رفتن به مطلب

تخته امتیازات

  1. rezaonline

    rezaonline

    عضو سایت


    • امتیاز

      20

    • تعداد ارسال‌ها

      925


  2. Morteza

    Morteza

    وردپرس پارسی


    • امتیاز

      16

    • تعداد ارسال‌ها

      20,417


  3. NESTED

    NESTED

    عضو افتخاری


    • امتیاز

      16

    • تعداد ارسال‌ها

      1,487


  4. Parsa

    Parsa

    وردپرس پارسی


    • امتیاز

      5

    • تعداد ارسال‌ها

      11,434


مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز در 13/04/91 در همه بخش ها

  1. اگر تاملی بر "آخرین ارسالهای انجمن داشته باشید" معمولاً در بازه های 5 دقیقه ای مطالب و تاپیک های جدید که اکثراً تکراری و حل شده هستند ، عنوان میشود . شاید علت این امر ، ندانستن و جانیفتادن استفاده از اون سرچ باکس هست . یه سایتی هست شاید شما اسمش رو شنیده باشید بهش میگن گوگل ! خلاصه اینکه این کار واسه اینه شما زودتر به جواب سوالت برسی . منتها! ایرانی جماعت این چیزا تو گوشش نمیره ! بطور مثال چندین تاپیک در مورد مشکلات نسخه آخر وردپرس ایجاد شد که معمولاً در مورد مشکل ارسال ایمیل بود ! آقا مرتضی هم هر چقدر سعی کرد توی یه تاپیک تموم مشکلات رو جمع و جور کنه اما بازم هر کی از راه رسید تاپیک جدید زد
    6 امتیاز
  2. سلام این پلاگین رو جایگزین کنید . (خودم تست نکردم مشکلی داشت بگید .) همون کارهایی که آقا مرتضی بالا گفتن رو واسه اینم انجام بدید . در حقیقت این همونه فقط کتابخونه شو عوض کردم. WP-Parsi-jdate-by_jcalendar_bbpress-plugin.zip
    3 امتیاز
  3. <label style="margin: 5px 5px 5px 5px" for="message"> or <label style="margin-right: 5px " for="message"> or <label style="margin-left: 5px " for="message"> or <label style="margin-top: 5px " for="message"> or <label style="margin-bottom: 5px " for="message">
    3 امتیاز
  4. تابعهای پی اچ مثل تابع های ریاضی میمونن ، یه سری آرگومان میگیرن و بعد خروجی میدن مثلاً این تابع ریاضی f(x) = x+1 خب این تابع چیکار میکنه ؟ مثلاً عدد 1 رو بهش میدی 2 رو برمیگردونه 5 میدی 6 رو برمیگردونه اون تابع هم دو تا آرگومان اسم و فامیل میگیره و بعد چاپ میکنه . مثلاً میتونی یه تابع برای زوج و فرد بنویسی . یه تابع بنویسی میانگین بگیره و ... Show_Name("Mehrdad","Fatahi"); // out : My name is Mehrdad Fatahi Show_Name("reza","shikhaleh"); // out : My name is reza shikhaleh
    2 امتیاز
  5. در اصل برای فانکشن show_name دو پارامتر text_Name$ و text_family$ تعریف شده است بنابراین درجایی که این فانکشن را فرا می خوانیم می بایستی مقدار پارامترهای text_Name$ و text_family را قرار دهیم که برابر "Mehrdad" , "Fatahi" می باشند...#
    2 امتیاز
  6. این 3.5 رو این جا میبینی ؟ $lalaposttime = $j_cal->date( 'd M Y h:m', strtotime( $bb_post->post_time ),3.5 ); و اینجا $lalaposttime = $j_cal->date( 'd M Y h:m', strtotime( $topic->topic_start_time ),3.5 ); اون اختلاف ساعته ! حالا میزونش کن بکنش 9 میزون میشه
    2 امتیاز
  7. من فقط سورس رو خوندم و تغییر دادم . از اینش خبر ندارم و لی اون فایل رو اینکلود کردم مشکلی نباید باشه قاعدتاً برای ساعت محتویات فایل time رو با این جایگزین کن . اون توضیحات آقا مرتضی رو هم میخوندی خودت متوجه میشدی ! <?php /* Plugin Name: Bbpress Persian date by jCalender class Description: Persian date for Bbpress Plugin URI: http://wpbazar.com Author: Mortza Geransayeh Author URI: http://geransayeh.com Version: 0.1 */ include_once dirname(__FILE__).'/jcalendar.class.php'; $j_cal = new jCalendar; function bb_p_jal() { global $bb_post,$j_cal; $lalaposttime = $j_cal->date( 'd M Y h:m'
    2 امتیاز
