرار می گیرد . نام تابع باید منحصر به فرد و غیر تکراری باشد . از قوانین زیر در نام گذاری توابع در 7 استفاده می شود : نام یک تابع حتما بایستی با یک حرف یا علامت _ شروع شود . برای مثال نام های MyFunction یا MyFunction_ صحیح و نام 1function غلط می باشد . نام توابع فقط می تواند شامل حروف ، اعداد و یا علامت _ باشد . برای مثال نام My_Function صحیح و نامی مثل My%Function غلط است . نام یک تابع نمی تواند شامل فاصله باشد . اگر نام تابع بیش از یک کلمه است ، باید با علامت _ آن را از هم جدا کرده و یا با بزرگ و کوچک نوشتن حروف ، کلمات را از هم تمایز دهید . برای مثال My_Function یا MyFunction . توجه داشته باشید مثلا نام My Functionغلط است . نام توابع نمی تواند معادل کلمات کلیدی در زبان 7 باشد . برای مثال نام یک تابع نمی تواند print باشد . پس از نام تابع پرانتز باز و بسته قرار می دهیم . همچنین دستورات تابع بین دو { و } قرار می گیرد . هر کدی که بین این دوعلامت باشد ، جزء تابع خواهد بود . <?php function نام تابع ( ) { ... دستورات تابع .... } ?> مثال : <?php function My_Function ( ) { ... echo " PHP Toturail " ; .... } ?> فراخوانی تابع در PHP : در بخش قبل گفتیم که دستورات یک تابع تا زمانی که فراخوانی نشود ، اجرا نخواهد شد . برای اجرای دستورات یک تابع ، باید آن را فراخوانی کرد . در هر جای برنامه و هر چند بار که نیاز داشته باشید ، می توانید یک تابع را فراخوانی نمایید . برای فراخوانی یک تابع نام آن را نوشته و پس از آن دو پرانتز باز و بسته به همراه یک عبارت سمیکلون ; قرار می دهیم . شکل کلی فراخوانی یک تابع به صورت زیر است : <?php نام تابع ( ) ; ?> مثال : <?php My_Function ( ) ; ?> مثال : در مثال زیر ابتدا یک تابع را تعریف کرده و سپس در نقطه ای دیگر از صفحه آن را فراخوانی نموده ایم . < html > < head > </head> <body> <?php function Show_Msg ( ) تعریف تابع { echo " You are learning PHP " ; } ?> < p > This is a HTML Paragraph < /p > <?php Show_Msg ( ) ; فراخوانی تابع ?> </body> </html>
  4. 31 points
    نحوه قرار دادن اسکریپت های PHP در صفحات : در مطلب قبلی ساختار نوشتن اسکریپت ها به زبان PHP را به شما نشان دادیم . پس از نوشتن اسکریپت ها ، آن ها را می توانید در هر جای صفحه قرار دهید. گفتیم که ساختار صفحات PHP کاملا شبیه به صفحات HTML است . در مثال زیر یک صفحه کامل PHP را که در آن اسکریپت هم قرار گرفته به شما نمایش داده ایم < html > < head > </head> <body> < p > This is a HTML Paragraph < /p > <?php echo "Hello World" ; ?> </body> </html>
  5. 30 points
