تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. ساعت گذشته
  2. سلام دوستان من این کوئری رو با هزار مشکل از این طرف و اون طرف سرهم کردم حالا یه مشکل اساسی دارم اونم اینه که پست هایی که نمایش داده میشه حدود 70تا هست که خیلی زیاده خواستم کمکم کنید که فقط 3 پست اخر رو نمایش بده <?php /** * Template Name: social * */ ?><?php get_header();?> <hr><hr><hr> <div class="container"> <?php if(!isset($_GET['hastag'])){ $json = file_get_contents('https://www.instagram.com/explore/tags/hipbornir/?__a=1'); $obj = json_decode($json,true); }else{ $json = file_get_contents('https://www.instagram.com/explore/tags/'.$_GET['hastag'].'/?__a=1'); $obj = json_decode($json,true); } ?> <!-- Page Features --> <div class="row text-center"> <?php for($i =0;$i<count($obj['graphql']['hashtag']['edge_hashtag_to_media']['edges']);$i++){?> <div class="colbase"> <div class="cardins"> <p class="card-text"> <a href="https://www.instagram.com/p/<?php echo $obj['graphql']['hashtag']['edge_hashtag_to_media']['edges'][$i]['node']['shortcode']; ?>" class="btn btn-primary"> <?php echo $obj['graphql']['hashtag']['edge_hashtag_to_media']['edges'][$i]['node']['edge_media_to_caption']['edges'][0]['node']['text']; ?></a> </p> <a href="https://www.instagram.com/hipbornir/" target="_blank"><div class="logoins"> <img src="https://hipborn.ir/wp-content/uploads/2020/02/HipBorn.IR_-85x85.jpg" width="85px" height="85px" />HipbornIr</div></a> <img class="card-img-top" src="<?php echo $obj['graphql']['hashtag']['edge_hashtag_to_media']['edges'][$i]['node']['thumbnail_src'];?>" alt=""> <div class="card-body"> <a href="https://www.instagram.com/hipbornir/" target="_blank"> <p><?php echo $obj['graphql']['hashtag']['edge_hashtag_to_media']['edges'][$i]['node']['edge_liked_by']['count']; ?><i class="fa fa-heart mii"></i></p></a> </div></div></div><?php }?></div></div> </br> <?php get_footer(); ?> دمتون گرم
  3. امروز
  4. مرسی ممنون از راهنماییتون من از ultimate member pro استفاده کردم برای ساخت پنل کاربری ولی این امکان نداشت خیلی سرچ کردم که این امکان پیدا کنم ولی چیزی پیدا نشد اگر افزونه میدونید لطفا به من معرفی کنید
  5. اهان ببخشید من منظورت رو درست متوجه نشده بودم افزونه های زیادی برای مدیریت کاربران و ساخت پروفایل واسه کاربران هست با یه سرچ ساده می تونی هر کدوم رو که خواستی انتخاب کنی اگه سایتت فروشگاهی هست که خودش این امکان رو داره
  6. فکر نمی کنم چیز خیلی عجیبی باشه الان تقریبا اکثرا این کار میکنن مثل عکس زیر :
  7. سلام دلیل این کار چیه!!!!؟ افزونه خاصی واسه این کار نیست
  8. بنظر میرسه کسی نیست کمک کنه
  9. سلام من امروز ووکامرس رو به آخرین نسخه آپدیت کردم بعدش در پیشخوان وردپرس این پیغام رو برام نشون میده علتش چیه؟ عکس رو ضمیمه کردم
  10. سلام من افزونه Really Simple SSL pro رو نصب کردم ولی بعد از نصب یه کد داده که باید در فایل wp-config.php قرار بدم دو جا قرار دادم نشدم جای دقیقش کجاست ممنون کد این هستش //Begin Really Simple SSL session cookie settings @ini_set('session.cookie_httponly', true); @ini_set('session.cookie_secure', true); @ini_set('session.use_only_cookies', true); //END Really Simple SSL cookie settings
  11. مورد سوم اون چیزی ک میخواستم نبود من php بلد نیستم.. میشه کدش رو بهم بدید ؟