  8. شما دیگه خیلی از افزونه های رایگان انتظار بالایی دارید اینها رو بررسی کنید. اینجا و اینجا
    2 امتیاز
  9. آدرس دسترسی به فایل این هست: http://www.shouremahour.ir/wp-content/uploads/images/send-post.jpg
    2 امتیاز
  10. <table align="center"> <tbody> <tr> <td><object id="MediaPlayer" width="320" height="305" classid="clsid:6bf52a52-394a-11d3-b153-00c04f79faa6" codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"><param name="url" value="http://top-online.tv/streams/sport24.asx" /><param name="autoStart" value="true" /><param name="showControls" value="true" /><param name="TransparentatStart" value="false" /><param name="AnimationatStart" value="true" /><param name="StretchToFit" value="true" /><
    2 امتیاز
  11. افزونه nilay test یا کدهای زیر: <OBJECT ID="MediaPlayer" WIDTH=320 HEIGHT=240 CLASSID="CLSID:22D6f312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95" STANDBY="Loading Windows Media Player components..." TYPE="application/x-oleobject"> <PARAM name="autoStart" value="True"> <PARAM name="filename" value="http://www2.irib.ir/live/tv3.asx"> </OBJECT> <OBJECT id="VIDEO" width="320" height="240" style="position:absolute; left:0;top:0;" CLASSID="CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6" type="application/x-oleobject"> <PARAM NAME="URL" VALUE="http://www2.irib.ir/live/tv3.asx"&g
    2 امتیاز
  12. <style> span.someclass { color:red; } textarea.message { border:1px solid gray; } </style> <p> <label for="message"><span class=somclass><?php _e( 'Message:', 'bbpm' ); ?></span></label><br/> <textarea class=message name="message" cols="50" rows="8" id="message" tabindex="3"></textarea> </p>
    2 امتیاز
  13. ساده ترین کار : <label style="font-family:arial" for="message"> or <label class="your class" for="message"> or <label id="you id" for="message">
    2 امتیاز
  14. معرفی زبان HTML 5 : HTML 5 ، ورژن جدید زبان طراحی صفحات وب یعنی HTML است . این زبان به عنوان جدیدترین استاندارد طراحی صفحات وب معرفی شده است . HTML 4 در سال 99 میلادی به دنیای وب معرفی شد ، ولی از آن زمان تاکنون دنیای وب و نیازهای اینترنتی تغییر زیادی کرده است . بنابراین این نیاز وجود داشت تا یک استاندارد جدید معرفی شود تا بتواند نیاز های جدید کاربران را بهتر پوشش دهد . HTML 5 هنوز در حال بروز رسانی و ویرایش است و مرورگرهای مطرح در تلاشند تا نسخه های جدید آنها ، سازگاری بهتری با این زبان جدید داشته باشد . در HTML 5 ، قابلیت ها و امکانات جدیدی قرار داده شده است که تا قبل از این برای انجام آنها
    2 امتیاز
  15. HTML 5 دارای قابلیت ها و امکانات جدیدی است که کار را برای طراحان وب بسیار ساده می کند . از جمله این امکانات می توان به پخش فایل های صوتی و تصویری بدون نیاز به نرم افزار جانبی خاص و یا طراحی اشیا به صورت 2 بعدی اشاره کرد . در اين بخش سعی میشه ، تا با ارائه مثال های عملی همراه با کد اصلی برنامه و خروجی واقعی ، نحوه ايجاد يک وب سايت را تشريح کنیم .
    1 امتیاز
  16. در infopanel در خط 52 مقادیر زیر رو غیر فعال کنید با پاک کنید : <div class="info-block"> <h3 class="infotitle"><?php esc_html_e('Tags','Magnificent'); ?></h3> <div class="tags clearfix"> <?php the_tags('<ul><li>','</li><li>','</li></ul>'); ?> </div> <!-- end .tags --> </div> <!-- end .info-block -->
    1 امتیاز
  17. در این دو فایل چیزی نیست دو فایل دیگه در در فایل single فراخوانی شدن : <?php get_template_part('infobox'); ?> و <?php get_template_part('includes/infopanel'); ?> محتوای این دو فایل رو بررسی کنید