    معرفی زبان HTML 5 : HTML 5 ، ورژن جدید زبان طراحی صفحات وب یعنی HTML است . این زبان به عنوان جدیدترین استاندارد طراحی صفحات وب معرفی شده است . HTML 4 در سال 99 میلادی به دنیای وب معرفی شد ، ولی از آن زمان تاکنون دنیای وب و نیازهای اینترنتی تغییر زیادی کرده است . بنابراین این نیاز وجود داشت تا یک استاندارد جدید معرفی شود تا بتواند نیاز های جدید کاربران را بهتر پوشش دهد . HTML 5 هنوز در حال بروز رسانی و ویرایش است و مرورگرهای مطرح در تلاشند تا نسخه های جدید آنها ، سازگاری بهتری با این زبان جدید داشته باشد . در HTML 5 ، قابلیت ها و امکانات جدیدی قرار داده شده است که تا قبل از این برای انجام آنها نیاز به نرم افزارهای جانبی در مرورگر ها داشتیم . HTML 5 ، چگونه متولد شد : HTML 5 ، حاصل همکاری و مشارکت دو نهاد اصلی استاندارد سازی وب یعنی W3C و the Web Hypertext Application Technology Working Group (WHATWG) است . این دو نهاد به صورت مستقل در حال طراحی یک استاندارد برای وب بودند ، ولی در سال 2006 توافق کردند تا با همکاری هم HTML 5 را ایجاد نمایند . در طراحی HTML 5 قوانین و راهکارهای زیر به صورت اجباری تعیین شد تا رعایت شوند : تمام قابلیت های جدید باید بر پایه HTML , CSS و جاوا اسکریپت باشند . باید نیاز به plugin ها و نرم افزارهای جانبی مثل فلش کاهش یابد . سیستم عیب یابی و رفع نقص عیب HTML بهبود یابد . سعی شود در طراحی صفحات وب نیاز کمتری به اسکریپت ها باشد . HTML 5 باید در اجرا مستقل از سیستم و کامپیوتر باشد . معرفی ویژگی های جدید در HTML 5 : در HTML 5 ، ویژگی ها و قابلیت های فراوان جدیدی قرار داده شد است که کار را برای طراحان وب بسیار ساده می کند . تا پیش از این طراحان وب برای انجام این امور نیازمند استفاده از plugin ها و نرم افزارهای جانبی مختلفی بودند . در لیست زیر برخی از این ویژگی های جدید را به صورت مختصر معرفی کرده ایم . سپس در هر بخش جدا به آموزش نحوه کارکرد و استفاده از آنها می پردازیم : اضافه شدن تگ < canvas > ، برای طراحی اشیا و اشکال به صورت 2 بعدی . اصافه شدن تگ < video > و < audio > برای اجرای فایل های صوتی و تصویری بدون نیاز به یک نرم افزار جانبی مثل Flash Player . کنترل های جدید فرم مثل calendar , email , date و time اضافه شده اند ، که طراحی و برنامه نویسی فرم ها را بسیار ساده می کند . امکان ذخیره اطلاعات بر روی مرورگر کاربر - این قابیلت تقریبا کار کوکی ها cookie را در صفحات HTML انجام می دهند . نکاتی راجع به نحوه آموزش HTML 5 : در این بخش آموزشی ، ابتدا به معرفی تگ ها و قابلیت های جدید پرداخته و سپس سعی میشه تا با ارایه مثال های عملی و سورس کد آنها ، کاربردشان را توسط مرورگر نشان دهیم . تمامی مثال ها و مطاب این بخش بر اساس استاندارهای مرجع های آموزشی رسمی این زبان طراحی شده و با مرورگر های مطرح IE , Opera , FireFox و Chrome تست شده اند .