  12. درود بر شما من یک رویداد با افزونه wp event manager ایجاد کردم و برای پرداخت هم از افزونه wp events manager woocommerce payment methods integration استفاده می کنم. دوتا مشکل دارم که توی تصویر زیر علامت گذاری کردم. 1- تو بخش اول واژه شکاف نوشته شده، توی ترجمه این واژه رو عوض کردم و توی کد زیر: echo sprintf( __( '<span class="event_auth_event_type">%s/%s</span>', 'wp-events-manager' ), wpems_format_price( $event->get_price() ), __( 'slot', 'wp-events-manager' ) ); هم کلمه slot رو حذف کردم ولی هنوز همون شکاف نمایش داده میشه. من فکر می کنم با دستکاری که توی کد کردم کلا نباید نمایش داده بشه و با توجه به تغییر ترجمه اگر نمایش داده میشه باید کلمه جدید دیده بشه. درسته؟ 2- قسمت پایین با اینکه افزونه رو ترجمه کردم باز هم انگلیسی نمایش داده میشه. این نکته رو هم بگم، توی سایت افزونه لوکو ترنسلیت وجود داشت ولی من با پوادیت ترجمه کردم و هم تو پوشه خود افزونه آپلود کردم و هم توی پوشه زبان مربوط به لوکو، البته الان لوکو رو حذف کردم. کسی می‌تونه راهنمایی کنه؟ با سپاس
  13. اگه امکان داره نمونه کدش رو بنویسید خیلی ممنون میشم
  14. با سلام خدمت دوستان دوستان کسی میدونه چجوری میشه بعد از اینکه کاربر لاگین کرد کلمه ورود به نام کاربری شخص تغییر بدم و وقتی نام کاربریش کلیک کرد به صفحه کاربری خودش بره ؟
  15. <?php date('Y-m-d');?> تاریخ روز برمیگردونه
  16. دیروز
  17. سلام و وقت همگی بخیر و خوشی نیاز به یک شورت کد دارم که مثلا در پستی قرارش بدم و با توجه به تاریخ هربار که پست رو باز کنی اون هم تاریخش به روز شده باشه. مثلا فهرست قیمتی در یک نوشته داریم، این کد هم در نوشته قرار بدم و هروقت کاربر پست رو ببینیه تاریخ روز در پست درج شده باشه. انگار که مثلا در همین امروز به روز شده نوشته . پیشاپیش از همگی متشکرم
  18. خرید بک لینک دائمی با ارزان ترین قیمت (خودتان لینک ساز شوید) به بنده پیام خصوصی بدید ما بهترین پکیج بک لینک رو در اختیار داریم
  19. باسلام من یه سایتی میخوام با وردپرس بزنم که فیلم های آموزشی در سایت طوری باشه که وقتی کاربر میاد داخل سایت تا موقعی که فیلم نخریده امکان نمایش فیلم وجود نداشته باشه و اصلا داخل سایت گزینه دانلود نداشته باشه فقط موقعی که ثبت نام میکنه و پکیج فیلم بخره بتونه فیلم هارو انلاین داخل سایت نگاه کنه ولی قبل از خرید فیلم ها نمایش داده نشه ایا افزونه یا قالب وردپرسی که این امکان داشته باشه وجود داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
  20. سلام من میخام از دموها یا همون نمونه های موجود در قالب آوادا استفاده کنم با بقول معروف درون ریزی انجام بدم که تم قالب تغییر کنه ولی الان به یک مشکلی برخوردم، مشکلم اینه که من چند تا دمو انتخاب کردم که از هر دو یک قسمتشو پسندیدم حالا میخام بدونم چطور میتونم متوجه بشم پلاگین استفاده شده تو قسمت های مد نظر من چیه ؟؟؟؟
  21. سلام . وقت بخیر . ببخشید یه درخواستی دارم من از افزونه پوسته ورود امن استفاده میکنم برا ورود و ثبت نام البته . اما موقع ورود کاربر عادی پیشخوان قابل مشاهده است و من دوست ندارم کاربر پیش خوان رو ببینه باید چیکار کنم ؟
  22. سلام . وقت بخیر . ببخشید یه درخواستی دارم من از افزونه پوسته ورود امن استفاده میکنم برا ورود و ثبت نام البته . اما موقع ورود کاربر عادی پیشخوان قابل مشاهده است و من دوست ندارم کاربر پیش خوان رو ببینه باید چیکار کنم ؟
  23. سلام منم این مشکل را دارم کسی نیست راهنمایی کنه ؟
  24. سلام قالبت single-post رو ادیت کن قسمت مربوط به برچسب رو پاک کن !
  25. سلام دوستان. سایت من به آدرس : funroid.ir مشکلش حرکت اسلایدر ها توی گوشی هست. با ویندوز مشکلی در حرکت دادنش وجود نداره و با ماوس راحت چپ و راست میره ولی وقتی سایتم رو توی گوشی باز میکنم و میخوام اسلایدر ها رو چپ و راست ببرم متاسفانه درجا میزنه و به درستی حرکت نمیکنه. کسی میدونه چجوری میشه درستش کرد. ممنون.
  26. سلام من یه مشکلی برام پیش اومده که نمیتونم علتش رو متوجه بشم. اونم این هستش که کل سایتم به راحتی بالا میاد و لود میشه اما وقتی میخوام وارد wp-admin بشم لود نمیشه. عکسش رو در پیوست قرار میدم که تونسته باشم منظورم رو برسونم
  27. هفته گذشته
  28. سلام وقت بخیر نسخه وردپرس من 5.4 هست و قسمت اتونشرم میلادیه، هرکار کردم نتونستم خورشیدی کنم با WP Downgrade هم به نسخه های 5.3 و 5.2 دانگرید کردم ولی بازم اتونشرم میلادیه / تقویم جلالی هم جواب نداد لطفا راهنماییم کنید
  29. آقا دمت گرم واقعا حساب کاربری باز کردم که فقط ازت تشکر کنم-:)
  1. نمایش فعالیت های بیشتر