    1 امتیاز
  18. تا حالا سه مدل از این درخواست ها رو داشتیم با این شد 4تا : درخواست افزونه پخش ویدئو آنلاین افزونه نمایش ویدئو افزونه ارسال ویدئو تاپیک رفت به بایگانی....
    1 امتیاز
  19. بذار توی فایل کانفیگ یا index.php روتت بی بی پرس یا بذار توی فایلی که آقا مرتضی دادن . هر جا دلت خواست بذار
    1 امتیاز
  20. من با هسته بادی پرس کار نکردم اما مطمئنا باید سفارشی بشه. بنظرم یک تاپیک در انجمن اصلی بادی پرس و در سایت wpmudev هم بزنید، تمرکز این سایتها روی بادی پرس هست.
    1 امتیاز
  21. یک زمینه به نام postImg و مقدار آدرس عکس ایجاد و در پست قرار بدید. الان با کوئری از دسته با نام news آخرین عکس + اسم پست رو نشون میده. اینهم کد برای فراخوانی: <ul> <?php if(have_posts()): query_posts("cat=news&showposts=10"); while(have_posts()) : the_post(); $postImg = get_post_meta($post->ID, 'postImg', $single = true); ?> ?> <li> <?php if($postImg){ ?><img src="<?php echo $postImg; ?>" alt="" title=""><?php }else{ ?>بدون عکس<php } ?> <a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a> <
    1 امتیاز
  22. باید بخش تنظیم رو به تابع ها اضافه کنیم. ببینیم اگر شد مستقیم به تابع اضافه میکنم.
    1 امتیاز
  23. معیارهای مختلفی مثل تعداد بازدید کاربر، تعداد بازدید صفحات، زمانی که کاربر در سایت میمونه، ورودی از جستجو ها و... بصورت روزانه در سایت شما تاثیر داره.
    1 امتیاز
  24. خوب پس مشکل از پوسته هست. اما سوال: شما در پوسته تئون از query_)posts یا WP_Query استفاده کردید؟ پ.ن: فعلا تا جاییکه بشه سعی میکنیم با هم مشکل رو حل کنیم. نهایتا نشد آنلاین سایت شما رو بررسی میکنیم.
    1 امتیاز
  25. باید ساعت سرور شما تنظم باشه. یا اینکه تفاوت ساعت رو در تابع جلالی باید ست کنید.
    1 امتیاز
  26. کد رو که من تست کردم و مشکلی نداره شما میخواهید در مطالب سایت قابلیت نمایش رو بزارید؟ یا در برگه ثابت (page)؟
    1 امتیاز
  27. سرعت لود برای من خوب هست ! برای اینکه اسکرول پایین صفحه برداشته بشه دایرکشن تگ html رو به ltr تغییر بدین و بعد هز قسمت رو جدا گانه راست چین کنید <html lang="fa-IR" dir="rtl" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> فراخوانی نوع فونت از سیستم کاربر ، کاری اشتباه هست ، عنوان سایت داره اینجوری کار می کنه و باید تصحیح بشه !!! و در تمام قسمتهایی که فونت دلخواه دادین اشتباه هست و باید تصیحیح بشن !!! font-family: Homa,B Yekan;
    1 امتیاز
  28. فایل رو انجمن پیوست کنید متاسفانه این لینک که دادین نیز مستقیم از توی سی پنل بود و نمیشه بدون وارد شدن به هاست دانلودش کرد !!!!
    1 امتیاز
  29. میتونید آدرس صفحه موردنظرتون رو بدید.
    1 امتیاز
  30. هنوز به عنوان سایت خطرناک میشناسه و علت هم ریدایرکت به سایت http://hecrery.ru/count11.php هست.
    1 امتیاز
  31. اون 3% به پوسته شما ربطی نداره از کد فیدبرنر و کانتر سایت شما داره ایراد میگیره که اصلا مهم نیست.
    1 امتیاز
  32. این فرم برای ارسال از این تابع استفاده کرده. یک نمونه آموزش هم در اینجا هست ، مطالعه کنید.
    1 امتیاز
  33. شما اگه فقط یه بار به همون صورتی که گفتم در یک فایل که در همه صفحات نمایش داده میشه (مثلا هدر در همه صفحات مشاهده میشه یا فوتر یا...) مشکلت حل میشه. در آخر هدر یا اول هدر فرقی نداره، بستگی به قالبت داره که این تگ اچ 1 کجا باشه، بهتره. خودن هم باید این تگ رو اضافه کنی!
    1 امتیاز
  34. تگ h1 رو باید در فایل هدر بذاری و عنوان سایت رو داخلش قرار بدی. به این صورت <h1>عنوان سایت</h1> که بیشترین تاثیر رو همین h1 داره و در هر صفحه فقط 1 بار باید باشه. بعد از اون بیشترین تاثیر رو h2 داره که تعدادش هر چقدر می خواد باشه.