  6. 28 points
    قرار دادن توضیحات comments در اسکریپت های PHP : گاهی اوقات می خواهید توضیحاتی را در صفحه قرار دهید ، تا در مراجعات بعدی راهنمای شما باشند . یا اینکه اگر کسی غیر از خودتان سورس کد صفحه را مطالعه می کند ، بتواند دریابد هر بخش صفحه چیست و برای چه منظور استفاده می شود . توضیحات را می توانید در هر جای صفحه که بخواهید قرار دهید . به این توضیحات در طراحی وب comments می گویند . توضیحات توسط مرور گرها نمایش داده نشده و از دید کاربر مخفی هستند و فقط در سورس کد صفحه قابل مشاهده می باشند . چنانچه توضیح در حد یک خط باشد ، با قرار دادن کد // در ابتدا خط ، توضیح خود را بعد از آن بنویسید . ولی چنانچه حجم توضیح بیش از یک خط باشد ، باید علامت */ را در ابتدای توضیح و علامت /* را در انتهای آن قرار دهید . از این روش برای توضیحات چند خطی استفاده می شود . در زیر روش استفاده از هر دو مورد را به صورت عملی به شما نمایش داده ایم : Syntax توضیح یک خطی // متن توضیح Syntax توضیح چند خطی /* خط 1 توضیح خط 2 توضیح خط 3 توضیح ... */ مثال : درمثال زیر در یک صفحه PHP هم توضیح یک خطی و هم چند خطی قرار داده ایم . دقت کنید که این توضیحات در خروجی نمایش داده نمی شوند : < html > < head > </head> <body> < p > This is a HTML Paragraph < /p > <?php // متن توضیح یک خطی echo "Hello World" ; /* خط 1 توضیح چند خطی خط 2 توضیح چند خطی ... */ ?> </body> </html>
  7. 10 points
    اگر تاملی بر "آخرین ارسالهای انجمن داشته باشید" معمولاً در بازه های 5 دقیقه ای مطالب و تاپیک های جدید که اکثراً تکراری و حل شده هستند ، عنوان میشود . شاید علت این امر ، ندانستن و جانیفتادن استفاده از اون سرچ باکس هست . یه سایتی هست شاید شما اسمش رو شنیده باشید بهش میگن گوگل ! خلاصه اینکه این کار واسه اینه شما زودتر به جواب سوالت برسی . منتها! ایرانی جماعت این چیزا تو گوشش نمیره ! بطور مثال چندین تاپیک در مورد مشکلات نسخه آخر وردپرس ایجاد شد که معمولاً در مورد مشکل ارسال ایمیل بود ! آقا مرتضی هم هر چقدر سعی کرد توی یه تاپیک تموم مشکلات رو جمع و جور کنه اما بازم هر کی از راه رسید تاپیک جدید زد و ... نکته بعدی چندیدن بار در مورد مسائل سئو بحث شده ، کافی است کمی توی انجمن جستجو کنید ! دوستان زیادی دنبال افزونه های وردپرس هستن ! والا من به غیر از این انجمن یه جای بهتر سراغ دارم ! میگی نه ، کلیک کن http://wordpress.org/extend/plugins/ ما باید یاد بگیرم قبل از عنوان هر مشکل ، یه جستجوی ناقابل بکنیم . نکته بعدی بعضی ها هستن که هر مطلبی رو در این انجمن عنوان میکنن ! درسته ، این انجمن تالار مباحث آزاد داره ، اما اگه دقت کنید اون بالا نوشته وردپرس پارسی! پس خودمون باید بدونیم که زیاد حاشیه نریم و به اصل موضوع که در اینجا وردپرس هست بپردازیم و موضوعات دیگه جاهای دیگه ! نکته بعدی اینکه به روش آزمون و خطا ، هیچ وقت نمیتونید مبحثی رو یاد بگیرید و توش تبحر پیدا