    1 امتیاز
  35. پس بهتره از وردپرس شبكه استفاده كنيد ، اين رو به انتهاي فايل wp-config.php اضافه كنيد وردپرس شبكه فعال ميشه .. define('WP_ALLOW_MULTISITE', true); حالا ميتونيد كاري كه لازم داريد رو با ساختن سايت‌هاي ديگه در پنله مديريتتون انجام بديد (البته اگه همين كار مد نظرتون باشه ) ، در مورد سوال آخر هم خير ، قالب وردپرس شبكه با وردپرس معمولي تفاوتي نداره و هر دو يكي هست .. موفق باشيد ../.
    1 امتیاز
  36. اشتباه از من بود متوجه عکس ها نبودم ببخشید خدا مدیر سایت رو رسوند
    1 امتیاز
  37. سلام دوست عزیز از پلاگین Facebook Open Graph Meta For WordPress استفاده کنین.
    1 امتیاز
  38. خوب بصورت دستی تگ ها رو وارد کنید. اینجا رو بخونید.
    1 امتیاز
  39. توضیحات به طور کامل در مخزن وردپرس موجود می باشد.کافیست آدرس فایل ویدیو را در کد زیر قرار دهید: [video src="آدرس" width="640" height="360"] دو مقدار height و width نیز به ترتیب برای ارتفاع و عرض می باشند.می توانید از مقدار های دیگری هم استفاده کنید از جمله: type و ...
    1 امتیاز
  40. تابع در PHP : همانند سایر زبان های برنامه نویسی در PHP نیز ، توابع یکی از مهمترین ابزارها برای طراحی برنامه ها هستند . PHP دارای بیش از 700 تابع درون ساخته است که امکان انجام بسیاری از کارها را را راحتی در اختیار برنامه نویسان قرار می دهد . تابع چیست و چه کاربری دارد ؟ : تابع یک بلوک کد است که توسط یک نام منحصر به فرد در سطح برنامه شناسایی شده و در هر بار فراخوانی دستورات خود را اجرا می نماید . قایده استقاده از تابع این است که تا زمانی که فراخوانی نشود ، دستورات آن اجرا نمی شود . بنابراین باید کدهایی را در تابع نوشت ، که نمی خواهیم در هنگام لود شدن و اجرای اولیه صفحات PHP به صورت خودکار ، اجرا
    1 امتیاز
  41. نحوه تعریف و استفاده از متغیرها در PHP : همانطور که می دانید متغیرها برای نگهداری اطلاعات و سپس استفاده از آنها به کار می روند . زبان PHP از انواع مختلف داده پشتیانی می کند و شما می توانید متغیرهای مورد نظر خود را در صفحات وب تعریف کرده و سپس در هر جای صفحه که می خواهید ، از آنها استفاده نمایید . برای تعریف یک متغیر در PHP ، ابتدا علامت $ را قرار داده و سپس نام آن را تعیین می کنید . همچنین می توانید در هنگام تعریف آن را مقدار دهی کرده و یا اینکه بعدا در جای دیگر مقداری را به آن نسبت دهید . انتخاب با شماست . شکل کلی تعریف و مقدار متغیرها در PHP به صورت زیر است : <?php $ var_name = value ; ?
    1 امتیاز
  42. قرار دادن توضیحات comments در اسکریپت های PHP : گاهی اوقات می خواهید توضیحاتی را در صفحه قرار دهید ، تا در مراجعات بعدی راهنمای شما باشند . یا اینکه اگر کسی غیر از خودتان سورس کد صفحه را مطالعه می کند ، بتواند دریابد هر بخش صفحه چیست و برای چه منظور استفاده می شود . توضیحات را می توانید در هر جای صفحه که بخواهید قرار دهید . به این توضیحات در طراحی وب comments می گویند . توضیحات توسط مرور گرها نمایش داده نشده و از دید کاربر مخفی هستند و فقط در سورس کد صفحه قابل مشاهده می باشند . چنانچه توضیح در حد یک خط باشد ، با قرار دادن کد // در ابتدا خط ، توضیح خود را بعد از آن بنویسید . ولی چنانچه حجم توضی
    1 امتیاز
  43. نحوه قرار دادن اسکریپت های PHP در صفحات : در مطلب قبلی ساختار نوشتن اسکریپت ها به زبان PHP را به شما نشان دادیم . پس از نوشتن اسکریپت ها ، آن ها را می توانید در هر جای صفحه قرار دهید. گفتیم که ساختار صفحات PHP کاملا شبیه به صفحات HTML است . در مثال زیر یک صفحه کامل PHP را که در آن اسکریپت هم قرار گرفته به شما نمایش داده ایم < html > < head > </head> <body> < p > This is a HTML Paragraph < /p > <?php echo "Hello World" ; ?> </body> </html>
    1 امتیاز
×
×
  • اضافه کردن...