کنید . متوجه نشدی ؟! عرض میکنم . اکثر کاربران تا وقتی مشکلی پیش میاد دنبال حل مشکل میگردن ! اما حل کردن مشکل به بهترین نحو ، لازمه اش داشتن اطلاعات پایه است . شما باید حتماً یک سری اطلاعات پایه در مورد html , css بدونید تا بتونید سریعتر مشکلتون رو حل کنید ! نه اینکه تا وقتی مشکلی داشتید دنبال راه حل یادگیریش باشید! توی انجمن چندین سری مباحث آموزشی توسط آقا مرتضی قرار داده شد ! چندین نفر بودن که مشکلات خیلی ساده ای داشتن که اگر قبلش اون آموزشهارو خونده بودن ، قطعاً دیگه مشکل نداشتن ! و در جواب این کوتاهی میگن وقت نداشتیم! ببینید شما اگر 100 سال با وردپرس کار کنید قطعاً باز مشکل جدید پیدا میکنید ، واگر بخواید به حل کردن همون مشکلات اکتفا کنید ، قطعاً همیشه وابسته میمونید و یه جا باز مشکل پیدا میکنید . پس لطفاً فقط دنبال حل مشکل نباشید . مطالب آموزشی رو دنبال کنید ، کمی پیشنیازتون رو تقویت کنید . نکته بعدی اینکه بعضی مشکلاتی که دوستان مطرح میکنن و بزرگواران انجمن مشکلات رو حل و بررسی میکنن ، فقط برای اونها نیست! صرفاً این مشکل و راه حلش به نوعی یک آموزش تلقی میشه پس لطفاً مباحث حل شده رو دنبال کنید تا اگر احیاناً چنین مشکل مشابهی براتون پیش آمد راحتتر بتونید حلش کنید . بطور مثال من تا تاپیک مشکل ایمیل وردپرس رو توی انجمن ندیدم اصلاً نمیدونستم این نسخه همچین مشکلی داره! بعد ممکن بود بزنم چشم سایت هم کور کنم که فهمیدم نه مشکل از وردپرسه! حرف آخر اینکه ، سعی کنی یاد بگیرید خودتون مشکلات خودتون رو حل کنید! اطلاعات پایه خودتون رو تقویت کنید ! سرتون رو درد آوردم ، حلالم کنید .
  8. 5 points
    تابعهای پی اچ مثل تابع های ریاضی میمونن ، یه سری آرگومان میگیرن و بعد خروجی میدن مثلاً این تابع ریاضی f(x) = x+1 خب این تابع چیکار میکنه ؟ مثلاً عدد 1 رو بهش میدی 2 رو برمیگردونه 5 میدی 6 رو برمیگردونه اون تابع هم دو تا آرگومان اسم و فامیل میگیره و بعد چاپ میکنه . مثلاً میتونی یه تابع برای زوج و فرد بنویسی . یه تابع بنویسی میانگین بگیره و ... Show_Name("Mehrdad","Fatahi"); // out : My name is Mehrdad Fatahi Show_Name("reza","shikhaleh"); // out : My name is reza shikhaleh
  9. 5 points
    در اصل برای فانکشن show_name دو پارامتر text_Name$ و text_family$ تعریف شده است بنابراین درجایی که این فانکشن را فرا می خوانیم می بایستی مقدار پارامترهای text_Name$ و text_family را قرار دهیم که برابر "Mehrdad" , "Fatahi" می باشند...#
  10. 5 points
    شما دیگه خیلی از افزونه های رایگان انتظار بالایی دارید اینها رو بررسی کنید. اینجا و اینجا
  11. 5 points
    توضیحات به طور کامل در مخزن وردپرس موجود می باشد.کافیست آدرس فایل ویدیو را در کد زیر قرار دهید: [video src="آدرس" width="640" height="360"] دو مقدار height و width نیز به ترتیب برای ارتفاع و عرض می باشند.می توانید از مقدار های دیگری هم استفاده کنید از جمله: type و ...
  12. 4 points
    من فقط سورس رو خوندم و تغییر دادم . از اینش خبر ندارم و لی اون فایل رو اینکلود کردم مشکلی نباید باشه قاعدتاً برای ساعت محتویات فایل time رو با این جایگزین کن . اون توضیحات آقا مرتضی رو هم میخوندی خودت متوجه میشدی ! <?php /* Plugin Name: Bbpress Persian date by jCalender class Description: Persian date for Bbpress Plugin URI: http://wpbazar.com Author: Mortza Geransayeh Author URI: http://geransayeh.com Version: 0.1 */ include_once dirname(__FILE__).'/jcalendar.class.php'; $j_cal = new jCalendar; function bb_p_jal() { global $bb_post,$j_cal; $lalaposttime = $j_cal->date( 'd M Y h:m', strtotime( $bb_post->post_time ),3.5 ); echo $lalaposttime; } function bb_t_jal() { global $topic,$j_cal; $lalaposttime = $j_cal->date( 'd M Y h:m', strtotime( $topic->topic_start_time ),3.5 ); echo $lalaposttime; } ?>
  13. 4 points
    سلام این پلاگین رو جایگزین کنید . (خودم تست نکردم مشکلی داشت بگید .) همون کارهایی که آقا مرتضی بالا گفتن رو واسه اینم انجام بدید . در حقیقت این همونه فقط کتابخونه شو عوض کردم. WP-Parsi-jdate-by_jcalendar_bbpress-plugin.zip
  14. 4 points
    <table align="center"> <tbody> <tr> <td><object id="MediaPlayer" width="320" height="305" classid="clsid:6bf52a52-394a-11d3-b153-00c04f79faa6" codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"><param name="url" value="http://top-online.tv/streams/sport24.asx" /><param name="autoStart" value="true" /><param name="showControls" value="true" /><param name="TransparentatStart" value="false" /><param name="AnimationatStart" value="true" /><param name="StretchToFit" value="true" /><param name="pluginspage" value="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/MediaPlayer/" /><param name="autorewind" value="1" /><param name="showstatusbar" value="1" /><param name="showcontrols" value="1" /><param name="autostart" value="1" /><param name="autosize" value="1" /><param name="allowchangedisplaysize" value="1" /><param name="volume" value="70" /><param name="stretchtofit" value="1" /><param name="transparentatstart" value="false" /><param name="animationatstart" value="true" /><param name="url" value="http://top-online.tv/streams/sport24.asx" /><embed id="MediaPlayer" width="320" height="305" type="application/x-mplayer2" src="http://top-online.tv/streams/sport24.asx" url="http://top-online.tv/streams/sport24.asx" autoStart="true" showControls="true" TransparentatStart="false" AnimationatStart="true" StretchToFit="true" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/MediaPlayer/" autorewind="1" showstatusbar="1" showcontrols="1" autostart="1" autosize="1" allowchangedisplaysize="1" volume="70" stretchtofit="1" transparentatstart="false" animationatstart="true" /></object></td> </tr> </tbody> </table>
  15. 4 points
    افزونه nilay test یا کدهای زیر: <OBJECT ID="MediaPlayer" WIDTH=320 HEIGHT=240 CLASSID="CLSID:22D6f312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95" STANDBY="Loading Windows Media Player components..." TYPE="application/x-oleobject"> <PARAM name="autoStart" value="True"> <PARAM name="filename" value="http://www2.irib.ir/live/tv3.asx"> </OBJECT> <OBJECT id="VIDEO" width="320" height="240" style="position:absolute; left:0;top:0;" CLASSID="CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6" type="application/x-oleobject"> <PARAM NAME="URL" VALUE="http://www2.irib.ir/live/tv3.asx"> <PARAM NAME="SendPlayStateChangeEvents" VALUE="True"> <PARAM NAME="AutoStart" VALUE="True"> <PARAM name="uiMode" value="none"> <PARAM name="PlayCount" value="9999"> </OBJECT> برای نمایش در برگه میتوانید از page template استفاده کنید
  16. 4 points
    تگ h1 رو باید در فایل هدر بذاری و عنوان سایت رو داخلش قرار بدی. به این صورت <h1>عنوان سایت</h1> که بیشترین تاثیر رو همین h1 داره و در هر صفحه فقط 1 بار باید باشه. بعد از اون بیشترین تاثیر رو h2 داره که تعدادش هر چقدر می خواد باشه.
  17. 4 points
    سلام دوست عزیز از پلاگین Facebook Open Graph Meta For WordPress استفاده کنین.
  18. 3 points
    این 3.5 رو این جا میبینی ؟ $lalaposttime = $j_cal->date( 'd M Y h:m', strtotime( $bb_post->post_time ),3.5 ); و اینجا $lalaposttime = $j_cal->date( 'd M Y h:m', strtotime( $topic->topic_start_time ),3.5 ); اون اختلاف ساعته ! حالا میزونش کن بکنش 9 میزون میشه
  19. 3 points
    در infopanel در خط 52 مقادیر زیر رو غیر فعال کنید با پاک کنید : <div class="info-block"> <h3 class="infotitle"><?php esc_html_e('Tags','Magnificent'); ?></h3> <div class="tags clearfix"> <?php the_tags('<ul><li>','</li><li>','</li></ul>'); ?> </div> <!-- end .tags --> </div> <!-- end .info-block -->
  20. 3 points
    <label style="margin: 5px 5px 5px 5px" for="message"> or <label style="margin-right: 5px " for="message"> or <label style="margin-left: 5px " for="message"> or <label style="margin-top: 5px " for="message"> or <label style="margin-bottom: 5px " for="message">
  21. 3 points
    <style> span.someclass { color:red; } textarea.message { border:1px solid gray; } </style> <p> <label for="message"><span class=somclass><?php _e( 'Message:', 'bbpm' ); ?></span></label><br/> <textarea class=message name="message" cols="50" rows="8" id="message" tabindex="3"></textarea> </p>
  22. 3 points
    ساده ترین کار : <label style="font-family:arial" for="message"> or <label class="your class" for="message"> or <label id="you id" for="message">
  23. 3 points
    سرعت لود برای من خوب هست ! برای اینکه اسکرول پایین صفحه برداشته بشه دایرکشن تگ html رو به ltr تغییر بدین و بعد هز قسمت رو جدا گانه راست چین کنید <html lang="fa-IR" dir="rtl" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> فراخوانی نوع فونت از سیستم کاربر ، کاری اشتباه هست ، عنوان سایت داره اینجوری کار می کنه و باید تصحیح بشه !!! و در تمام قسمتهایی که فونت دلخواه دادین اشتباه هست و باید تصیحیح بشن !!! font-family: Homa,B Yekan;
  24. 3 points
    هنوز به عنوان سایت خطرناک میشناسه و علت هم ریدایرکت به سایت http://hecrery.ru/count11.php هست.
  25. 2 points
    در این دو فایل چیزی نیست دو فایل دیگه در در فایل single فراخوانی شدن : <?php get_template_part('infobox'); ?> و <?php get_template_part('includes/infopanel'); ?> محتوای این دو فایل رو بررسی کنید
  26. 2 points
    تا حالا سه مدل از این درخواست ها رو داشتیم با این شد 4تا : درخواست افزونه پخش ویدئو آنلاین افزونه نمایش ویدئو افزونه ارسال ویدئو تاپیک رفت به بایگانی....
  27. 2 points
    بذار توی فایل کانفیگ یا index.php روتت بی بی پرس یا بذار توی فایلی که آقا مرتضی دادن . هر جا دلت خواست بذار
  28. 2 points
    آدرس دسترسی به فایل این هست: http://www.shouremahour.ir/wp-content/uploads/images/send-post.jpg
  29. 2 points
  30. 2 points
    معیارهای مختلفی مثل تعداد بازدید کاربر، تعداد بازدید صفحات، زمانی که کاربر در سایت میمونه، ورودی از جستجو ها و... بصورت روزانه در سایت شما تاثیر داره.
  31. 2 points
    باید ساعت سرور شما تنظم باشه. یا اینکه تفاوت ساعت رو در تابع جلالی باید ست کنید.
  32. 2 points
    کد رو که من تست کردم و مشکلی نداره شما میخواهید در مطالب سایت قابلیت نمایش رو بزارید؟ یا در برگه ثابت (page)؟
  33. 2 points
    فایل رو انجمن پیوست کنید متاسفانه این لینک که دادین نیز مستقیم از توی سی پنل بود و نمیشه بدون وارد شدن به هاست دانلودش کرد !!!!
  34. 2 points
    این فرم برای ارسال از این تابع استفاده کرده. یک نمونه آموزش هم در اینجا هست ، مطالعه کنید.
  35. 2 points
    شما اگه فقط یه بار به همون صورتی که گفتم در یک فایل که در همه صفحات نمایش داده میشه (مثلا هدر در همه صفحات مشاهده میشه یا فوتر یا...) مشکلت حل میشه. در آخر هدر یا اول هدر فرقی نداره، بستگی به قالبت داره که این تگ اچ 1 کجا باشه، بهتره. خودن هم باید این تگ رو اضافه کنی!
  36. 2 points
    پس بهتره از وردپرس شبكه استفاده كنيد ، اين رو به انتهاي فايل wp-config.php اضافه كنيد وردپرس شبكه فعال ميشه .. define('WP_ALLOW_MULTISITE', true); حالا ميتونيد كاري كه لازم داريد رو با ساختن سايت‌هاي ديگه در پنله مديريتتون انجام بديد (البته اگه همين كار مد نظرتون باشه ) ، در مورد سوال آخر هم خير ، قالب وردپرس شبكه با وردپرس معمولي تفاوتي نداره و هر دو يكي هست .. موفق باشيد ../.
  37. 2 points
    اشتباه از من بود متوجه عکس ها نبودم ببخشید خدا مدیر سایت رو رسوند
  38. 2 points
    خوب بصورت دستی تگ ها رو وارد کنید. اینجا رو بخونید.
  39. 1 point
  40. 1 point
    من با هسته بادی پرس کار نکردم اما مطمئنا باید سفارشی بشه. بنظرم یک تاپیک در انجمن اصلی بادی پرس و در سایت wpmudev هم بزنید، تمرکز این سایتها روی بادی پرس هست.
  41. 1 point
    یک زمینه به نام postImg و مقدار آدرس عکس ایجاد و در پست قرار بدید. الان با کوئری از دسته با نام news آخرین عکس + اسم پست رو نشون میده. اینهم کد برای فراخوانی: <ul> <?php if(have_posts()): query_posts("cat=news&showposts=10"); while(have_posts()) : the_post(); $postImg = get_post_meta($post->ID, 'postImg', $single = true); ?> ?> <li> <?php if($postImg){ ?><img src="<?php echo $postImg; ?>" alt="" title=""><?php }else{ ?>بدون عکس<php } ?> <a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a> </li> <?php endwhile; wp_reset_query(); endif; ?> </ul> اینهم همون مثال با استفاده از تصویر شاخص هر پست: <ul> <?php if(have_posts()): query_posts("cat=news&showposts=10"); while(have_posts()) : the_post(); ?> ?> <li> <?php if(has_post_thumbnail()){ the_post_thumbnail(); } else{ ?>بدون عکس<php } ?> <a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a> </li> <?php endwhile; wp_reset_query(); endif; ?> </ul>
  42. 1 point
    باید بخش تنظیم رو به تابع ها اضافه کنیم. ببینیم اگر شد مستقیم به تابع اضافه میکنم.
  43. 1 point
    خوب پس مشکل از پوسته هست. اما سوال: شما در پوسته تئون از query_)posts یا WP_Query استفاده کردید؟ پ.ن: فعلا تا جاییکه بشه سعی میکنیم با هم مشکل رو حل کنیم. نهایتا نشد آنلاین سایت شما رو بررسی میکنیم.
  44. 1 point
    میتونید آدرس صفحه موردنظرتون رو بدید.
  45. 1 point
    اون 3% به پوسته شما ربطی نداره از کد فیدبرنر و کانتر سایت شما داره ایراد میگیره که اصلا مهم نیست.